Dissabte 19 d'Abril del 2014 - 11:23 0
usuari:
contrasenya:  

Cultura

Concert de la Banda infantil en Teulada / Moraira


Concert:  26 d‘abril a les 19h. en la Sala Cultural de Teulada (Alacant)

Participen  la Banda Juvenil de Teulada i la Banda infantil de l’Escola “La Lira” .

Aquesta Banda esta formada per tots els alumnes que cursen des de primer a quart de grau mitjà. Aquest serà el seu primer concert. A final de curs, al mes de Juny podrem tornar a oir-la en el poble.  

La bandeta d‘escola aprofita aquest concert per viatjar a Moraira, Xavea i Denia, on visitarem els pobles, platja i el Parc Natural del Penyal d’Ifac.

Els desitgem molta sort i ànims en el seu primer concert.

Programa:Titànic.

James Horner


Danubio Azul

Johann Strauss


Noches Españolas

Jacob de Haan


Carros de Fuego

Vangelis


La Misión

Ennio Morricone

Director Raül Seguí i Penadés


Lira Castellonera
0
comentaris
INSERTA EL TEU

Dades de publicació

Data : 21-04-2008
Editor: Equip de redacció
Autor: Equip de redacció
Font: Equip de redacció
Remitent: Equip de redaccióEl codi de verificació, es precís, per tal de diferenciar entre els usuaris de la web i els sistemes automatitzats d'inserció de comentaris (o spam), per a més informació sobre aquest tema us recomanem visitar el següent enllaç: http://ca.wikipedia.org/wiki/Captcha

Us assabentem que des del moment en que entreu a fer comentaris al web s'hi ha identificat l'IP de la vostra connexió a internet i aquesta quedarà registrada junt amb el vostre comentari.

Suggeriments importants per a comentar les noticies. Procureu no eixir-vos del tema de la notícia, llegiu els comentaris dels altres usuaris abans de publicar els vostres, sigueu clars amb el que voleu dir, els comentaris provocadors, fora de tema, il·legals o ofensius seran eliminats. Sigueu respectuosos amb els comentaris.

No alimenteu al troll.

Com qualsevol altra publicació, les opinions i manifestacions contingudes en les notícies, articles i comentaris publicats al web són responsabilitat dels seus autors. L'equip de redacció d'acicastello no comparteix necessàriament tot allò que es publica al web.