Divendres 18 d'Abril del 2014 - 18:38 0
usuari:
contrasenya:  

Josep Aznar

Josep Aznar de nou en Europa


Josep Aznar participa en la gravació d'un dics a nivell internacional.

Aquesta serà la portada del disc que la discogràfica francesa PHONOBEAT distribuirà per tota Europa aquest estiu i que Josep Aznar serà protagoniste principal com a compositor i cantant d’aquest disc.

 

 

Les composicions i interpretacions de Josep al disc, son les següents:

la 01: Ala vista amigo

la 03: de todo corazón

la 05: sentiments

la 09: siempre amigos

la 11: ven a bailar ( titol del disc )

la 12: mi amigo NONO

la 18: un mundo mejor y mas bello


 

Aquest disc serà el segon internacional de Josep Aznar, després del primer “ma princesse” (composició de Joseph Aznar), que va ser distribuït per tota Europa el Gener del 2010.

 


5
comentaris
INSERTA EL TEU

Dades de publicació

Data : 07-06-2010
Editor: postmaster
Autor: n/a
Font: PHONOBEAT
Remitent: n/a

#1

Que siga de enhorabona, Josep. M'alegra molt cada vegada que te veig fer un pas avant en la teua carrera.

217.152 el Dilluns 7 de Juny del 2010

#2

És un orgull veure a un castelloner creixer professionalment i veure com es llaura un nom fora, sense oblidar qui és, ni d'on. Sort i endavant!!

Brey el Dilluns 7 de Juny del 2010

#3

Quan les coses caminen com toco, quan la tasca és fa
reprimint interessos mal calculats i amb pluralitat de colors el resultat acaba sent el desitjat, acaba donant raons i descobrint valors. Josep Aznar és un castelloner plegat a la llibertat del fet, animat darrere del compas musical i endamunt treballador. Llavors davant de totes aquests posicionaments positius sembla clar el camí mampres i tot el que li arrive després.

joanalfred el Dissabte 12 de Juny del 2010

#4

joanalfred
parla cristiá, fes el favor.

247.52 el Diumenge 13 de Juny del 2010

#5

alfred escriu molt bé, amb molta cura i cuidant la nostra llengua. ànim Josep... sabem que el teu treball té la seua valia i resulta plaent per a qui l'escolta.

un castellonec més el Diumenge 13 de Juny del 2010El codi de verificació, es precís, per tal de diferenciar entre els usuaris de la web i els sistemes automatitzats d'inserció de comentaris (o spam), per a més informació sobre aquest tema us recomanem visitar el següent enllaç: http://ca.wikipedia.org/wiki/Captcha

Us assabentem que des del moment en que entreu a fer comentaris al web s'hi ha identificat l'IP de la vostra connexió a internet i aquesta quedarà registrada junt amb el vostre comentari.

Suggeriments importants per a comentar les noticies. Procureu no eixir-vos del tema de la notícia, llegiu els comentaris dels altres usuaris abans de publicar els vostres, sigueu clars amb el que voleu dir, els comentaris provocadors, fora de tema, il·legals o ofensius seran eliminats. Sigueu respectuosos amb els comentaris.

No alimenteu al troll.

Com qualsevol altra publicació, les opinions i manifestacions contingudes en les notícies, articles i comentaris publicats al web són responsabilitat dels seus autors. L'equip de redacció d'acicastello no comparteix necessàriament tot allò que es publica al web.