Diumenge 20 d'Abril del 2014 - 13:39 0
usuari:
contrasenya:  

Natura

Visita als nostres paratges


El proper dissabte 12 de juny, des de l'Assemblea de Joves, estem preparant una excursió de senderisme per a retrobar-nos amb els nostres paratges naturals més emblemàtics. L'Assut de la sèquia Escalona, el Castellet, la cova de l'"Auela" Pinta, la Font Amarga, i l'Ermita de Santa Anna.

Una volta que ens omplirà el matí amb bons paisatges, estima a la natura, i al nostre poble, i com no, una molt bona companyia.

Aquesta volta començarà a les 8 del matí, des de la plaça de l'Església del poble.
 

 

Recomanacions: 

  • Roba comoda, i fresca, però alhora si és posible pantalons llargs per a evitar rossadures amb l'herba.
  • Calçat comode i esportiu que subjecte el turmell.
  • Barret o gorra per al sol.
  • Entrepà per a esmorçar.
  • Aigua.
  • Crema solar i impermeable (per si de cas)

 


0
comentaris
INSERTA EL TEU

Dades de publicació

Data : 06-06-2010
Editor: n/a
Autor: n/a
Font: n/a
Remitent: AJCREl codi de verificació, es precís, per tal de diferenciar entre els usuaris de la web i els sistemes automatitzats d'inserció de comentaris (o spam), per a més informació sobre aquest tema us recomanem visitar el següent enllaç: http://ca.wikipedia.org/wiki/Captcha

Us assabentem que des del moment en que entreu a fer comentaris al web s'hi ha identificat l'IP de la vostra connexió a internet i aquesta quedarà registrada junt amb el vostre comentari.

Suggeriments importants per a comentar les noticies. Procureu no eixir-vos del tema de la notícia, llegiu els comentaris dels altres usuaris abans de publicar els vostres, sigueu clars amb el que voleu dir, els comentaris provocadors, fora de tema, il·legals o ofensius seran eliminats. Sigueu respectuosos amb els comentaris.

No alimenteu al troll.

Com qualsevol altra publicació, les opinions i manifestacions contingudes en les notícies, articles i comentaris publicats al web són responsabilitat dels seus autors. L'equip de redacció d'acicastello no comparteix necessàriament tot allò que es publica al web.