Diumenge 20 d'Abril del 2014 - 15:58 0
usuari:
contrasenya:  

Notícies de País

El País Valencià perd aigua equivalent a dos transvasaments


Segons dades de la diputada Mònica Oltra (Compromís), el País Valencià perd aigua equivalent a dos transvasaments, entre la depurada que no es reutilitza i les pèrdues en la xarxa d’abastiment. Dos transvasaments! I no només estan punxa que punxa que volen l’aigua de l’Ebre, damunt estan fent el transvasament Xúquer-Vinalopó, que ens costa un colló de mico, per portar aigua depurada des de l’Assut de Marquesa fins a les vinyes del Vinalopó (bo: ja sabem que aquestes grosses canonades no portaran ni mica d’aigua depurada a les vinyes del Vinalopó, però n’hi ha que s’ho creu, animalet de déu!).

Quina colla de mangantes: malbaraten l’aigua i els diners públics i no passa res! I damunt, el parlament europeu dóna suport a les desbaratades propostes hídriques de Paco Camps de Golf. No tenen vergonya ni la coneixen.

Font de l'article16
comentaris
INSERTA EL TEU

Dades de publicació

Data : 22-04-2008
Editor: Toni Cucarella
Autor: Toni Cucarella
Font: Toni Cucarella
Remitent: Toni Cucarella

#1

cert que tu no tens CAMPS, per aixó parles.
Ignorant ja han passat les eleccions, obri els ulls i defen la teua terra (Se suposa que es Valencia)

radio makuto.81 el Dimarts 22 d'Abril del 2008

#2

Ignorància la vostra que us creieu les mentides del govern valencià quan diuen que portaran l'aigua als camps de tarongers. Però en realitat esta gentola (la del PP) vol l'aigua per regar allò que més els interessa: els camps de golf, les urbanitzacions, Terra Mítica, Marina d'Or...
No parlem d'ingorància perquè...

vicentico el Dimarts 22 d'Abril del 2008

#3

Querreis decir COMUNITAT VALENCIANA.

radio makuto. el Dimarts 22 d'Abril del 2008

#4

El PAÍS VALENCIÀ perd aigua equivalent a dos transvasaments

radio makuto.107 el Dimarts 22 d'Abril del 2008

#5

COMUNITAT VALENCIANA.

2 X 1 = ENTERAT EL CARRER ÉS NOSTRE

radio makuto. el Dimarts 22 d'Abril del 2008

#6

no seras tu qui te una caseta en utxera en la pancarta de " no al trasvasament" i la piscina plena?????????

radio makuto.85 el Dimarts 22 d'Abril del 2008

#7

El que no es pot fer es, en un poble com guadasuar fer un altre poble en capacitat per a 5000 persones mès, sinse tindre res previst i donar un servei de la nit al mati.Això que ès falta d`aigüa? o es a veure si puguem "enriquir-mos" mès i enganyar a cuatre donant tres dìes de feina per à que estiguen contens i ells omplirse la butxaca enganyant? Bè pensa el que vullgues que ells mentres aniran omplint les seues butxaques i tù cada vegada seràs mes pobre.Tots els que tenen problema d`aigüa ... llegir mes

mati escribà el Dimarts 22 d'Abril del 2008

#8

Lo que no pot ser es que per si alguns s'enriquixen que mos empobrim tots. Si fan 5000 cases en Guadassuar sera perque hi ha demanda i si no se quedaran per vendre. No cal que digues en que es gasten els diners, sempre digueu el mateix, que si la formula 1, que si terra mitica, que si marina d'or, que si camps de golf, que si...que si... i no es canseu mai, sempre digueu que no a tot, no a l'ave, no al transvasament, no a l'alta tensio, no a la copa america, no a la ciutat de les arts i les cien ... llegir mes

radio makuto.85 el Dimarts 22 d'Abril del 2008

#9

Tots volem!!!!!!!!

Jo si que vull tot el que dius:

Jo si que vull la formula 1, però no a canvi d'estar 9 hores en les urgències d'un hospital.

Jo si que vull terra mítica, però no a canvi de que a la meu sogra estiga 8 mesos per operar-la de catarates.

Jo si que vull marina d'or, però no a canvi de que el meu fill estiga 3 mesos sense donar matemàtiques per que el mestre esta malat i no envia la conselleria el substitut.

Jo si que ... llegir mes

El Liberal el Dimarts 22 d'Abril del 2008

#10

Es tan bò el teu comentarì,que no sè que dir;estic totalment en tù.M`hagrada la gent que tè contestaciò oportuna en el moment presis.Tambè pense que a tot el mon li agrada viure bè,però no a costa dels demès,apart d`això tots els que pensent que juntan-se amb gent que tinga poder econòmic les coses li aniràn millor,ho tenen clar.Ara jà tenen quasi tot repartit,per això a començat el malestar entre ells.Ya tenìa ganes.Molt be per tù.Salut

mati escribà el Dimarts 22 d'Abril del 2008

#11

Tots volem!!!!!!!!

Jo si que vull tot el que dius:

Jo si que vull la formula 1, però no a canvi d'estar 9 hores en les urgències d'un hospital.

Jo si que vull terra mítica, però no a canvi de que a la meu sogra estiga 8 mesos per operar-la de catarates.

Jo si que vull marina d'or, però no a canvi de que el meu fill estiga 3 mesos sense donar matemàtiques per que el mestre esta malat i no envia la conselleria el substitut.

Jo si que ... llegir mes

vicentico el Dimecres 23 d'Abril del 2008

#12

EUPV presenta en les Corts una sèrie de propostes en les què demana la coordinació de les dos administracions per combatre el dèficit hídricEUPV exigeix a l’equip de govern del PP que deixe d’utilitzar el dèficit hídric com una “arma política”. La diputada autonòmica d’EUPV, Glòria Marcos considera que sols des de “la coordinació de les dos administracions és possible parlar seriosament. Ambdues han de seguir la Directiva Marc de l’Aigua”, puntualitza.
EUPV apos ... llegir mes

Joves EUPV el Dimecres 23 d'Abril del 2008

#13

El Pla Hidrològic Nacional NO és per a regar el BANCAL!!!!!

radio makuto.205 el Dimecres 23 d'Abril del 2008

#14

no m'explique com la immensa majoria dels valencians, votants del PP, no volen res dels catalans, i no paren de pegar la vara en l'aigua de l'Ebre. Però no és un riu que desemboca en Catalunya? Si beuen esta aigua de l'Ebre no els eixirà rabos i cuernos?

al·lucinada el Dimecres 23 d'Abril del 2008

#15

Ara resulta que els anticatalanistes de sempre, són ara catalanistes de les aigues de l'Ebre (AGUA -catalana- PARA TODOS -los epañoles, apoder ser los del ladrillo). Menuda quadrilla !!!!!

mullat el Dimecres 23 d'Abril del 2008

#16

comentari...Com Esperanza
escrit per: El Liberal el 22/04/2008
Ala , Com Esperança . Ara vas i la casques . T'ho han dit prou clar . Este es de la terra , la valenciana clar, i segur que li tragueren sang trobarien pols amb etiqueta del País Valencià. Per suposat n'estic totalment d'acord amb este fenomen valencià. Al nostre País sols li falta la decència dels seus polítics. Sempre elegim els pitjors per als valencians . Salutacions molt valencianes .

Al-Vent el Diumenge 1 de Juny del 2008El codi de verificació, es precís, per tal de diferenciar entre els usuaris de la web i els sistemes automatitzats d'inserció de comentaris (o spam), per a més informació sobre aquest tema us recomanem visitar el següent enllaç: http://ca.wikipedia.org/wiki/Captcha

Us assabentem que des del moment en que entreu a fer comentaris al web s'hi ha identificat l'IP de la vostra connexió a internet i aquesta quedarà registrada junt amb el vostre comentari.

Suggeriments importants per a comentar les noticies. Procureu no eixir-vos del tema de la notícia, llegiu els comentaris dels altres usuaris abans de publicar els vostres, sigueu clars amb el que voleu dir, els comentaris provocadors, fora de tema, il·legals o ofensius seran eliminats. Sigueu respectuosos amb els comentaris.

No alimenteu al troll.

Com qualsevol altra publicació, les opinions i manifestacions contingudes en les notícies, articles i comentaris publicats al web són responsabilitat dels seus autors. L'equip de redacció d'acicastello no comparteix necessàriament tot allò que es publica al web.