Diumenge 20 d'Abril del 2014 - 20:22 0
usuari:
contrasenya:  

Vídeos de Música

Los Chicos del Coro


 

 


2
comentaris
INSERTA EL TEU

Dades de publicació

Data : 10-06-2009
Editor: postmaster
Autor: n/a
Font: YouTube
Remitent: n/a

#1

Notícia dedicada als nous usuaris francesos registrats, estan interessats en saber que passa en el poble del seus familiars.

Benvinguts a la nostra pagina, acicastello.

postmaster el Diumenge 7 de Juny del 2009
firma: JoanjoPuertos

#2

Vols dir que tindrem comunicació amb francesos?
Castelloners fincats a França?

Rafael el Diumenge 7 de Juny del 2009El codi de verificació, es precís, per tal de diferenciar entre els usuaris de la web i els sistemes automatitzats d'inserció de comentaris (o spam), per a més informació sobre aquest tema us recomanem visitar el següent enllaç: http://ca.wikipedia.org/wiki/Captcha

Us assabentem que des del moment en que entreu a fer comentaris al web s'hi ha identificat l'IP de la vostra connexió a internet i aquesta quedarà registrada junt amb el vostre comentari.

Suggeriments importants per a comentar les noticies. Procureu no eixir-vos del tema de la notícia, llegiu els comentaris dels altres usuaris abans de publicar els vostres, sigueu clars amb el que voleu dir, els comentaris provocadors, fora de tema, il·legals o ofensius seran eliminats. Sigueu respectuosos amb els comentaris.

No alimenteu al troll.

Com qualsevol altra publicació, les opinions i manifestacions contingudes en les notícies, articles i comentaris publicats al web són responsabilitat dels seus autors. L'equip de redacció d'acicastello no comparteix necessàriament tot allò que es publica al web.