Diumenge 20 d'Abril del 2014 - 07:42 0
usuari:
contrasenya:  

Editorials

El teu bloc en acicastello


Vols el teu propi bloc gratuït a internet?

 

Vols el teu espai gratuït en la publicació cívica acicastello?

 

Participa!!!!!!

 

acicastello és una pàgina web, en la que es publiquen notícies, articles, esdeveniments i afers del nostre poble. També és una publicació cívica de participació en la que pots expressar la teua opinió així com enviar les teues notícies, articles o qualsevol cosa que creus interessant.

 

Des d'acicastello pretenguem oferir un espai d’intercanvi, d’opinió, debat, reflexió i participació activa i directa a totes les persones, entitats i col·lectius del nostre poble. En cadascuna de les portades temàtiques, i des del nou model de web hem facilitat la incorporació ací de tot Castelló a aquest projecte comunicatiu d’àmbit local. Un espai per a la llibertat d’expressió, d’informació i d’opinió amb el respecte com a únic requeriment.

 

 

 

Que és un bloc

Un bloc es un lloc web destinat a la publicació i recopilació de textos,  articles, imatges, vídeos o qualsevol altre contingut que el seu autor o autors desitgen. L’administració d’aquest tipus de lloc web sol ser senzilla i autogestionada pel seu autor o autors.

 

Avantatges

Tenir presència en internet, a través de la xarxa donar a conèixer la teua associació, els objectius que teniu, les necessitats o fins i tot, trobar nous col·laboradors o socis. A més de disposar d'una recopilació on-line de tots els vostres esdeveniments.

 

Com puc fer un bloc

Amb aquesta finalitat, acicastello i els seus col·laboradors organitzaran cursets didàctics per al seu desenvolupament i gestió a l’abast de tots els col·lectius i persones interessades.

 

Puc col·laborar d’altra manera amb acicastello?

Sí, pots col·laborar de diferents formes, si teniu un bloc o pàgina web pugueu fer-ho enviant-nos els vostres logos i enllaços per a publicar-los en web. També podeu col·laborar enviant-nos les vostres notícies, fotos, articles, opinions, programacions, activitats, convocatòries, etc., i nosaltres les publiquem en la pàgina.Per últim, també pugeu col·laborar tenint una secció pròpia dins d'acicastello. Per mantenir-la tan sols hi ha que aportar com a minin per trimestre un article, una fotografia comentada o una entrevista a alguna persona del poble o vinculada a Castelló.

 

ací parlem del poble
ací caben tots/es els castelloners/res
ací pot participar qualsevol associació local

 

 Per a més informació
info@acicastello.org
658 847 163

 

Equip de redacció

 


 

Blocs que a desenvolupat acicastello

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


1
comentari
INSERTA EL TEU

Dades de publicació

Data : 11-03-2010
Editor: postmaster
Autor: acicastello
Font: n/a
Remitent: n/a

#1

Interessant la proposta d'internetitzar la societat castellonera, a molta gent malgrat que li agradaria se'ls fa difícil tirar-se endavant per la complexitat que pot vindre afegida de la creació i manteniment d'un bloc, però a cada dia te n'adones que no és tanta la complicació, i vas agafant-li el gust.

Brey el Dijous 11 de Març del 2010El codi de verificació, es precís, per tal de diferenciar entre els usuaris de la web i els sistemes automatitzats d'inserció de comentaris (o spam), per a més informació sobre aquest tema us recomanem visitar el següent enllaç: http://ca.wikipedia.org/wiki/Captcha

Us assabentem que des del moment en que entreu a fer comentaris al web s'hi ha identificat l'IP de la vostra connexió a internet i aquesta quedarà registrada junt amb el vostre comentari.

Suggeriments importants per a comentar les noticies. Procureu no eixir-vos del tema de la notícia, llegiu els comentaris dels altres usuaris abans de publicar els vostres, sigueu clars amb el que voleu dir, els comentaris provocadors, fora de tema, il·legals o ofensius seran eliminats. Sigueu respectuosos amb els comentaris.

No alimenteu al troll.

Com qualsevol altra publicació, les opinions i manifestacions contingudes en les notícies, articles i comentaris publicats al web són responsabilitat dels seus autors. L'equip de redacció d'acicastello no comparteix necessàriament tot allò que es publica al web.