Dijous 24 d'Abril del 2014 - 14:33 0
usuari:
contrasenya:  

Educació

Moció a favor del manteniment del CEIP “Severí Torres


 

GCiE presenta una moció a favor del manteniment de les instal·lacions i patis del pavelló infantil del CEIP “Severí Torres

 

Davant de la falta de neteja, de pintar les aules, reparar les humitats, reparar alguns elements de calefacció i del mobiliari, netejar i desratitzar el sostre, afegir i col·locar més mobiliari de jocs infantils, i, sobretot, plantar arbres en les zones on s’ha tallat tots, en el pavelló infantil del “Severí Torres”, el grup municipal Gent de Castelló i d’Esquerra-GCiE ha presentat en el registre d’entrada de l’ajuntament, una moció per al proper Ple Ordinari del dia 17 de setembre de 2009, en la qual es demana a tota la Corporació Municipal que  s’implique i destine recursos per solucionar aquesta situació.

 

 

 

Des de GCiE demanem que es milloren els nivells de qualitat de l’escola pública i que l’ajuntament, governat per EU, complisca les seues obligacions en el manteniment, sense excuses davant dels incompliments de la generalitat Valenciana de la construcció del nou col·legi públic, governada els últims 15 anys pel PP.

 

En pdf l’escrit de la moció


 

GCiE-Gent de Castelló i d’Esquerra


Castelló de la Ribera, 12 de setembre de 2009.

 


47
comentaris
INSERTA EL TEU

Dades de publicació

Data : 12-09-2009
Editor: postmaster
Autor: GCiE
Font: n/a
Remitent: GCiE

#1

Deuría fer una moció al próxim plé del día 17 el grup municipal d'E.U ?
Que es diga : Es demana a tota la corporació municipal, que s'implique i destine energíes a l'alçada de braç, per a l'aprovació d'un prestec que solucione el pagament dels asuns pendens.
Així mateix que : exigim de la consellería d'educació el compliment de la resolució i ejecució del nou col.legi.Mentres tant que es faça carrec de les despesses i necessitats que s ... llegir mes

1

QUI LI VA ALCAR EL BRAÇ PER A QUÈ ESTE ALCALDE ES GASTARA ELS DINERS QUE NO TÈNIA, I SABENT QUE DEIXAVA A L'AJUNTAMENT EMBARGAT

Tartana el Diumenge 13 de Setembre del 2009
Mati Escribà el Dissabte 12 de Setembre del 2009

#2

No hi han diners per a pagar el deubte a les universitats per 15.000.000.d'euros

No es pot dessenvolupar la llei de dependència ( no hi han diners )

No es poden fer col.legis ni millorar els que hi han ( no hi han diners )

Volen una ciutat de PRIMERA amb els sous ( els que els tenen) del tercer món.

I per a tot el demés

MASTERCAMPS

I Gent de Castelló i Esquerres es planteja una ... llegir mes

Mati Escribà el Dissabte 12 de Setembre del 2009

#3

Ben volguda amiga Mati, saps que estime molt les teves intervencions i especialment a la teva persona i trajectòria política perquè eres una persona conseqüent en les teues idees, no molt llunyanes de les meues, però crec que aquesta vegada has equivocat diametralment el teu plantejament defenent lo indefensable.

Tot lo que tu afirmes als teus escrits, es tan vertader que pot resultar obvi, però res te a veure amb lo que se demana a la moció. Lo que aquesta diu es una reiv ... llegir mes

Sacsacollons el Dissabte 12 de Setembre del 2009
firma: Sacsacollons

#4

El teu tó,es mes que correcte i educat. Però vullguera que abans de creure a peus juntets el que creus que es fà en aquesta moció;vullc que sàpigues que pel temps voràs, que res es el que pareix. I que els gegans en peus de fang creixen per momens.
Si eres bon treballador i compromés, el donaran moltes feines ( sinse renumerar,naturalment ).Estàn generalment en la politica per traure el que puguen,i la feina que la façen els altres.
Escoltaràs frasses com:Aneu i porteu.. ... llegir mes

Mati Escribà el Dissabte 12 de Setembre del 2009

#5

Resultat de despeses:

Campanes 25.000.- euros

Severí Torres 0.- euros

1

A més a més : Subvenció de la diputació catòlica valenciana , 15.000 € total 40.000 € para la secta. A més un altra subvenció de diners valencians manipulada pel PP de la Diputació no especifica encara . Un arquitecte , molt catòlic treballant de franc per a la secta. A Castelló o passar per taquilla ho res.

Al-vent el Dilluns 14 de Setembre del 2009
Ferran el Dissabte 12 de Setembre del 2009

#6

Sempre done la rao en l'asunt de les campanes , perque aixó es algo del que no estic d'acort, pero tampoc en trovaba al poble i en vaig enterar de rebot.
Crec que aixó era una subvenció per a eixe menester però no ho puc dir amb exactitut ( encara no savia que anaba a entrar al ajuntament ).
De totes formes el que estiga que fer es farà però el que estiguen que comprometer la resta de corporació, que ho fassen també ,perque no hi ha ningún mag,traguent diners de ... llegir mes

Mati Escribà el Dissabte 12 de Setembre del 2009

#7

Si peró dis.li Alfred que facilite les coses, no que les paralise, sempre que vullguem dur una iniciativa sempre en diu que no fafalta que callaets treurem mes i ja estan fartes de sempre del mateix d'uns i altres.

Un pare el Dissabte 12 de Setembre del 2009

#8

Aixó no es veritat, una vegada que venía el conseller o algú del seu entorn si que es possible que diguera que era preferible esperar perque o venía eixe día o al seguent. pero que frene no ! Ara tin en conter en els pares que sempre son els mateixos , com en tots els llocs, hi ha que aplega cuant toca fer la foto però no els veus per ningún lloc . I mols dels pares no volen ni eixir en la foto ( per si de cas els reconeixen ). El treball del col.legi a segut Alfred qui ha treballat per c ... llegir mes

Mati Escribà el Dissabte 12 de Setembre del 2009

#9

Mati, agraïm tots saber qui son els responsables del manteniment de col.lege, de moment que da la cosa de la seguent manera:

L'oposició que son els que manejen els diners en l'ajuntament de castelló.

Els pares dels xiquets que no fan res i tot es dona igual

I queda clar que els que governeu no tingueu ninguna responsabilitat, ja que no ens deixem fer el que cal en els diners que gestioneu.

Esta nit pugueu anar a dormir t ... llegir mes

De Castelló el Dissabte 12 de Setembre del 2009

#10

Sols comentar que als pares que el refereixes son els que controla el teu amic, pregunta als que no ens controla i te explicarem el que a passat en els últims any.


Con diuen per asi no saps de la misa la mitad.

Un pare el Dissabte 12 de Setembre del 2009

#11

de Castello , crec que voste deuría de parlar del col.legi
santo domingo no ? que hi ha que vore els canvis tan grans que fan vostes allí, i el que han millorat en modernisme.Estàn per a donar consells a tots.Perque no ens instrueix als ignorans de l'escola pública ( i no privada i concertada ).Bona nit

¡¡AY CARMELA !! el Diumenge 13 de Setembre del 2009

#12

Mati ja tenim clar que este alcalde només és responsable de pujar-se el sou en companyia dels seus amics i amigues funcionaris i funcionàries

Una mare el Diumenge 13 de Setembre del 2009

#13

Perdone jo estaba en eixe plenari i el sou l'il va putjar el senyor Bravo ,va dir que se li equiparara en el del seu treball, i aixó es el que es va fer, es va votar a favor de la moció i se li va equiparar en el del seu treball.

Lola el Diumenge 13 de Setembre del 2009

#14

MATI ¿Quién avisto toda esa documentación? ¿Un administrativo cobra 3000euros?

94.195 el Diumenge 13 de Setembre del 2009

#15

No Sra. Carmela, parle de l'escola publica de Castelló, El Severi Torres, i voste sap molt be de que parle, veritat sra. Carmela, pregunte a la seua amiga Mati que s'entere en els últims anys quant dines an invertit en l'educació publica de castello.

I a la senyora Lola estaria allí pero que diga clar i sense tan de rollo si ella a vist el paper que de mostra que el sou que cobra es el que cobrava en el seu treball, es creu que estem bobos o que. Mes mes repetir ... llegir mes

De Castelló el Diumenge 13 de Setembre del 2009

#16

La moció que s'ha de presentar és la de censura, i deixar-nos de chorraes.

101.77 el Diumenge 13 de Setembre del 2009

#17

Si uns no tenen el cal tindre, a tu Mati que te les dones de pisto, si el teu amic no pot governar que presente una moció de confiança a vore si la passa.

De ma mati presenta la moció i que tinga que tornar a la faena cobrant 1.600 euros al mes.

Mariano el Diumenge 13 de Setembre del 2009

#18

Jo crec que la secretària si que haurà vist el paper ¿NO?

Mari el Diumenge 13 de Setembre del 2009

#19

Perdone Tartana ,pegue una miradeta al endeutament dels ajuntamens i a vore este en quin punt està.Crec que no anem tots al mateix oculiste cadascu llits el que li interesa.A les pròximes en majoría vora com no pasa eixes coses.En els dos mil.lions d'euros del sostre de la plaça de bous de xàtivasegur que faríem algo así.I Alfred es molt mes guapo que Rajoy ,no li pareix.

¡¡ AY CARMELA !! el Diumenge 13 de Setembre del 2009

#20

DESDE QUAN UN FUNCIONARI GRUP "C" POT COBRAR MES DE "39.000 €". AVORE SI ESPABILEM I JA ESTÁ BE DE PENDRE EL PEL A LA GENT DEL POBLE.
I PER A MIRAR QUE MIREN LES NÓMINES DELS GRUP "C" DE L'AJUNTAMENT, QUE SI L'AMO VOL SI QUE SON PÚBLIQUES. "ALGUNES QUE SI INTERESEN ENSENYAR"

214.05 el Diumenge 13 de Setembre del 2009

#21

Soc votant d'EU a nivell del poble i del PSOE a nivell autonòmic i nacional. Voldria fer una pregunta a tots els regidors i regidores d'EU i del PSOE de Castelló: és coherent la pujada del salari de l'alcalde en un any tant complicat estagen el Severi com esta? això es pot dir apollar a l'escola publica? I que conste que soc partidari de que l'alcalde cobre, per supost, però no de que es puje el jornal i per a severi austeritat. Això no és coherent.

Carles el Diumenge 13 de Setembre del 2009

#22

Mati tu eres una persona que saps molt de política. No hauries de permitir l'abús de l'austeritat de l'increment del sou de l'alcaldia. No tingueu res a dir? no m'heu puc creure.

25.25 el Diumenge 13 de Setembre del 2009

#23

AY CARMELA

Según dice por esta pagina, la nómina o certificado de la Tesorería solo lo han leido que la secretaria y la interventora y ¿Ellas son suficientes para acreditar esto? Ellos se lo guisan , ellos se lo comen. ¡Pero que esta pasando aquí! ¿No hay alguna comisión de economía en el Ayto. que regule y compruebe formalmente estos datos?. Además, dividen la nómina en 12 mensualidades y no Sres. son a dividir en 14 mensualidades contando las pagas extras. Y ALGO MUY ... llegir mes

Mariano el Diumenge 13 de Setembre del 2009

#24

El politico mas grande es el alcale y por eso hay que pagarle mas, creo que se lo merece porque los demás politicos no le llegais a la suela de los zapatos, por eso mismo hay que volver a subirle el sueldo, y los demás a reirle las gracias, ¡pero que poquito valeis!, vosotros quereis gobernar y ni siquiera os atreveis a enfrentaros con lo que cobra.acaso sabeis de verdad cuanto cobra o tampoco os atreveis a preguntarlo

Risto el Diumenge 13 de Setembre del 2009

#25

Certament , que l'alcalde siga d'EU no vol dir que tot el que fa puga incloure's en la ideologia d'este honrat gran partit . I , jo també diria que certes obscuritat en la informació que no tenim les podem trobar en la conducta gens honorable dels corruptes del cas Gürtel. Ell diu que ha pagat , però no ens ensenya les factures. I: El sr Alfred fa, quasi el mateix. Malament va la cosa .
Però esta reflexió no pretén posar al mateix sac l'extrema dreta que la ... llegir mes

Maria el Diumenge 13 de Setembre del 2009

#26

¿Mati que problema té este alcalde d'ensenyar la seua primera nomina d'alcalde i la ultima? Transparència

71.61 el Diumenge 13 de Setembre del 2009

#27

De quins diners regala rus tot el que regala ? segons com ho diu es ell el que fà els regals.Cuans diners guanya l'alcalde de La Pobla llarga i Alvarez i quina preparació tenen ? I un home que treballa i cobra el que cal,perque tantes històries.Algú sap que un treballador de l'administració no pot mentir en documens falsos perque aixó l'aparta del seu treball i pot pagar-ho en pressó ? Perque es diuen tantes barbaritats ? pel poder, quin poder ? el de ser alcalde ?

¡¡ AY CARMELA !! el Diumenge 13 de Setembre del 2009

#28

Que passa, jo sóc ací l'amo i si dic que jo cobria tresmil euros tots a callar, vale Que ja es vau passar no votant-me el préstec, I atenció que aneu al jutjat vale ja.......

Michigan el Diumenge 13 de Setembre del 2009

#29

A la cara no li ho diríes valent !!

Gaspar el Diumenge 13 de Setembre del 2009

#30

Este ayuntamiento cada dia se parece a un burdel sin "madame".

223.105 el Diumenge 13 de Setembre del 2009

#31

A Gaspar:

I el si no fóra alcalde tampoc diria el que diu

70.183 el Dilluns 14 de Setembre del 2009

#32

El alcalde cobra aquello que loe propuso cobrar el Psoe, en el pleno correspondiente. Por ello, no se le puede acusar a el de nada. Otra cosa, es que tomando las cosas el cariz que han tomado, pueda el en un acto de coherencia volver a cobrar la cantidad que percibía antes de esta subida. Pero lo que está claro es que el no propuso en ningún momento ese incremento. Respecto a enseñar o nó lo que percibiría si actualmente trabajase en la administración, en su anterior nivel, creo que es de ... llegir mes

No importa el Dilluns 14 de Setembre del 2009

#33

No era ningún "incremento" era equiparación del sueldo que cobraba aquí como alcalde con el que cobraría en ese momento en la tesorería. Personalmente creo que no debía cobrar menos aquí que allí.Pero como quien lo propuso ,pensaba que era a la inversa, por eso hizo la proposición..Salut

Mati Escribà el Dilluns 14 de Setembre del 2009

#34

Favades este alcalde té clar que als seus amics funcionaris/s'han tingut un increment de salari i ell no pot ser menys per això és l'amo i busqua alguna forma legal clar, per a pujar-se la molt suculenta quantitat.

34.200 el Dimarts 15 de Setembre del 2009

#35

Val Mati acceptem polp com a animal de companyia, però esta clar que el sou de l'alcalde a passat a ser quasi 6000 € major del que tènia, crida'l com tu vullgues.

Radiomenti el Dimarts 15 de Setembre del 2009

#36

si el alcalde cobra casi 6000 euros, ( cosa que no creo ) sera porque los que estais en el ayuntamiento, por cada pleno tambien cobrareis alguna barbaridad, ya digo que no se lo cree nadie , pero si fuera cierto seria para echaros todos ala calle por incopetentes

marta el Dimarts 15 de Setembre del 2009

#37

estos de gcie presenten una mocio i segons el ordre del plenari no hi ha cap mocio que parle del manteniment del Severi.
hi ha la del reglament fester i prou, algu sap algo, es per anar al ple, perque per la radio no es pot escoltar.

castello el Dimecres 16 de Setembre del 2009

#38

Les mocions les inclou el sr. alcalde en l'ordre del dia, però en el mateix plenari tambe es poden presentar, via urgència, primers el grups voten l'urgència i si es recolzada per la majoria es passa al debat per a després votar a favor, encontra o abstenció .

Observador el Dimecres 16 de Setembre del 2009

#39

Segons el meus companys es possible, pot tindre indicis, pot ser pressuntament que siga una manera de no difondre la moció en els cartells per a que la gent no vaga al ple.

Nosaltres de moment votarem la urgencia.

Mariano el Dimecres 16 de Setembre del 2009

#40

nosaltres tambe votarem l'urgencia, dons hi ha un pacte de totes les forces politiques per tramitar favorablement totes les mocios d'urgencia

205.36 el Dimecres 16 de Setembre del 2009

#41

Mariano sap com les gasten i té por de parlar, pero si, es una manera de no difondre la moció en els cartells per a que la gent no vaga al ple. Les coses per el seu nom, que prou acollonada estava la gent a penes fa 45 anys.

227.124 el Dimecres 16 de Setembre del 2009

#42

Els acollonats ho estan sempre . Fa 45 anys i fa un minut tambe , i tu ?

Elies el Dimecres 16 de Setembre del 2009

#43

Molts dels que ara bramen i son valents fa 45 anys callaven i otorgaven, i tu?

227.124 el Dijous 17 de Setembre del 2009

#44

Mira que sou l'ostia. Parleu com si a l'ajuntament dormiren tots els torturadors del franquisme que a Castelló no hi foren ni durant el franquisme.

Segurament l'alcaldia abasteix de mandonguilles totes les carnisseries del poble amb carn d'oposició picada.

Si al poble hi ha algun acollonat, deu ser de pensar com se les gastá la dreta local quan al ple del canvi de nom del poble, a conseqüència del qual encara hi ha treballador que sofreix ... llegir mes

255.254 el Dijous 17 de Setembre del 2009

#45

Manteniment i construcció JA !

De moment la Conselleria d’Educació i CIEGSA sols han aprovat el projecte d’execució i han acceptat els terrenys que l’ajuntament ha cedit per a la construcció del nou Severí Torres (finals d’agost passat).
Malgrat totes les promeses que uns i altres han fet, encara són una incògnita quan licitaran, adjudicaran i començaran les obres. Al ritme de les administracions en aquestos processos, sent optimistes i sense cap entrebanc addicion ... llegir mes

Lluís el Divendres 18 de Setembre del 2009El codi de verificació, es precís, per tal de diferenciar entre els usuaris de la web i els sistemes automatitzats d'inserció de comentaris (o spam), per a més informació sobre aquest tema us recomanem visitar el següent enllaç: http://ca.wikipedia.org/wiki/Captcha

Us assabentem que des del moment en que entreu a fer comentaris al web s'hi ha identificat l'IP de la vostra connexió a internet i aquesta quedarà registrada junt amb el vostre comentari.

Suggeriments importants per a comentar les noticies. Procureu no eixir-vos del tema de la notícia, llegiu els comentaris dels altres usuaris abans de publicar els vostres, sigueu clars amb el que voleu dir, els comentaris provocadors, fora de tema, il·legals o ofensius seran eliminats. Sigueu respectuosos amb els comentaris.

No alimenteu al troll.

Com qualsevol altra publicació, les opinions i manifestacions contingudes en les notícies, articles i comentaris publicats al web són responsabilitat dels seus autors. L'equip de redacció d'acicastello no comparteix necessàriament tot allò que es publica al web.