Dilluns 21 d'Abril del 2014 - 00:06 0
usuari:
contrasenya:  

Urbanisme

Venta de parcelas – Parque Empresarial - El Pla II


SEPES Entidad Pública Empresarial de Suelo, informa del inicio de la venta de parcelas del Parque Empresarial EL PLA II, en Villanueva de Castellón (Valencia).

 Información, recogida y presentación de documentación a partir del 19 de Mayo:
 

En Madrid:


SEPES, Paseo de la Castellana, 91.
Atención Comercial
Tel.: 91 418 60 86
catencion.comercial@sepes.es


En Vva. de Castellón:


Ayuntamiento. Departamento de oficinas.
Plaza del Ayuntamiento, 8
Tel.: 96 245 01 00
adl@castellodelaribera.es


Plazo de presentación de solicitudes: hasta las 13:00 horas del día 24 de junio de 2010.

Para descargar más información pulse aquí.

Ajuntament de Vva. de Castellón

 

 

 


0
comentaris
INSERTA EL TEU

Dades de publicació

Data : 25-05-2010
Editor: postmaster
Autor: n/a
Font: n/a
Remitent: Ajuntament de Vva. de CastellónEl codi de verificació, es precís, per tal de diferenciar entre els usuaris de la web i els sistemes automatitzats d'inserció de comentaris (o spam), per a més informació sobre aquest tema us recomanem visitar el següent enllaç: http://ca.wikipedia.org/wiki/Captcha

Us assabentem que des del moment en que entreu a fer comentaris al web s'hi ha identificat l'IP de la vostra connexió a internet i aquesta quedarà registrada junt amb el vostre comentari.

Suggeriments importants per a comentar les noticies. Procureu no eixir-vos del tema de la notícia, llegiu els comentaris dels altres usuaris abans de publicar els vostres, sigueu clars amb el que voleu dir, els comentaris provocadors, fora de tema, il·legals o ofensius seran eliminats. Sigueu respectuosos amb els comentaris.

No alimenteu al troll.

Com qualsevol altra publicació, les opinions i manifestacions contingudes en les notícies, articles i comentaris publicats al web són responsabilitat dels seus autors. L'equip de redacció d'acicastello no comparteix necessàriament tot allò que es publica al web.