Enquestes

Enquesta en curs

Consideres que la unitat de l’esquerra castellonera és l’única via per a guanyar el PP al 2015

També pots participar en:
 
 


44 vots

Creus que s'hauria de crear l’espai comú de l’esquerra castellonera?

A partir de setembre quedaran 9 mesos per a les eleccions municipals de maig del 2015. Els castelloners progressistes, d’esquerres, republicans, nacionalistes, sobiranistes, ecologistes... que ens trobem a les antípodes dels plantejaments conservadors i espanyolistes del PP local, que forma part del partit que ha dut al desastre social i a la quasi eliminació dels valors del nostre País Valencià, ens hem de mobilitzar per bastir una alternativa clara i conjunta antiPP i a favor d’un projecte social i valencià per al nostre municipi.
 
I aquesta mobilització, tant a nivell individual com a nivell col·lectiu, passa, sota el meu punt de vista, per cooperar i coelaborar aquesta alternativa des de les diferents opcions polítiques de l’actual oposició a l’Ajuntament (EU, GCiE-Compromís i PSPV-PSOE),  des de les noves opcions com Podem/Podemos, i des de les diferents entitats cíviques, culturals, juvenils, etc. que compartisquen valors de progrés i de país.
 
Cal exercir la responsabilitat col·lectiva i personal per fer possible aquesta alternativa, per agrupar sumant coincidències i aparcar les diferències personalíssimes.
 
 
Caldrà crear i reinventar entre tots els castelloners i castelloneres antiPP l’espai comú de l’esquerra del nostre poble, que des de GCiE-Compromís vam proposar en 2011.
 
El 'com' poder fer açò, apareixerà si la voluntat majoritària de nosaltres, els ciutadans i ciutadanes de Castelló, és crear aquesta gran alternativa cooperativa i guanyar junts les eleccions de 2015. Ara, encara és l’hora dels castelloners!!
 
Moisès Vizcaino
Castelló de la Ribera, 14 d’agost de 2014.


 • 94%, 31 vots

  94%
 • No 6%, 2 vots

  6%

33 vots

Existien motius per canviar el nom dels premis literaris de Castelló?

Elimina ‘SoleriEstruch’ i ‘Castellum Ripae’. La decisió del PP de canviar el nom ha comportat la dimissió dels quatre membres del jurat: Tobies Grimaltos, Anna Moner,  Rafael Estrada i Núria Sendra.

A Castelló de la Ribera, la regidora de festes i Cultura, Desirée Gallego Soler i membre de l'equip de govern del PP,, que ostenta la majoria amb 8 dels 13 representants del plenari des de les eleccions municipals de maig de 2011, ha decidit eliminar el nom de l'escriptor i mestre Eduard Soler i Estruch, al premi de narrativa,  i el nom del certamen literari  Castellum Ripae, que es van crear en l'anterior legislatura, tot i haver-los mantingut en 2011, 2012 i 2013 llegir mes...
 

Enric Camps, guanyador de la passada edició del Premi SoleriEstruch
 


 • 16%, 12 vots

  16%
 • No 81%, 61 vots

  81%
 • No m’interessa 3%, 2 vots

  3%

75 vots

T'agrada el nou espai 'acicastello'?

 • 97%, 96 vots

  97%
 • No 3%, 3 vots

  3%

99 vots