Dijous 24 d'Abril del 2014 - 05:15 0
usuari:
contrasenya:  

Notícies de País

El poniente desata un día infernal


 La ausencia total de humedad y las altas temperaturas propiciaron los fuegos forestales a lo largo de la Comunitat

 

J. SIERRA VALENCIA ?


Temperaturas por encima de los 40 grados centígrados y vientos de Poniente extremadamente secos que superaron los 60 kilómetros por hora convirtieron las sierras del prelitoral valenciano en un polvorín, con 10 incendios, algunos de ellos simultáneos, casas quemadas, cientos de hectáreas arrasadas, carreteras y líneas de ferrocarril cortadas y más de una docena de urbanizaciones desalojadas como medida preventiva.


Poco antes de las 15 horas, localidades como Xàtiva superaban los 42 grados centígrados, con una sensación térmica, agravada por el viento, que supero los 46 grados, mientras en Valencia, con 39 grados, la sensación térmica fue de 42 grados.


Otras poblaciones como Alzira, Beneixida, Benicarló, Benifaió, Carlet, Castelló. Castelló de la Ribera, Crevillent, Elx, Genovés, Pobla Llarga o Rafelbunyol superaron los 40 grados y en Orihuela se registró una temperatura récord con 43,3 grados.


Un viento que presagiaba lo peor -en Valencia lanzó al suelo la catenaria de la T-4, cortando la línea- se desataba al alba después de una larga noche protagonizada por el incendio declarado en la Vall d'Alcalà y Vall de Gallinera, donde al mediodía habían ardido ya más de 550 hectáreas y el fuego había destruido elementos paisajísticos emblemáticos como la Penya Foradada o la Penya Roja..... llegir més.

 

 

Font de la noticia: levante-emv.com

 

Fotos: Incendios en la Comunitat Valenciana

 

 

Un vehículo afectado por el incendio forestal declarado esta tarde en el término municipal de Onda (Castellón), que ha obligado a desalojar trece urbanizaciones de forma preventiva y cuyo frente ha sido ya acotado.

 

EFE/Domenech Castelló.


1
comentari
INSERTA EL TEU

Dades de publicació

Data : 25-07-2009
Editor: postmaster
Autor: J. Sierra
Font: Levante-emv.com
Remitent: google

#1

Com sempre , culparem als polítics de tot i al bar. Els polítics son els gestors de les nostres propietats. Nosaltres , els valencians i , també podrien afegir-se els que viuen a València , hauríem de votar qui compleix les seves obligacions. NI que dir dels que usen la seva situació política per a corrompre's. Evidentment estos individus no podran ni els interessarà perdre el temps defensant els nostres interessos.

Rafael el Dilluns 27 de Juliol del 2009El codi de verificació, es precís, per tal de diferenciar entre els usuaris de la web i els sistemes automatitzats d'inserció de comentaris (o spam), per a més informació sobre aquest tema us recomanem visitar el següent enllaç: http://ca.wikipedia.org/wiki/Captcha

Us assabentem que des del moment en que entreu a fer comentaris al web s'hi ha identificat l'IP de la vostra connexió a internet i aquesta quedarà registrada junt amb el vostre comentari.

Suggeriments importants per a comentar les noticies. Procureu no eixir-vos del tema de la notícia, llegiu els comentaris dels altres usuaris abans de publicar els vostres, sigueu clars amb el que voleu dir, els comentaris provocadors, fora de tema, il·legals o ofensius seran eliminats. Sigueu respectuosos amb els comentaris.

No alimenteu al troll.

Com qualsevol altra publicació, les opinions i manifestacions contingudes en les notícies, articles i comentaris publicats al web són responsabilitat dels seus autors. L'equip de redacció d'acicastello no comparteix necessàriament tot allò que es publica al web.