Dilluns 21 d'Abril del 2014 - 09:08 0
usuari:
contrasenya:  

VicentPuigNoucelles

Els Reis Mags d'Orient passen per Cuba


 És la gran festa de quitxalla. Recordant l'arribada d'aquest personatges a adorar Jesús, els Reis obsequien als xiquets amb joguines i llaminadures... Arriben perfectament abillats a totes les poblacions el dia 5 de gener. I, després de rebre'ls, cal anar a dormir i deixar, prop la finestra o el balcó les sabates dels menuts i quelcom de menjar pels Reis, patges i camells, el matí del dia 6, es trobaran els obsequis que han deixat ses majestats, i fins potser, si algú no ha fet gaire bondat, un bon tros de carbó.


 

Permetéreu que acabem aquests comentaris amb una vinyeta, dedicada a tots els Nostres Majors, per a que no perden el sentit de l'humor, que el Reis us deixen moltes coses i sobre tot salut i alegria.

 

Piqueu damunt de la imatge per a poder veure-la millor

 

 


VicentPuigNoucelles

 


26
comentaris
INSERTA EL TEU

Dades de publicació

Data : 05-01-2010
Editor: postmaster
Autor: VPN
Font: n/a
Remitent: VPN

#1

A quien lo sepa:

Desearía adquirir o conseguir el disco de Lluís MIquel i els 4 Z, " Once cançons i un adeu". Si alguien sabe en donde lo puedo adquirir, se lo agradecería. A poder ser desde la red.
Gracias.

No importa. el Dimarts 5 de Gener del 2010

#2

A No importa:Jo tinc un disc compacte editat per PMProduccions (Paco Muñoz) on hi ha 12 cançons de Els 4 Z dels anys 1964, 1965 i 1966, amb versions de Al vent, de Raimon; i de Ray Charles, Becaud,... i la famosa Capri s'ha acabat. Al cd també hi ha cançons de Marià Albero i Fèlix Estop, cantautors dels anys 60.
El disc que dius tu és del 1976. No sé si serà un recopilatori o nou.
El que t'he dit jo el pots adquirir entrant a internet a Cançó d'autor. Actualrecords o ... llegir mes

126.253 R.Estrada el Dimarts 5 de Gener del 2010

#3

Xe sols ta faltar dir --XE AIXO EU PAGO JO-- com el capita moro d'Alcoy.

bons Reixs a tots

Xavi el Dimarts 5 de Gener del 2010

#4

A Rafael Estrada.
He entrado en cançons d'autor, que me has indicado, pero no he conseguido lo que busco, yá que sobre los otros cantautores ya tengo algo, y yó en concreto busco lo de Lluís Miquel. De todas maneras, estoy muy agradecido por la información que me has facilitado.
Un saludo, y que el año comience del mejor modo posible.

No importa. el Dimecres 6 de Gener del 2010

#5

Jo tinc el cd de "Silenci, gravem" y tinc un mp3 de copia de seguretat que te tot el cd de "0nze cançons i un adeu" en una sola pista.
De LLuis Miquel sol tinc també el "A cau d'orella", y amb Paco Muñoz i Juli Mira el "Els nostre poetes".

Si alguna cosa te val, dis-ho

Sacsacollons el Dimecres 6 de Gener del 2010
firma: Sacsacollons

#6

Hola ,No importa. Féliz año nuevo
Si quieres escuchar la música que buscas entra en youtube y escribe lluis miquel i els 4z . enseguida sale la que tu quieres .
Te estoy buscando una dirección para que puedas pedir el CD.Salud

Mati Escribà el Dimecres 6 de Gener del 2010

#7

A Sacsacollons y Mati.
La verdad, me siento muy agradecido por el hecho de haberos preocupado de atender una satisfacción particular como la mía. En otro orden, a Sacsacollons comunicarle que si sabe como adquirir las once canç, pues gustosamente lo haría. A Mati, que en youtube hay algunas ( pocas) canciones de LLuís Miquel.

Os agradezco de corazón, el buen trato demostrado.
Gracias.

No importa. el Dijous 7 de Gener del 2010

#8

Els reis mags li van deixar a l'alcalde un aparell transmissor nou per a radiar els plens. ¿Estarà operatiu per al pròxim?

160.36 el Dijous 7 de Gener del 2010

#9

Si, per al primer ple del 2015 estarà tot a punt.

Esperança el Dijous 7 de Gener del 2010

#10

Açò ho va escriure un currante indignat... amb raons:

Donada la merda que ens escup diàriament la tele, ràdio, premsa i altres mitjans de comunicació, un grup de dissidents hem elaborat aquest manifest a favor (sí, A FAVOR) de la pirateria.

Si et mola, passa'l. Si prefereixes creure't les mentides de la indústria, feix amb ell el que t'isca de l'arc del triomf.

De: El currante mig, aixafat per la hipoteca, la precarietat laboral, ... llegir mes

CURRANT el Dijous 7 de Gener del 2010

#11

Al 160.36

Els reis mags crec que no li han deixat l'aperell per l'emissora de radio !
Però en canvi crec que el plan zapatero SI !
Encara que m'agradaría que li deixaren una càmera de gravar pero per a la tele local i que es veguera en directe els plenaris i durant la setmana en diferit, Estaría bé no ?

Mati Escribà el Dijous 7 de Gener del 2010

#12

Currant, estic totalment d'acort.

255.250 el Dijous 7 de Gener del 2010

#13

per a mati

ara que ja té diners del pla Zapatero que arregle el pas pel llit del riu Albaida, Que no se'ls gaste en chorraes

0.103 el Dijous 7 de Gener del 2010

#14

Quin pas del riu albaida el trencat ?
perque dius que no el gaste en xorrades, creus que no es gastaren bé els diners anteriors ? Pen-sa ,que ho pregunte a 0.103 o siga que es algú que sense nom opina. Sabrás també que el que es va trencar ( al llit del riu) està arreglat !!
Personalment no tinc res en contra dels que pregunten en pseudonim, per aixó el conteste ,( estàs en el teu dret de preguntar ) i perque no has ofés a ningú simplement dius la teva opinió.
Però continú ... llegir mes

Mati Escribà el Dijous 7 de Gener del 2010

#15

Mati La camara o el vidio em conformaria que este alcalde complira amb els acords plenaris

103.128 el Dijous 7 de Gener del 2010

#16

Els acords plenaris , es deuríen de complir tots, sobre tot cuan son acords majoritaris i decissions d'una majoria de ciutadans .No es deuría d'admetre que per interessos partidistes ens "tomben" un acord plenari , ens canvien el nom del poble ( i que aixó deixe de ser un acord plenari ) per a passar a ser un acort de partit i de govern valencià, on està eixa legalitat moral d'una decissió popular ? ( parle de dicissió popular ,No del partit. popular val ).Salut

Mati Esc ribà el Divendres 8 de Gener del 2010

#17

on està eixa legalitat moral d'una decissió popular ?
Mati Esc ribà

Al referendum que van fer el partits"majoritaris".

245.99 el Divendres 8 de Gener del 2010

#18

No pense identificar-me, i què? Ara que faràs, no seguiràs llegint-me? Allà tu. No pense dir-te qui sóc. No és aquest el meu problema, és el teu? Et molesta no saber qui sóc? Vinga no sigues tan xafardera, que més et dóna si sóc la filla de ma mare, el nebot de ma tia, el profe de Biologia, la metgessa de guàrdia o la netejadora de l'ajuntament.

Aquest comentari ha estat pensat i escrit, per a tots aquells que el vulguen llegir, però sobretot per a tots els Antonios Puertos, ... llegir mes

20Participar SÍ, però sense repressió el Divendres 8 de Gener del 2010

#19

Este gobierno esta haciendo todo lo que decían haría el PP si le votábamos, nos han engañado vilmente.

219.40 el Dissabte 9 de Gener del 2010

#20

Sebastián, no t'he contestat al teu escrit perque he estat unes dies fora. Estic preparan-te els arxius de Lluís Miquel i te faré arribar el disc tan aviat com puga.

Salut

Sacsacollons el Dissabte 9 de Gener del 2010
firma: Sacsacollons

#21

Sebastian, ja ho tinc gravat en un CD. Dis-me on vols que el porte per fer que el replegues.

Sacsacollons el Diumenge 10 de Gener del 2010
firma: Sacsacollons

#22

A Grandi colloni.

Si te parece me puedes dejar el cd en el bar de Perucho, a su atención o a la de Jorge ( su empleado), así cuando me lo comuniques que lo has dejado iré a por el. Déjale nota de lo que tenga que dar, y debo agradecerte de antemano tu gran disposición hacia un contrario (político), eso indica el buen fondo que tienes.
Un saludo.

202.83 el Dilluns 11 de Gener del 2010

#23

Perdón, el anterior soy no importa.

No importa. el Dilluns 11 de Gener del 2010

#24

Sebastián, ja li han portat el disc al bar de Perucho i el té Jorge. Ell acaba el treball a les 2 i no estará esta vesprada.

Si no pots anar avans de les 2, ves demá al de matí.

Me deus un café quant ens vegem.

Sacsacollons el Dilluns 11 de Gener del 2010
firma: Sacsacollons

#25

A la atte. de Sacsacojones.
Ya he recogido el cd que amablemente me has dejado en el bar. Ya le he dicho a Jorge que cuando vayas a tomar lo que te apetezca, que no te cobre. Te doy las gracias de nuevo, ya que el detalle bien vale el mayor agradecimiento.
Respecto a lo demás, pués ya iremos discrepando y dandonos alguna que otra "torta dialéctica".
Buenos días.

No importa el Dimarts 12 de Gener del 2010

#26

Sebastián, no te preocupes que ja ens veurem. Al bar no el vaig poder dur yo perque estaba treballant, i va anar un amic que anava a la farmàcia.

Si ja el tens perfècte.

Salut

Sacsacollons el Dimarts 12 de Gener del 2010
firma: SacsacollonsEl codi de verificació, es precís, per tal de diferenciar entre els usuaris de la web i els sistemes automatitzats d'inserció de comentaris (o spam), per a més informació sobre aquest tema us recomanem visitar el següent enllaç: http://ca.wikipedia.org/wiki/Captcha

Us assabentem que des del moment en que entreu a fer comentaris al web s'hi ha identificat l'IP de la vostra connexió a internet i aquesta quedarà registrada junt amb el vostre comentari.

Suggeriments importants per a comentar les noticies. Procureu no eixir-vos del tema de la notícia, llegiu els comentaris dels altres usuaris abans de publicar els vostres, sigueu clars amb el que voleu dir, els comentaris provocadors, fora de tema, il·legals o ofensius seran eliminats. Sigueu respectuosos amb els comentaris.

No alimenteu al troll.

Com qualsevol altra publicació, les opinions i manifestacions contingudes en les notícies, articles i comentaris publicats al web són responsabilitat dels seus autors. L'equip de redacció d'acicastello no comparteix necessàriament tot allò que es publica al web.