Dijous 17 d'Abril del 2014 - 20:52 0
usuari:
contrasenya:  

Bryan Richart

El curiós incident del gos a mitjanit de Mark Haddon


Bé estic llegint-me un llibre bastant interessant i divertit. Et passe les dades

 

Nom: El curiós incident del gos a mitjanit.

Autor: Mark Haddon

Editorial: La magrana de butxaca, propietat de RBA Llibres.

 

Valoració: Encara no me l'he acabat, però va d'un xic d'uns 15 anys que pateix d'autisme, i que un dia descobreix que han matat el gos de la veïna, Wellington. I decideix descobrir qui ha estat l'autor de la mort, a imatge del seu heroi, el Sherlock Holmes.

 

 

És pel que he llegit un llibre ràpid, i àgil per llegir, amb un humor absurd que ve donat per la lògica del protagonista, el qual ho relata tot amb els ulls d'un autista, veient il·lògic coses que per a nosaltres en son i viceversa. En definitiva un bon passatemps en el qual et claves al cap d'una persona a qui no li funciona el cap com a la majoria. 

 

Bryan Richart

 


4
comentaris
INSERTA EL TEU

Dades de publicació

Data : 27-04-2010
Editor: postmaster
Autor: Bryan Richart
Font: n/a
Remitent: Bryan Richart

#1

Quan me l'acabe vos diré més si voleu, i espere comentaris a veure si a algú li agrada...

Brey el Dimarts 27 d'Abril del 2010

#2

El plantejament lliterari del llibre me recorda molt al de "El laberinto de las aceitunas" de Eduardo Mendoza, en el que també gira al voltant de una investigació feta en aquest cas per un boig escapat de un psiquiàtric i que sols pot empararse en una germana que fa la carrera a les Rambles de Barcelona.

El humor absurt, les situacions il.lògiques, la agilitat del relat, son d'admitrar.

Es un molt bon llibre sense cap dubte.

255.254 el Dimarts 27 d'Abril del 2010

#3

Cert respecte Eduadro Mendoza, vaig llegir fa molt de temps un llibre d'ell i és molt bo, me l'apunte.

Brey el Dimecres 28 d'Abril del 2010

#4

Fa uns dies vaig acabar el llibre i ara definitivament puc recomanar-lo totalment. LLEGIU-VOS-EL!!!

Brey el Dimarts 18 de Maig del 2010El codi de verificació, es precís, per tal de diferenciar entre els usuaris de la web i els sistemes automatitzats d'inserció de comentaris (o spam), per a més informació sobre aquest tema us recomanem visitar el següent enllaç: http://ca.wikipedia.org/wiki/Captcha

Us assabentem que des del moment en que entreu a fer comentaris al web s'hi ha identificat l'IP de la vostra connexió a internet i aquesta quedarà registrada junt amb el vostre comentari.

Suggeriments importants per a comentar les noticies. Procureu no eixir-vos del tema de la notícia, llegiu els comentaris dels altres usuaris abans de publicar els vostres, sigueu clars amb el que voleu dir, els comentaris provocadors, fora de tema, il·legals o ofensius seran eliminats. Sigueu respectuosos amb els comentaris.

No alimenteu al troll.

Com qualsevol altra publicació, les opinions i manifestacions contingudes en les notícies, articles i comentaris publicats al web són responsabilitat dels seus autors. L'equip de redacció d'acicastello no comparteix necessàriament tot allò que es publica al web.