Diumenge 20 d'Abril del 2014 - 10:15 0
usuari:
contrasenya:  

Editorials

La voluntat de construir


El repte i el canvi, necessaris, ens han portat a la renovació. Estrenem nova imatge i continuem fent camí.  És evident, que no pensem que tot és inamovible. Sabem que les coses sempre es poden millorar, tot i donant un servei més eficaç i eficient.  Des de la creació d’acicastello han passat quasi tres  anys, un temps durant el qual hem anat aprenent, dia a dia,  des de la pràctica i sense deixar d’analitzar els processos que intervenen en la creació i el funcionament d’un espai virtual de participació ciutadana. Volíem i volem ajudar a desenvolupar una societat castellonera més participativa i compromesa, més crítica i  constructiva. Creiem en la democràcia com actitud i forma de viure, la qual exigeix, entre altres coses, una atenció, vigilant i activa, dels assumptes col·lectius i públics. Segur que hem comés errors, coses que s’hagueren pogut fer millor i, potser també, alguna n’haurem encertada, però un objectiu sempre ens ha guiat, la voluntat d’il·lusionar les castelloneres i els castelloners en un projecte compartit de millora, que és Castelló.Agraïm l’atenció que ens han dedicat tots i cadascun dels internautes, els qui només han mirat i els qui a més, han escrit. Gratitud per les aportacions de tots, tant per les paraules amables, com per les crítiques àcides i dures, totes ens serveixen per continuar construint des d’allò que creiem: un projecte de participació capaç de generar espais de trobada que possibiliten noves formes de comunicació i cooperació per millorar Castelló. La nova societat de la Informació i la Comunicació pot servir per eradicar prejudicis, individuals i col·lectius, que tenim com a poble. La Xarxa pot ser un potent mitjà per acostar-nos a l’altre, des de la responsabilitat i el respecte a les normes de l’ètica, encara que aquest tinga creences, ideologies i sistemes de valors distints.


No podem deixar de recordar el nostre amic i cofundador, Ximo Villar, que ens va haver de deixar en aquesta aventura. Sempre comptarem amb les seues paraules i la seua actitud intel·ligent, racionalment crítica, activa i discreta.

Equip de redacció

 


7
comentaris
INSERTA EL TEU

Dades de publicació

Data : 17-03-2009
Editor: postmaster
Autor: Equip de redacció
Font: n/a
Remitent: n/a

#1

Us desitje que tingue mota sort, el cambit esta molt be.

36265 el Dimarts 31 de Març del 2009

#2

Acicastello ha actualitzat la seva pagina web després de tres anys de molta mobilitat. Aquesta pagina, té un disseny prou atractiu i conta amb mols tipus d'informacions: notícies que han sortit sobre Castelló i als volta'ns i agenda d'actes i un apartat de serveis molt interessants.

Vull donar les gràcies a www.acicastello.org i als seus col·laboradors, per fer pagina a partir del voluntarisme de diverses persones que han treballat, desinteressadament en seua l ... llegir mes

M.A.T. el Dimecres 1 d'Abril del 2009

#3

Felicitar l'equip d'acicastello. Sou un exemple per als joves del poble: de forma altruista i sense subvencions públiques heu construit un projecte per a compartir xarxa i per a compartir Castelló. Gràcies.

15.84 el Dimecres 1 d'Abril del 2009

#4

esta web és una de les poques coses que tanta falta fan en este poble: un pont d'unió entre tots i totes, La societat musical i els esports locals, també són patromini social de tot el poble. Ací fa molta falta la unió i l'esforç comú. Esta web és un bon exemple per a seguir per polítics mediocres i politiquillos que ja li sobren al poble. Avant sempre.

de a peu el Dimecres 1 d'Abril del 2009

#5

Felicitats i gràcies per oferir-nos aquest servei...i suposo que no cal que us diguem que guapa s'aquedat la pagina.

Una abraçada a tots i totes que feu possible este projecte!

Contracorrent el Divendres 3 d'Abril del 2009

#6

Marcos!
Com anem? Ja us agrege a mis favoritos :)
x cert, k ben escrit tot, us felicite nens!
ale!!

Marcos el Divendres 3 d'Abril del 2009

#7

Hola internautes, sap algú si envie fotos de la carrera d'este cap de setmana que estat en montecarlo si me les publicaran. gràcies


codi: corriola

Montecarlo el Dilluns 25 de Maig del 2009El codi de verificació, es precís, per tal de diferenciar entre els usuaris de la web i els sistemes automatitzats d'inserció de comentaris (o spam), per a més informació sobre aquest tema us recomanem visitar el següent enllaç: http://ca.wikipedia.org/wiki/Captcha

Us assabentem que des del moment en que entreu a fer comentaris al web s'hi ha identificat l'IP de la vostra connexió a internet i aquesta quedarà registrada junt amb el vostre comentari.

Suggeriments importants per a comentar les noticies. Procureu no eixir-vos del tema de la notícia, llegiu els comentaris dels altres usuaris abans de publicar els vostres, sigueu clars amb el que voleu dir, els comentaris provocadors, fora de tema, il·legals o ofensius seran eliminats. Sigueu respectuosos amb els comentaris.

No alimenteu al troll.

Com qualsevol altra publicació, les opinions i manifestacions contingudes en les notícies, articles i comentaris publicats al web són responsabilitat dels seus autors. L'equip de redacció d'acicastello no comparteix necessàriament tot allò que es publica al web.