Dilluns 21 d'Abril del 2014 - 17:56 0
usuari:
contrasenya:  

Meteorologia

Alerta roja per fortes pluges a Castelló


Després d'un dia molt incert, amb abundant nuvolositat, alguna que altra gota i un cel que anava tancant-se a mesura que avançava el dia, ahir diumenge de vesprada es decretava l'alerta roja per fortes pluges i davant la possibilitat d'arreplegar fins a 180 l/m² en a penes 12h. Pre-emergència que també hui seguirà activada en les comarca de La Ribera. Per tant, vatjen amb molta precaució perquè serà un dia molt complicat i on serà recomanable tindre amb compte estos consells:

 

Circulen per carreteres principals (obliden-se de camins i carreteres secundàries que poden ser més fàcilment inundables).

 

Si es troben en un lloc on el cotxe està immobilitzat per la crescuda súbita de l'aigua, esperen fins a que l'aigua arribe al vidre de la porta (aixi s'igualaran les pressions de dins i fora del cotxe) i podrà obrir més fàcilment la porta.No creuen barrancs ni xicotets rius que porten més d'un pam d'aigua i on la corrent siga forta.Eviten circular i desplaçar-se per carretera si no és absolutament precís i imprescindible.

 

Insistim, ens trovem davant una situació molt delicada per esta primera gota freda de la tardor i, en principi, no serà fins este pròxim dijous quant la situació millore de manera definitiva.

 

Les precipitacions de les ultimes quatre hores han acumulat fins a 100 litres per metro quadrat, ací en Castelló de la Ribera, segons a informat l'Agència Estatal de Meteorologia (Aemet). Les localitats de Càrcer, Estubeny y Alzira han registrats precipitacions por damunt dels seixanta litres per metro quadrat.

 

Estigueu atents.

 


1
comentari
INSERTA EL TEU

Dades de publicació

Data : 28-09-2009
Editor: postmaster
Autor: n/a
Font: n/a
Remitent: caxanet

#1

Després d'una matinada en què no ha deixat de ploure en tota la comarca, els principals problemes, en forma de locals negats i complicacions en les carreteres s'han registrat en les comarques valencianes de la Ribera, la Costera i la Vall d'Albaida.

Pel que fa a les pluges caigudes en les últimes hores, destaquen els 236 l/m2 dels dos municipis valencians, Castelló de Ribera i Càrcer. I els 222 l/m2 arreplegats a Pinet.

Caxanet el Dimarts 29 de Setembre del 2009El codi de verificació, es precís, per tal de diferenciar entre els usuaris de la web i els sistemes automatitzats d'inserció de comentaris (o spam), per a més informació sobre aquest tema us recomanem visitar el següent enllaç: http://ca.wikipedia.org/wiki/Captcha

Us assabentem que des del moment en que entreu a fer comentaris al web s'hi ha identificat l'IP de la vostra connexió a internet i aquesta quedarà registrada junt amb el vostre comentari.

Suggeriments importants per a comentar les noticies. Procureu no eixir-vos del tema de la notícia, llegiu els comentaris dels altres usuaris abans de publicar els vostres, sigueu clars amb el que voleu dir, els comentaris provocadors, fora de tema, il·legals o ofensius seran eliminats. Sigueu respectuosos amb els comentaris.

No alimenteu al troll.

Com qualsevol altra publicació, les opinions i manifestacions contingudes en les notícies, articles i comentaris publicats al web són responsabilitat dels seus autors. L'equip de redacció d'acicastello no comparteix necessàriament tot allò que es publica al web.