Dilluns 21 d'Abril del 2014 - 00:06 0
usuari:
contrasenya:  

La pregunta

la pegunta VIII


Que opines del fet que la biblioteca municipal estiga tancada durant les festes de Nadal i no s’òbriga fins al dia 3 de gener.


Pots comentar la pregunta i votar en l’enquesta.

 


4
comentaris
INSERTA EL TEU

Dades de publicació

Data : 31-12-2007
Editor: postmaster
Autor: postmaster
Font: postmaster
Remitent: postmaster

#1

A mi en pareix molt bé que la biblioteca estiga tanca durant les vacances de nadal, es una manera de fomentar la cultura en les cases i en el parc, també tindrem que pensar que la gent jove que en estes dies te moltes coses que fer, jugar a la pita amagar etc. Jo no se per que fomentar tanta cultura i tanta educació, quant més bobos mes manejables.

Cultura i educació en castelló paraules buides.

Tremet el Dimarts 1 de Gener del 2008

#2

Biblioteca cerrada, cero actividades culturales ni para niños, ni para jóvenes, ni para adultos, para nadie. Muchos días de fiesta y un desierto cultural. El que quiera cultura que se vaya a los pueblos vecinos o a los centros comerciales. Siempre son un recurso. La cultura nos hará libres, este era un lema de las izquierdas. Ahora los partidos de izquierdas que nos gobiernan, nos enseñan que la falta de cultura nos hace más libres porque podemos hacer lo que nos de la gana. Esta, entre otras, ... llegir mes

PProgreso el Dimecres 2 de Gener del 2008

#3

A mi me gustaría saber quien es el responsable de esta iniciativa, si alguien me lo pudiera decir se lo agradecería.

A. Fuster el Dijous 3 de Gener del 2008

#4

Estic segur que si en la bilioteca estigera al càrrec un funcionari dels molts que el l'Alcalde té en el punt de mira, no estaria tancada totes les festes Nadalenques. Així no es pot donar un servici de qualitat sempre tractant de mirar per l'interés particular, per tal de pagar algun favor.

J.G.V. el Diumenge 6 de Gener del 2008El codi de verificació, es precís, per tal de diferenciar entre els usuaris de la web i els sistemes automatitzats d'inserció de comentaris (o spam), per a més informació sobre aquest tema us recomanem visitar el següent enllaç: http://ca.wikipedia.org/wiki/Captcha

Us assabentem que des del moment en que entreu a fer comentaris al web s'hi ha identificat l'IP de la vostra connexió a internet i aquesta quedarà registrada junt amb el vostre comentari.

Suggeriments importants per a comentar les noticies. Procureu no eixir-vos del tema de la notícia, llegiu els comentaris dels altres usuaris abans de publicar els vostres, sigueu clars amb el que voleu dir, els comentaris provocadors, fora de tema, il·legals o ofensius seran eliminats. Sigueu respectuosos amb els comentaris.

No alimenteu al troll.

Com qualsevol altra publicació, les opinions i manifestacions contingudes en les notícies, articles i comentaris publicats al web són responsabilitat dels seus autors. L'equip de redacció d'acicastello no comparteix necessàriament tot allò que es publica al web.