La voluntat de construir

Editorial

Continuem fent camí.  És evident, que no pensem que tot és inamovible. Sabem que les coses sempre es poden millorar, tot i donant un servei més eficaç i eficient.  Des de la creació d’acicastello han passat nou  anys, un temps durant el qual hem anat aprenent, dia a dia,  des de la pràctica i sense deixar d’analitzar els processos que intervenen en la creació i el funcionament d’un espai virtual de participació ciutadana. Volíem i volem ajudar a desenvolupar una societat castellonera més participativa i compromesa, més crítica i  constructiva.

Creiem en la democràcia com actitud i forma de viure, la qual exigeix, entre altres coses, una atenció, vigilant i activa, dels assumptes col·lectius i públics. Segur que hem comés errors, coses que s’hagueren pogut fer millor i, potser també, alguna n’haurem encertada, però un objectiu sempre ens ha guiat, la voluntat d’il·lusionar les castelloneres i els castelloners en un projecte compartit de millora, que és Castelló.
 

Agraïm l’atenció que ens han dedicat tots i cadascun dels internautes, els qui només han mirat i els qui a més, han escrit. Gratitud per les aportacions de tots, tant per les paraules amables, com per les crítiques àcides i dures, totes ens serveixen per continuar construint des d’allò que creiem: un projecte de participació capaç de generar espais de trobada que possibiliten noves formes de comunicació i cooperació per millorar Castelló. La nova societat de la Informació i la Comunicació pot servir per eradicar prejudicis, individuals i col·lectius, que tenim com a poble. La Xarxa pot ser un potent mitjà per acostar-nos a l’altre, des de la responsabilitat i el respecte a les normes de l’ètica, encara que aquest tinga creences, ideologies i sistemes de valors distints.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article