Dissabte 19 d'Abril del 2014 - 06:25 0
usuari:
contrasenya:  

Fotos i albúms

Estació del Trenet de Castelló


 

 fotos relacionades en l'estació

 


18
comentaris
INSERTA EL TEU

Dades de publicació

Data : 05-07-2010
Editor: postmaster
Autor: n/a
Font: n/a
Remitent: Castelló i Esquerres

#1

Algú sap per que la van tirar i no la van integrar dins del parc de l'estació?

120.124 el Dilluns 5 de Juliol del 2010

#2

No ho se ! encara que també vullguera si algú ho sap, perque es va desfer el llavador ?

Mari el Dilluns 5 de Juliol del 2010

#3

Gran secció!!
I gran depressió!!!
Per que a mi particularment,m'encanta vore fotografies del passat de Castelló,però més m'agradaria que hui encara estigueren en peu,(l'estació,convent,i un llarg seguit de cases al carrer major sobretot,i adjacents...)
Em passa a mi al llibre de festes m'alegre,però quant veig la ja famosa historia gràfica,m'enta el "nuc" a l'estòmag....es el que te.
Per cert, l'atre dia vaig anar al cementiri,a vore ... llegir mes

JOTAKE el Dilluns 5 de Juliol del 2010

#4

Pregunteu als polítics i tècnics d'urbanisme de l'època,... i no doneu idees no siga que enderroquen el mercat tan bonic que tenim. Visca la sensibilitat i el bon gust!

25.138 el Dilluns 5 de Juliol del 2010

#5

Tindríeu que preguntar per quina raó el Ajuntament de majoria absoluta de EU presidit per el Sr. Antoni Vizcaino, en l'oposició de tots els demés grups municipals, decidí enderrocar l'estació del trenet, i per no donar temps a ningú de fer res ni movilitzar al poble, envià la mateixa nit tractors i homes a fer el treball.

A l'endemà, la estació no existia, sols l'ego del Sr. Vizcaino. El desig comú dels demés partits era que s'ubicara allí la Llar del Jubi ... llegir mes

Xarraoret el Dimarts 6 de Juliol del 2010

#6

Que jo sàpiga A.Vizcaino (E.Unida) com Alcalde mai ha tingut majoria absoluta. Repassa la història!
I pel que dius de la nova llar té bona il·luminació natural, espais grans, jardinet, biblioteca, bar, sala de ball i de reunions, i aparells gimnàstics... si això ho consideres de baixa qualitat i compares els majors com animals desterrarts...apaga y vámonos!
I que conste que a mi m'agradava i molt l'estació antiga, de tants bons records per als xiquets d'aquell temps.

14.51 el Dimarts 6 de Juliol del 2010

#7

La elecció de l'estació com a llar del jubilat era per ser un lloc molt mes centrat al poble i tenint al seu voltant el parc mes gran del poble. En l'época, la llar estava a lo que li diem sala polivalent de l'obrera i sense cap servei de cap tipus ni possibilitat tan sols de prendre el sol.

L'escorxador municipal no estava encara ni net després de tancar-lo i no tenia ni tan sols el jardí que s'ha fet després. Els mateixos vells son els que se queixaren, ... llegir mes

Xarraoret el Dimarts 6 de Juliol del 2010

#8

D'això n'hi haurà una acta amb els vots i arguments pertinents. També alguns polítics criticaren el parc i com hem vist pel temps és el centre neuràlgic del poble. Al poble vingueren una cantant de soul grammy, la millor veu del rock, grans solistes de renom mundial, grups internacionals de teatre, cors i cursos internacionals de Música, cinema de qualitat, 2 Trobades d'Escoles en valencià,....i ho criticaven. Deien que mai es faria un camp de futbol nou i un pavelló.. i els teni ... llegir mes

14.51 el Dimecres 7 de Juliol del 2010

#9

El que jo opine que Toni ha segut un bon alcalde, pot ser inclús el millor que hem tingut, i sempre he tingut amistat amb ell, no te res a vore en que puga criticar coses que crec que va fer mal, i opine que el derrocament de l'estacioneta va ser la pijor. Ho he xarrat diverses vegades amb ell, i no m'ha convençut mai dels seus motius.

Personalment trobe a faltar tot el moviment cultural que tingué Castelló a aquells anys, impressionant per un poble del nostre tamany. ... llegir mes

Xarraoret el Dimecres 7 de Juliol del 2010

#10

Alguns castelloners vam lluitar molt per a que no s'enderrocara l'Estació del trenet, i per a que no tallaren el Pi i els Plataners que hui són els arbres més emblemàtics del Parc de l'Estació (enderrocada). Només vam aconseguir que no tallaren els arbres.

L'enderroc de l'Estacio va ser un greu error polític de l'anterior alcalde A. Vizcaino i un greu error tècnic de l'anterior Arquitecte del poble Sr. M. Gallego, i entra dins de la història (i ... llegir mes

Moisès Vizcaino el Dimecres 7 de Juliol del 2010

#11

Ai, els tècnics de..., assessors de..., assessors dels assessors de..., gabinets, equips,...
Tens més raó que un sant, Moisés, i encara t'has deixat alguna cosa urbanística... Però no sols és l'urbanisme, hi ha més àmbits de ciutadania on cal incidir. Per això ens calen gestors amb sensibilitat que respecten l'ànima col·lectiva de tot un poble i la seua història, des del sentit comú i sense interessos particulars x.

14.51 Invisible man el Dijous 8 de Juliol del 2010

#12

molta raó Moisès..
Ara el que s'ha d'intentar es de no pedre el poc que ens queda.
sobretot la trama de casc antic (c/Major,pl.Esglèsia,pl. l'om..),per que crec que un dels majors èrrors que s'han comes (entre d'altres),que la gent en general no ha sabut valorar el que teniem,però que al pas dels anys s'ha lamentat..
s'ha fet bé de no enderrocar el magatzem de Miralles (al parc,es diu així?) la façana del salpuer...AHÍ ESTA EL SECRET,PER QU ... llegir mes

JOTAKE el Dijous 8 de Juliol del 2010

#13

la van tirar perque volien urbanizar els terrenys on esta el parc i aixi omplirse la butxaca com han fet en totes les reparcelacions.

1

Mai, en ningun moment del procés des de que la FEVE va entregar els terrenys a Castelló, fins que se convertiren en la nova estació i el parc, se plantejà cap tipus de reparcelació ni urbanització de cap mena. Una cosa es parlar de errors, i altra aplicar la mala fel a calumniar a les persones que intervingueren al llarg del procés. Si es això el que vols fer, recorda que els jutjats tenen ganes de parròquia.

217.152 el Dissabte 10 de Juliol del 2010
155.216 el Dissabte 10 de Juliol del 2010

#14

Xarraoret el Dimecres 7 de Juliol del 2010

¿En que quedem, eres o no d'aci?


#10
Lo que tingueu es una sort que no se mereixqueu en una pagina en la que se pot participar, y no com pasa en atres pobles aon mos enterem de tot a bou pasat y per radio macuto, o siga, tart, mal o mai.
Xarraoret el Divendres 28 de Maig del 2010


#37
Per si a algu li interesa, olvidava dir que ni soc de Castello ni visc en Castello, n ... llegir mes

247.176 el Dissabte 10 de Juliol del 2010

#15

¿Que te que vore on s'ha nascut en on se viu i en quin poble se fa la major part de la vida (on se treballa)?

¿Tan poca gent coneixes a la que li passe això?

Si per hores passades a Castelló fora, seria més d'ahí que molts castelloners.

Xarraoret el Dissabte 10 de Juliol del 2010

#16

Xarraoret

Cuéntame un cuento
y veras que contento
me voy a la cama
y tengo lindos sueños

221.14 el Dissabte 10 de Juliol del 2010

#17

Moisés, tot i el teu (meu) interés pel patrimoni i l'ànima dels castelloners, m'agradaria que parlares amb el teu pare i t'explicarà el per què i el procés de l'estacioneta. Jo ja ho fet! Salut!

Jutges dels demés a Castelló n'hi han moltíssims!

Catedràtics i historiadors, un fum!

Alcaldes, tots!

... i no ho dic per tu, ho saps!

185.70 Invisible man el Dissabte 10 de Juliol del 2010El codi de verificació, es precís, per tal de diferenciar entre els usuaris de la web i els sistemes automatitzats d'inserció de comentaris (o spam), per a més informació sobre aquest tema us recomanem visitar el següent enllaç: http://ca.wikipedia.org/wiki/Captcha

Us assabentem que des del moment en que entreu a fer comentaris al web s'hi ha identificat l'IP de la vostra connexió a internet i aquesta quedarà registrada junt amb el vostre comentari.

Suggeriments importants per a comentar les noticies. Procureu no eixir-vos del tema de la notícia, llegiu els comentaris dels altres usuaris abans de publicar els vostres, sigueu clars amb el que voleu dir, els comentaris provocadors, fora de tema, il·legals o ofensius seran eliminats. Sigueu respectuosos amb els comentaris.

No alimenteu al troll.

Com qualsevol altra publicació, les opinions i manifestacions contingudes en les notícies, articles i comentaris publicats al web són responsabilitat dels seus autors. L'equip de redacció d'acicastello no comparteix necessàriament tot allò que es publica al web.