Dijous 24 d'Abril del 2014 - 23:16 0
usuari:
contrasenya:  

Enquestes

Resultat de l'enquesta.


Que el pareix el fet que la biblioteca municipal estiga tancada durant les festes de Nadal i no s'obriga fins al dia 3 de gener.acicastello


1
comentari
INSERTA EL TEU

Dades de publicació

Data : 11-01-2008
Editor: postmaster
Autor: postmaster
Font: postmaster
Remitent: postmaster

#1

.La encuesta que se ha aecho sore la biblioteca yo la camviaria por ¿que le parece que sus hijos tengan tres meses cerrado el colegio por vacaciones estivales? ¿Ho que le parece que sus hijos tengan 15 dias por navidad de colegios cerrados o pascua .

radio makuto.204 el Dimarts 12 d'Agost del 2008El codi de verificació, es precís, per tal de diferenciar entre els usuaris de la web i els sistemes automatitzats d'inserció de comentaris (o spam), per a més informació sobre aquest tema us recomanem visitar el següent enllaç: http://ca.wikipedia.org/wiki/Captcha

Us assabentem que des del moment en que entreu a fer comentaris al web s'hi ha identificat l'IP de la vostra connexió a internet i aquesta quedarà registrada junt amb el vostre comentari.

Suggeriments importants per a comentar les noticies. Procureu no eixir-vos del tema de la notícia, llegiu els comentaris dels altres usuaris abans de publicar els vostres, sigueu clars amb el que voleu dir, els comentaris provocadors, fora de tema, il·legals o ofensius seran eliminats. Sigueu respectuosos amb els comentaris.

No alimenteu al troll.

Com qualsevol altra publicació, les opinions i manifestacions contingudes en les notícies, articles i comentaris publicats al web són responsabilitat dels seus autors. L'equip de redacció d'acicastello no comparteix necessàriament tot allò que es publica al web.