Dijous 24 d'Abril del 2014 - 12:20 0
usuari:
contrasenya:  

La pregunta

la pregunta X


Tingueu problemes a l’hora d'enviar els vostres comentaris a esta web?
(pregunta per a poder millorar)

3
comentaris
INSERTA EL TEU

Dades de publicació

Data : 13-03-2008
Editor: Equip de redacció
Autor: Equip de redacció
Font: Equip de redacció
Remitent: Equip de redacció

#1

Yo uso firefox y no tengo problemas aunque a veces, al iniciar firefox y conectar se queda cargando y tengo que refrescar, al momento se inicia.

Pericles el Divendres 14 de Març del 2008

#2

acicastello necessita la vostra col·laboració.

L'equip de redacció de acicastello demana als usuaris que reben notificacions de virus o alguna altra incidència, que envieu un correu a info@aicastello.org en la captura de la pantalla del seu pc en el moment en què es produïsca el problema, per tal que l'equip informàtic de la web puga estudiar les possibles solucions.

Preguem que amb la captura de la pantalla s’ adjunte la informació següent sobre el seu equip informàtic ... llegir mes

L’Equip de Redacció el Dissabte 15 de Març del 2008

#3

Jo tinc possibilitats de poder fer comentaris des de tres ordenadors diferents, en dos no tinc cap problema a l’hora de fer comentaris, esta clar que els dos son personals i no tenen cap de filtro especial, en el de la faena sol tindre problemes, però sempre que ho comente en els companys en diuen que el informàtic de l’empresa te manat posar filtros per a no perdre el temps en coses que no son de la faena, de totes formes jo us enviaré el error que en diu el ordenador a vore si puc burlar el f ... llegir mes

Andres CH. el Dilluns 17 de Març del 2008El codi de verificació, es precís, per tal de diferenciar entre els usuaris de la web i els sistemes automatitzats d'inserció de comentaris (o spam), per a més informació sobre aquest tema us recomanem visitar el següent enllaç: http://ca.wikipedia.org/wiki/Captcha

Us assabentem que des del moment en que entreu a fer comentaris al web s'hi ha identificat l'IP de la vostra connexió a internet i aquesta quedarà registrada junt amb el vostre comentari.

Suggeriments importants per a comentar les noticies. Procureu no eixir-vos del tema de la notícia, llegiu els comentaris dels altres usuaris abans de publicar els vostres, sigueu clars amb el que voleu dir, els comentaris provocadors, fora de tema, il·legals o ofensius seran eliminats. Sigueu respectuosos amb els comentaris.

No alimenteu al troll.

Com qualsevol altra publicació, les opinions i manifestacions contingudes en les notícies, articles i comentaris publicats al web són responsabilitat dels seus autors. L'equip de redacció d'acicastello no comparteix necessàriament tot allò que es publica al web.