Divendres 18 d'Abril del 2014 - 02:13 0
usuari:
contrasenya:  

Bryan Richart

Per a això serveixen els diners que els hem regalat


 Quan van començar les crisis del sistema capitalista els estats començaren a injectar diners com uns bojos en els diferents bancs i caixes per a assegurar-se que el xiringuito capitalista seguiria en marxa. Sembla graciós com aquest xiringuito tan agraït com és seguisca amb el seu que fer, i cuida dels ciutadans que li deixen els diners en les seues mans.
 

I és que ara després de deixar-se un bon grapat de diners NOSTRES en els seus comptes, per a que se'ls gasten en el que vulguen, i fent així que els nostres respectius governs augmentaren el seu dèficit. Aquest està pujant els seus imposts per a poder recuperar els diners que van donar, i injectar. Tots coneguem les diferents pujades d'imposts del Zapatero, que han creat malestar general, manifestacions, i pròximament vagues. Bé després d'açò va decidir fer també una pujada d'imposts a les rendes més altes, als que en realitat, junt amb els bancs han creat aquesta destrossa econòmica que tant de mal ens està fent.

 


 

I ells, els culpables, després de xuplar del pot estan preparant ja una eixida del vaixell abans de tindre que pagar ningun cost de la crisi. Una eixida anunciada en periòdics i revistes especialitzades d'economia, i preparada per aquests bancs privats, que suposa enviar a Luxemburg grans quantitats de diners en formes de SICAV i SIF (fons d'inversió especialitats), aplegant a pagar en el segon cas uns imposts d'un 0'05 al 0'1%.

 

Notícia relacionada:

La banca privada diseña trajes a medida contra el impuestazo 

http://expansion.com
 

Bryan Richart


3
comentaris
INSERTA EL TEU

Dades de publicació

Data : 01-06-2010
Editor: postmaster
Autor: n/a
Font: n/a
Remitent: Bryan Richart

#1

Per a açò serveixen els diners que hem subvencionat al UD Castellonense?

http://www.youtube.com/user/wwwminutocero

56.250 el Dimecres 2 de Juny del 2010

#2

impresentable lo del ud

83.95 el Dijous 3 de Juny del 2010

#3

Els anularen un gol just, expulsaren a dos jugadors per res, consentiren totes les faltes y pataes del Benferri, y cuant ne pitaen alguna ho feen al ravés y finalment pitaren un penalti inexistent.

¿Que volieu, que l'afició del UD se callara i posara l'altra galta?.

Hasta els periodistes deportius diuen que va ser el major robo de la historia del futbol comarcal. Si no ho vejereu, mes val que s'abstingau de opinar.

66.88 el Dijous 3 de Juny del 2010El codi de verificació, es precís, per tal de diferenciar entre els usuaris de la web i els sistemes automatitzats d'inserció de comentaris (o spam), per a més informació sobre aquest tema us recomanem visitar el següent enllaç: http://ca.wikipedia.org/wiki/Captcha

Us assabentem que des del moment en que entreu a fer comentaris al web s'hi ha identificat l'IP de la vostra connexió a internet i aquesta quedarà registrada junt amb el vostre comentari.

Suggeriments importants per a comentar les noticies. Procureu no eixir-vos del tema de la notícia, llegiu els comentaris dels altres usuaris abans de publicar els vostres, sigueu clars amb el que voleu dir, els comentaris provocadors, fora de tema, il·legals o ofensius seran eliminats. Sigueu respectuosos amb els comentaris.

No alimenteu al troll.

Com qualsevol altra publicació, les opinions i manifestacions contingudes en les notícies, articles i comentaris publicats al web són responsabilitat dels seus autors. L'equip de redacció d'acicastello no comparteix necessàriament tot allò que es publica al web.