Divendres 25 d'Abril del 2014 - 06:58 0
usuari:
contrasenya:  

Josep A. Carrascosa

La Vaga General del 29-S en la Ribera


Article de Josep Antoni Carrascosa

 

La Vaga General del 29-S en la Ribera

 

 

 

Article publicat en el Levante-emv el diumenge, 25 de juliol de 2010

 

 


4
comentaris
INSERTA EL TEU

Dades de publicació

Data : 27-07-2010
Editor: postmaster
Autor: Josep Antoni Carrascosa
Font: n/a
Remitent: JAC

#1

Vaya fantasmada de huelga. De no ser por los piquetes violentos y los liberados sindicales apesebrados, no la secunda nadie. ¿Habrá dimisiones por el estrepitoso fracaso?
http://www.youtube.com/watch?v=JtzLX_BH96g

11.37 el Dimecres 29 de Setembre del 2010

#2

Des de quan CCOO i UGT son els sindicats? jejejjejeje

Per cert jo no em creuria tot el que diuen les televisions... si ho haveres vist potser te n'adonaries de qui son els violents.

Brey el Dijous 30 de Setembre del 2010

#3

¿Qui son els violents, els que no volien fer costat a una farsa de vaga, organitzada per uns venuts al poder, i els han fotut el negoci a pedrades?

222.70 el Dijous 30 de Setembre del 2010

#4

Es que de pedrades no hi ha cap, sinó dis-me... com pot haver tanta televisió i no hi ha ninguna imatge de pedrades... parle de València, de Barcelona, caldria veure com va passar la cosa, perquè la policia va atacar varies voltes abans de que començaren els aldarulls, la resposta dels agredits, amés del bloqueig i segrest durant hores de les persones que estaven okupant l'edifici del Banesto vell a la plaça Catalunya.

Brey el Dijous 30 de Setembre del 2010El codi de verificació, es precís, per tal de diferenciar entre els usuaris de la web i els sistemes automatitzats d'inserció de comentaris (o spam), per a més informació sobre aquest tema us recomanem visitar el següent enllaç: http://ca.wikipedia.org/wiki/Captcha

Us assabentem que des del moment en que entreu a fer comentaris al web s'hi ha identificat l'IP de la vostra connexió a internet i aquesta quedarà registrada junt amb el vostre comentari.

Suggeriments importants per a comentar les noticies. Procureu no eixir-vos del tema de la notícia, llegiu els comentaris dels altres usuaris abans de publicar els vostres, sigueu clars amb el que voleu dir, els comentaris provocadors, fora de tema, il·legals o ofensius seran eliminats. Sigueu respectuosos amb els comentaris.

No alimenteu al troll.

Com qualsevol altra publicació, les opinions i manifestacions contingudes en les notícies, articles i comentaris publicats al web són responsabilitat dels seus autors. L'equip de redacció d'acicastello no comparteix necessàriament tot allò que es publica al web.