Dijous 24 d'Abril del 2014 - 15:35 0
usuari:
contrasenya:  

Ximo Villar

si em dius adéu


Hola a tots els internautes que col·laboreu en acicastello


De sobte m'ha vingut al cap un grup d'amics que tenia jo fa temps.... amb els que vaig compartir moments de la meua vida... d'estudi i també de diversió.... Recorde en especial a Ximo Villar, gran i divertit i sobre tot amic i bona persona, al que varem tindre la gran desgràcia de perdre..... Son moments per a pensar..


Us envie esta felicitació a tots "robada" de una revista per a tots vosaltres amb els meus millors desitjos...

 

Per a vorer la felicitació piqueu damunt de la imatge


 


Salut a tots


Enrique Selfa


14
comentaris
INSERTA EL TEU

Dades de publicació

Data : 30-12-2009
Editor: postmaster
Autor: Enrique Selfa
Font: n/a
Remitent: Jacob Romero

#1

Que gran!! m'ho enviaren fa uns dies, i ja vaig fer com hui, posar-ho varies voltes.

Brey el Dimecres 30 de Desembre del 2009

#2

Per cert, per a més informació, canten el canari Pedro Guerra i Lluís Llach.
Un record per al Ximo!

166.182 Aclariment el Dimecres 30 de Desembre del 2009

#3

QUE TINGUEM SORT (Lluís Llach)
Ll/M: Lluís Llach

Si em dius adéu,
vull que el dia sigui net i clar,
que cap ocell
trenqui l'harmonia del seu cant.

Que tinguis sort
i que trobis el que t'ha mancat
en mi.

Si em dius: "et vull",
que el sol faci el dia molt més llarg,
i així, robar
temps al temps d'un rellotge aturat.

Que tinguem sort,
que trobem tot e ... llegir mes

lletra el Dimecres 30 de Desembre del 2009

#4

Si algú tenia algun dubte de la qualitat-tat de persona que era el nostre amic Ximo, esta es una de las tantes mostres d'afecte que els que l'han conegut li fan.

Perquè, hi ha algo mes bonic que s'en recorden d'un, després de que físicament no es trobe entre nosaltres.

El més important d'estes mostres d'afecte, son que el seu fill algun dia, podrà llegir tot el que es diu del seu pare, per que sàpiga qui era realment.

oscar el Dimecres 30 de Desembre del 2009

#5

Diuen que els homes no ploren, que s'amaguen els sentiments mol avall de la pell. Però , quan estan tot sols si. Ploren, com si foren ésser normals, perduts en la vida que sols podran apreciar quan , de majors, miren el passat.
Ximo , ja ens ha deixat però ara , mes que mai el notem a faltar. La seva presencia es nota on , ja no està però, hi es. Sota la pell, en la seva memòria, unes llàgrimes relliscaran.

59.217 el Dimecres 30 de Desembre del 2009

#6

Ximo, per a molts amics tu no t'en has anat. Totes les dies te tenim present amb nosaltres. Entrares massa fort als nostres cors per oblidar-te mai.

La teua manera de ser no deixa de marcar-nos un camí als que varem tenir la sort de compartir moltes hores amb tu al llarg dels anys.

Gràcies per haver existit.

Sacsacollons el Dimecres 30 de Desembre del 2009
firma: Sacsacollons

#7

Ara fa dos anys, el dos de desembre, mai t´oblidarem Ximo, no hi ha dia q no pense en els grans moments q ens feres pasar. Un abraç per sempre Ximi

Edu el Dimecres 30 de Desembre del 2009

#8

Vaig conèixer a Ximo quan estudiava a Tavernes d'on soc jo... prompte varem fer bona amistat... era molt fàcil ser amic de Ximo... era dels que ho donen tot sense esperar res a canvi... La veritat es que m'ha agradat molt vore com en el seu poble encara el recordeu....
Una vegada vaig vore una exposició de quadres antics sobre la mort i, hi havia un en que la mort, representada per una claravera amb una guadanya, era vençuda per l'angel del record.....
Ximo semp ... llegir mes

Enric Selfa el Dimarts 12 de Gener del 2010

#9

No se qui es Ximo pero ojala la vera conegut

detes el Divendres 12 de Març del 2010

#10

hola

pepe el Dimarts 22 de Novembre del 2011

#11

Demà, dia 2 de desembre, serà el dia del record.

Demà serà l'aniversari de la teua partida, bon amic, de quan et vas anar i ens vas deixar l'amarg dolor de la teva pèrdua. Ara només tenim el teu inesborrable record.

La teua homenia de bé ens va marcar per sempre i el teu exemple ens seguirà indicant el camí.

Gràcies, Ximo, gràcies per haver estat amb nosaltres.

I tu no t'has anat
has nascut en deu mil ... llegir mes

Castelló i esquerres el Dijous 1 de Desembre del 2011
firma: Vicent

#12

en cavi cuant en vens a la memoria ,sempre pense lo mateis tu continues siguent el catalitzaor de tots nosaltres. les coses sense tu no van be Ximo. Desde on estiges recordoten tambe de nosaltres.

algu mes que amic. el Divendres 6 d'Abril del 2012

#13

Demà, diumenge 2 de desembre, és un dia de dol per a aquells que et vam apreciar com amic, que et vam voler com un germà, que t'estimarem com mereixies ser-ho.

Un any més amb la teva absència Ximo, un any més de sentir la teva presència al nostre costat donant valor per seguir en la que va ser nostra lluita, en la qual encara, i cada dia més, continua sent la nostra lluita.

Ens falta la teva homenia de bé, la teva empenta contra l'adversitat, la ... llegir mes

Castelló i esquerres el Dissabte 1 de Desembre del 2012
firma: Vicent

#14

Ximo, només escrivim sobre tu una vegada al'any, però et recordem cada dia, sobretot quan necessitem reaccionar contra l'adversitat amb tot el coratge, quan necessitem respondre donant suport als nostres mentre rodem per la vora del precipici, quan ens hem de defensar de les circumstàncies sense tenir mitjans per lluitar.

Tu has sigut el nostre exemple, tu ets el nostre exemple i sempre ho seràs, com un far que ens alumbre el camí a seguir per deixar al món un reco ... llegir mes

Castelló i esquerres el Diumenge 1 de Desembre del 2013
firma: VicentEl codi de verificació, es precís, per tal de diferenciar entre els usuaris de la web i els sistemes automatitzats d'inserció de comentaris (o spam), per a més informació sobre aquest tema us recomanem visitar el següent enllaç: http://ca.wikipedia.org/wiki/Captcha

Us assabentem que des del moment en que entreu a fer comentaris al web s'hi ha identificat l'IP de la vostra connexió a internet i aquesta quedarà registrada junt amb el vostre comentari.

Suggeriments importants per a comentar les noticies. Procureu no eixir-vos del tema de la notícia, llegiu els comentaris dels altres usuaris abans de publicar els vostres, sigueu clars amb el que voleu dir, els comentaris provocadors, fora de tema, il·legals o ofensius seran eliminats. Sigueu respectuosos amb els comentaris.

No alimenteu al troll.

Com qualsevol altra publicació, les opinions i manifestacions contingudes en les notícies, articles i comentaris publicats al web són responsabilitat dels seus autors. L'equip de redacció d'acicastello no comparteix necessàriament tot allò que es publica al web.