Dilluns 21 d'Abril del 2014 - 07:18 0
usuari:
contrasenya:  

Recomana un llibre

L'any del Diluvi i Pensant en el Cor


Vos recomane dos llibres, "l'any del Diluvi" de l'escriptora Margaret Atwood, de Bromera-Alzira, premi Príncep D'Astúries. Aquest llibre sembla una projecció d'un desastre mundial, un caos, sols Reni i Tobi, dos joves dones és lliuren.......

 

 

I l'altre, un llibre que tinc des de fa molts anys, una dona que en cridà l'atenció, Petra Kelli, Alemanya. Activista del moviment ecologista, persona significativa als anys 90, la seua activitat política, i compromís amb el moviment ecologista faria possible obtindre un suport del 6% al partit ecologista (Die Grünen ) en l'Alemanya de la dècada del 90. Desgraciadament esta dona, i el seu company un Ex-General de l'Otan moriren com se sol dir (en extrañas circustancias). El llibre de Kelli "PENSANDO EN EL CORAZÓN". Abans de morir Kelli i el seu company vivien com podien sense feina, recursos, i sense cap tipus d'ajuda. Pensando en el corazón, fa un repàs critic a la conversió d'un moviment ciutadà i ecologista amb una alternativa amb format de partit polític. 

 

Josep Antoni Carrascosa

 


0
comentaris
INSERTA EL TEU

Dades de publicació

Data : 08-07-2010
Editor: postmaster
Autor: Josep Antoni Carrascosa
Font: n/a
Remitent: JACEl codi de verificació, es precís, per tal de diferenciar entre els usuaris de la web i els sistemes automatitzats d'inserció de comentaris (o spam), per a més informació sobre aquest tema us recomanem visitar el següent enllaç: http://ca.wikipedia.org/wiki/Captcha

Us assabentem que des del moment en que entreu a fer comentaris al web s'hi ha identificat l'IP de la vostra connexió a internet i aquesta quedarà registrada junt amb el vostre comentari.

Suggeriments importants per a comentar les noticies. Procureu no eixir-vos del tema de la notícia, llegiu els comentaris dels altres usuaris abans de publicar els vostres, sigueu clars amb el que voleu dir, els comentaris provocadors, fora de tema, il·legals o ofensius seran eliminats. Sigueu respectuosos amb els comentaris.

No alimenteu al troll.

Com qualsevol altra publicació, les opinions i manifestacions contingudes en les notícies, articles i comentaris publicats al web són responsabilitat dels seus autors. L'equip de redacció d'acicastello no comparteix necessàriament tot allò que es publica al web.