Dijous 17 d'Abril del 2014 - 12:42 0
usuari:
contrasenya:  

M'alegre del reconeixem al treball ben fet, i com no a la lluita per la defensa de la nostra llengua, el nostre territori, i el nostre poble, es un plaer compartir en vosaltres tasques reivindicatives al nostre poble.
la meua mes sincera enhorabona a tot l'equip de la veu, tan als periodistes, traductors, dissenyaors, opinadors i equip directiu.
ENDAVANT, VIXCA LA NOSTRA LLENGUA I EL NOSTRES TERRITORI.

Oscar Noguera el Dijous 10 d'Abril del 2014

112.255
Un 10 per el raonament. Encar queda gent que te cervell sense fanatisme.

101.81 el Dilluns 7 d'Abril del 2014

Ajuntament, no hi ha massa empleats? tots han de viure i cobrar, normal. Mirem el poble, ha augmentat la població? Con sempre sobre 7.000 animetes. Les empreses fan reconversions i ajusten pressupostos, però l'ajuntament, ai l’ajuntament de tots, de tots? Estem segurs?. Quan manava EU, Alfred Gregori, va pujar la partida de personal a més del 50% del total del pressupost, només recordar, fer un poc de memòria encara que a algú no li agrade, un mostra de gastar en butxaca dels altres i hipotecar el poble, ja sabem l'amic de la SS-Finestra Única, que anava a fer-nos estalviar tants diners al poble, però una vegada col•locat de per vida amb el megasou, res de 1000€, de finestra única res de res, que vinga Ester, una funcionària exemplar, però sense el sou de l'amic del McGregor.
Pel•lícula nova, nous protagonistes, els qui criticaven la política de personal d’EU, bramaven del sou de l'alcalde i dels nomenaments a ditot, ara van i fan tot el mateix que criticaven i mantenen la política destarifada de personal i, si no volíem una tassa ara en tindrem dos o tres, les que els qui manem diguem, per això tenim majoria absoluta. L'amic de l'Alfred, pseudo-finestraunica-perclavarelcapalajuntament és un tio listo, no?, xque ara és mà dreta del poder absolut. Nova peli, canvi de xaqueta i a viure que paga el poble. Al poble li donem festa totes les setmanes i, tots contents. Pa i circ, rockandroll i alcohol, i tots a riure i a viure. La peli continua, i ara europees, i a votar que són dos dies. I continuarà la risa, i molts continuaran sense feina, altres tindran els sous més baixets, el precariat s’instaurarà i consolidarà, i no passarà res. Ells seguiran de protas de la peli, els seus sous i xanxullos augmentaran i consolidaran, si clar, legitimats pels vots, però alerta, només pels vots, eh.

Majories absolutes, més poder, la corrupció és consubstancial amb el poder, a més poder més corrupció. I més riure, però no tots.

112.255 el Dilluns 7 d'Abril del 2014

La veritat és que ha estat un plaer tornar al poble des de Barcelona.

Un catalaniste mes embrutant el Regne de Valencia. Si tant vos agrada catalunya, ompliu el morral i carril cap alla

l el Diumenge 6 d'Abril del 2014

El 28 de març, al Teatre Ideal de VILLANUEVA DE CASTELLÓN vaig vore poca gent que no tinguera res que vore al centre, Alguns s'omplin la boca defenguent coses de les que passen com de la merda.

com va? el Dissabte 5 d'Abril del 2014

Granera
¿Y porque se pagan tantos intereses, explicalo ya que sabes tanto? Yo creo que es por gastar lo que no se tenía.

Ramonet
¿Tu y cuantos mas como tu? Eso lo decidirá la mayoria, que para algo tenemos democracia.

un vecino el Dijous 3 d'Abril del 2014

TiREM FORA AL PP DE VALÈNCIA I DE CASTELLò

Ramonet el Dijous 3 d'Abril del 2014

Pues comencem per el Pla Camps, que paguem el pueblo que tu dies mes de 15000 euros a l'any de interessos, ja que la generalitat del PP no paga, que el pareix vecino de puerto rico

Granera el Dijous 3 d'Abril del 2014

¿A cuanto ascendia la deuda municipal cuando Alfredo Gregori dejó la alcaldía?
Y la Generalitat es cosa aparte, estamos hablando del municipio de Villanueva de Castellón.No mezclemos churras con merinas, como de costumbre. Y sobre todo no hablemos de oidas, sino con datos contrastados y comprobables.

un vecino el Dijous 3 d'Abril del 2014

T'adones, company,
que a poc a poc ens van posant el futur
a l'esquena;
t'adones, amic.
T'adones, company,
que ens el van robant cada dia que passa;
t'adones, amic.
T'adones, company,
que fa ja molts anys
que ens amaguen la història
i ens diuen que no en tenim;
que la nostra és la d'ells,
t'adones, amic.
T'adones, company,
que ara volen el futur
a poc a poc, dia a dia, nit a nit;
t'adones, amic.
T'adones, company,
no volen arguments,
usen la força,
t'adones, amic.
T'adones, company,
que hem de sortir al carrer
junts, molts, com més millor,
si no volem perdre-ho tot,
t'adones, amic.

Enhorabona el Dimecres 26 de Març del 2014

Pàgina 1 de 2326
Pàgines 1 2 3 4 5 6 7       Última pàgina
Pàgina següent