Divendres 18 d'Abril del 2014 - 10:01 0
usuari:
contrasenya:  

La millor cooperativa de La Ribera, pero el president està acusat de res de bo. Un imputat i acusat és normal que siga president? No entenc este país, imputat i acusats i la gent els vota igual.

Exagro el Divendres 28 de Febrer del 2014

Para pegar carteles todos se apuntan, para retirarlos no hay nunca nadie. Todavia se puede ver por el pueblo los panfletos estando a 17 de febrero de 2014.
Despues os quejais de la falta de civismo de algunos.

83.66 el Dilluns 17 de Febrer del 2014

#22
?????????????

76.131 el Dijous 13 de Febrer del 2014

Tret de la revista el Temps del 21 de gener del 2014 Societat: 1939, franco contra els protestants.
...El franquisme va adoptar el catolicisme com a religió de l'estat i va perseguir els ciutadans de confessió protestant , tant si eren metodistes com presbiterians, luterans , baptistes o reformats episcopals.
... Des del primer moment , la compenetració entre la jerarquia catòlica i el règim franquista va ser total, amb excepcions ja conegudes de destacats clergues catalans i bascos, com el cardenal de Tarragona, Vidal i Barraquer, mort a l'exili, o mossèn Jeroni Alomar Poquet,afusellat pels sublevats/revoltats a Mallorca, el 1938. Però, aquell 1939, ara fa 75 anys, la repressió es desfermà amb tota la violència de la nova legalitat (terrorista,aquesta apreciació és meva)...

Al-vent el Divendres 7 de Febrer del 2014

Nosaltres els Valencians no "ofrenem eixes coses. Segurament vosaltres si, amés d'ofrenar noves gloglo ries a ep-ana. De qualsevol manera , deuries fer-te mirar per un psicòleg abans d'anar a la "Ruta Rosa".

Al-vent el Dilluns 3 de Febrer del 2014

El Tribunal Europeo de Derechos Humanos (TEDH) ha determinado que los medios digitales se tienen que responsabilizar de los comentarios publicados por sus lectores, restricción a la libertad de expresión que justifica en base al objetivo legítimo de protección del derecho al honor de otra persona.

91.229 el Dimarts 24 de Desembre del 2013

Ximo, només escrivim sobre tu una vegada al'any, però et recordem cada dia, sobretot quan necessitem reaccionar contra l'adversitat amb tot el coratge, quan necessitem respondre donant suport als nostres mentre rodem per la vora del precipici, quan ens hem de defensar de les circumstàncies sense tenir mitjans per lluitar.

Tu has sigut el nostre exemple, tu ets el nostre exemple i sempre ho seràs, com un far que ens alumbre el camí a seguir per deixar al món un record imperible d'homenia de bé, de rectitud moral i dignitat humana.

Demà es complirà un any més de la teva absència entre nosaltres, física, perquè l'altra mai passarà. T'estime, amic. Et trobe molt a faltar.

Castellˇ i esquerres el Diumenge 1 de Desembre del 2013

Coño, pero es que nos estan demostrando lo que les importa España. Ni siquiera se ha levantado la sesión y la mitad ya se han ido. Son los que tienen que dar ejemplo, y en el vídeo salen solo niños de infantil corriendo y haciendo cola en la salida. Es patético.

https://www.youtube.com/watch?v=fLSggffSsSs

242.51 el Diumenge 3 de Novembre del 2013

ffbbvbdjdbtufmmp, <a href="http://www.imgbttzhus.com/">oeanfhdhwp</a> , [url=http://www.rhqwttwvfr.com/]varxecznba[/url], http://www.idvjnzwfvn.com/ oeanfhdhwp

219.26 el Dissabte 26 de Octubre del 2013

El que vaig a dir no forma part d'aquest post però és necessari dir-ho. Si algú coneix a Alfredo Climent Quiles "Alfredito" que contacte amb ell per dir-li que algú ha entrat al seu facebook i ha escrit una frase molt lletja en nom seu que li pot portar problemes. Sempre pensant que no ha sigut ell perquè sinó mal asunt.... Gràcies

6.31 el Dimarts 24 de Setembre del 2013

PÓgina 3 de 2326
PÓgines 1 2 3 4 5 6 7 8 9       Primera pÓgina | ┌ltima pÓgina
PÓgina anterior | PÓgina segŘent