Dijous 17 d'Abril del 2014 - 05:49 0
usuari:
contrasenya:  

CCLD

Carta, entre Mares contra la droga


Hola,

Em dic Loles, no sé com et dius ni qui eres i ni tan sols visc a Castelló (sóc de Xàtiva), Però vull que sàpies que el teu problema també és el meu. Els meus fills, que jo sàpia, no consumeixen (tenen 13 i 7 anys), però pense que també el teu problema és un poc meu perquè aquesta càrrega ha d'estar compartida per tots. Perquè ningú, ni les lleis, ni la justícia, em garanteix que les drogues deixen d'estar en el carrer.

 

On estan els drets dels menors?

 

Per què la llei s'oposa a tantes coses en favor dels menors i en aquestes coses sembla que prevalen els drets del delinqüent?

 

Per què la llei empara tanta impunitat?

 

He vist camells en la porta del col·legi (de primària) dels meus fills, he avisat al director del col·legi, s'ha cridat a la policia i ha vingut. Ha demanat D.N.I. i els ha fet circular.

 

Contínuament els comente als pares que sempre que puguem cridem a la policia, per a que els vegem, perquè l'única cosa que poden fer és "molestar-los" mentres venen la droga, i res més.

 

Però què estem fent?

 

Si tu vols puc adherir-me a la teua plataforma encara que no siga de Castelló. I solament em queda donar-te les gràcies per parlar i deixar-me parlar. I per moure't, sobretot per moure't, que no sol ser molt habitual. Et desitge molta sort i t'envie una salutació.


Loles
 

 

 

Hola Loles

 

Gràcies pel teu suport em dic Asun. Jo tampoc entenc com pot estar passant açò i que ningú faça res sobre el tema. Estic removent la terra i el cel perquè açò canvie.

 

Em va semblar bona idea convidar als veïns d'aquest poble a mobilitzar-se, però no se si és prompte per a veure una resposta, o bé si és per les dates que són, però em sent una poc defraudada.

Espere que per a setembre vegem algun moviment.


On esta la força d'un poble? en els seus habitants, però perquè no es mobilitzen? Hui m'ha tocat a mi i per això estic lluitant perquè canvie l'actitud en el meu poble quant a la tolerància d'aquest problema. Tinc la gran sort de tenir molt bons contactes, però a voltes el meu estat d'ànim no és el millor i pense que em ve gran aquesta lluita.

 

Per descomptat que pots adherir-te a la nostra plataforma eres benvinguda i t'agraïsc el teu interès, necessitem tot el suport i les idees que pugues aportar.


Al setembre intentarem fer algun acte i espere poder-te conèixer.


Una abraçada.


Asun

 


 

 

Font de l'articles: castellocontralesdrogues.org

 


3
comentaris
INSERTA EL TEU

Dades de publicació

Data : 19-08-2010
Editor: postmaster
Autor: Loles i Asun
Font: http://castellocontralesdrogues.org
Remitent: CCLD

#1

Bé com vaig dir, eixa és la segona part...

Sense informar, alertar, i conscienciar no es pot fer una acció com aquesta. Ja que sense res ni més ens trobariem amb un grup de gent que comença a "assetjar" els consumidors, i camells.

Jo crec que el primer és trobar informació sobre les drogues, i donar-la a tots, informació real, verídica, i total. Amés d'alguna campanya informativa als centres del poble, amb l'ajuda d'algun psicòleg, i alguna persona de ... llegir mes

Brey el Dissabte 21 d'Agost del 2010

#2

Benvolguda Asun,he llegit el teu comentari i em sembla que et trobes sola davant aquest problema tan greu. Si et serveix d'ajuda et puc sugerir que et poses amb contacte amb l'associació que hi ha al poble de "proyecto hombre" perquè em sembla que funciona molt bé, jo he assistit a les conferències que de tant en tant organitzen i de veritat que són esperansadores, porten psicòlegs als quals pots preguntar i posar-te en contacte amb ells, en refereisc als de la mancomunitat de la Riber ... llegir mes

55.104 Loles de Castelló el Dilluns 30 d'Agost del 2010

#3

¿Perque no porteu als fills/filles a que vegen com pasa una persona el "mono". Si a les xerades informatives porteu gent reabilitada, mes que ajudar doneu mal exemple (tots ho deixen cuan volen, eixe es el missatje que doneu).

208.194 el Dimarts 31 d'Agost del 2010El codi de verificació, es precís, per tal de diferenciar entre els usuaris de la web i els sistemes automatitzats d'inserció de comentaris (o spam), per a més informació sobre aquest tema us recomanem visitar el següent enllaç: http://ca.wikipedia.org/wiki/Captcha

Us assabentem que des del moment en que entreu a fer comentaris al web s'hi ha identificat l'IP de la vostra connexió a internet i aquesta quedarà registrada junt amb el vostre comentari.

Suggeriments importants per a comentar les noticies. Procureu no eixir-vos del tema de la notícia, llegiu els comentaris dels altres usuaris abans de publicar els vostres, sigueu clars amb el que voleu dir, els comentaris provocadors, fora de tema, il·legals o ofensius seran eliminats. Sigueu respectuosos amb els comentaris.

No alimenteu al troll.

Com qualsevol altra publicació, les opinions i manifestacions contingudes en les notícies, articles i comentaris publicats al web són responsabilitat dels seus autors. L'equip de redacció d'acicastello no comparteix necessàriament tot allò que es publica al web.