Dimecres 16 d'Abril del 2014 - 23:51 0
usuari:
contrasenya:  

U.D. Castellonense

U.D. Castellonense 2- C. D. Torrent 1


 U.D. Castellonense 2- C. D. Torrent 1

 

Alineacions.

 

U.D. Castellonense

Cristian, Chapy, Vicente, Gaby, Erik, Gail, Solaz, Ruben, Oscar, Campos, Ike. Sustitucions. Ramses per Vicente, Castillo per Oscar, Tito per Ike i Omar per Ruben, totes fetes en la segona part.

     

    C.D. Torrent

    Manu, Ros, Tony, Nacho, Esteve, Carlos, Ocaña, Joan, Canario, Pichu i Pepe. Sustitucions Pedro per Nacho i Ruben per Ocaña, totes en la segona part.

 

Arbitre. Rafa Conejero Arbitres Auxiliars. Ochoa Rico i Avendaño Pedregal.

 

Actuació irregular, de bones i de dolentes, al minut 38 de la primera part deuria d'haver d'expulsat al jugador visitant Nacho amb targeta vermella a l'agafar del braç a Campos quan sortia sol cap el porter Manu.

Targetes grogues. Per part de l'equip visitant als jugadors Nacho i Canario, per part dels locals a Campos, Erik i Omar.

 

Gols.

0 a 1 (mt 18). Gran jugada de Pichu amb passe final cap Ocaña que aprofitant la sortida de Cristian li creua el baló al pal contrari. 

1 a 1 (mt 35). Campos baixa un baló amb el pit i des de 28 metres llança un fort xut que bat a Manu irremissiblement.

2 a 1 (mt 89). En una rapida contra de la delantera castellonera altra vegada Campos i d'una impecable vaselina afusella a Manu en la seva sortida a la desanimada.

 

 

Comentari de l'encontre

 

Primer partit de l'Unió Esportiva Castellonense en la seva tornada a la preferent, un partit que d'inici semblava difícil i de fet així va ser ja que el C. D. Torrent és un bon equip, un equip amb aspiracions de pujar a 3ª divisió, un equip que durant els primers minuts de les dues parts ha practicat un futbol modern, un futbol obrint el joc per les bandes on la perillositat d'Ocaña era patent de continu, sol la fermesa de la defensa castellonera dirigida magistralment pel porter Cristian evita que l'equip torrentí s'avançara en el marcador, sobretot en la segona part en dos mà a mà de Cristian amb Ocaña i Canario respectivament.

Del U.D. Castellonense dir que ha donat una imatge positiva, una imatge que dona marge a pensar en millores substancials conforme avance el campionat, millores que delitaran als aficionats locals. He parlat abans de Cristian i ara tinc que afegir que Chapy ha estat fenomenal al igual que Gaby i la resta de la tanca defensiva, el mig camp treballa molt, fa un desgaste físic impressionant però li manca un jugador que mate més el baló de quan en quan (el que diríem un director d'equip), i davant sense menysprear a la resta Tito fenomenal en els passes, d'ell sortiren les jugades millors de l'encontre i Campos un perill constant, un killer de l'àrea, té un remat fort i col·locat, ell marcà els dos gols locals i va enviar dos remats més amb tota la intenció del món, sol l'estirada perfecta i precisa de Manu evità el 3º gol del perillós interior local.

En definitiva un bon encontre dels dos equips, una molt bona entrada (vingueren més d'un centenar de torrentins) i tres punts merescuts que es queden a casa i que de moment saben a glòria.

 

Joan Alfred Climent

 

 

 

Per a veure mes dades de la Regional Preferent – Grup 3

(piqueu damunt dels títols)

 

1a. Jornada

Equips

Calendari de l'U.D. Castellonense

Calendari

 


14
comentaris
INSERTA EL TEU

Dades de publicació

Data : 06-09-2010
Editor: postmaster
Autor: Joan Alfred Climent.
Font: Dades: www.futbolme.com
Remitent: n/a

#1

A preferent hi ha dos clubs que s'anomenen Torrent. Són tots dos de la mateixa ciutat?
Vaig observar només dos/tres jugadors del poble,... i pregunte: amb tant de treball que fa la nostra Escola, no en poden eixir molts més jugadors amb la mateixa qualitat que els forasters?
Ho dic pel cost, ja que cobraran i de debó, i perquè en tota la història del Castellonense no hi hagut tants de fora i tants pocs de casa. Semblem el Madrid de Mourinho i altres equips de primera!
... llegir mes

131.159 I.M el Dilluns 6 de Setembre del 2010

#2

Un vell jugador ja m' ho ha aclarit, l'equip que va vindre és el de sempre, aquell on va jugar Waldo -famós jugador del València C.F.-.

112.50`I.M el Dimarts 7 de Setembre del 2010

#3

Els cicles esportius sempre existiran.
Entenc la teva positura quan parles de que voldries vore en les alineacions del UD Castellonense més jugadors locals, però això de moment no passa perquè no sempre surten de l'escola jugadors adequats a la categoria de l'equip senior. Ja he dit moltes vegades que en l'esport, en qualsevol rama esportiva hi han cicles positius i menys positius, a nivell nacional i concretament en el futbol hem tingut que esperar quassi 80 anys per a vo ... llegir mes

joanalfred el Dijous 9 de Setembre del 2010

#4

Joan Alfred, enhorabona per la crònica, però puntualitzar un poc el teu últim comentari, la gent te tot el dret de demanar jugadors del poble, la gent no demana preferent. No vull ser massa dur, però les coses en l'Escola de futbol han cambiat i molt, és veritat que els últims anys han sigut molt bons i han eixit jugadors de molta calitat, però les coses han cambiat i mire cap al futur i tot te molt mala pinta, la directiva s'ha volcat molt en un ud castellonense foraster, i s'ha ... llegir mes

114.107 el Divendres 10 de Setembre del 2010

#5

Crec que hem de buscar un equilibri, i crec, també, que això es farà després de vore com ha caminat la nostra Unió per la preferent i l'avaluació que es faça de tot plegat. No obstant crec que s'haurien de donar més oportunitats als de casa per tal de motivar els xiquets de l'Escola i poder dur endavant un projecte de futur il·lusionador. A la directiva i a l'Escola hi ha gent treballadora i capaç, i estan demostrant-ho. Gràcies i ànim!

117.109 I.M el Dissabte 11 de Setembre del 2010

#6

Tota opinió és justa i més quan la mateixa busca un equilibri a sobre d'ella. Mira soc d'acord en que la gent del futbol i més al poble tinga allò que anomenem enyorança de temps millors, de jugadors locals que han marcat un fite esportiu imborrable, però realment els temps han canviat, canvit que de moment no podem dir, al menys d'un mode taxatiu que és millor o pitjor, ara be el canvi existeig i hi ha que carregar/conviure amb ell.
M'alegra la teva opinió, no sol p ... llegir mes

joanalfred el Dissabte 11 de Setembre del 2010

#7

Hem fa gràcia quan es recorda als àntics jugadors, a les velles glòries, i es tira per terra als jugadors de hui en dia del poble, on estan eixos jugadors? s'han oblidat del futbol, els tocaria agafar responssabilitats com a entrenadors o directius en entitats locals, molts d'ells han sigut entrenadors i res de res, el futbol actual implica una competència brutal i no podem comparar-lo amb el d'abans, per molt que es vullga crear el mite, aquestes joies legendaries, s'han obl ... llegir mes

155.48 el Dissabte 11 de Setembre del 2010

#8

Ahir, la Unió va guanyar a Ontinyent. Com a bons castelloners hauríem d'alegrar-nos i felicitar el nostre equip. L'ENTITAT SEMPRE ESTARÀ PER DAMUNT DE LES PERSONES. Ànim i endavant !

117.109 I.M el Diumenge 12 de Setembre del 2010

#9

io com a castelloner anime als jugadors de la cantera a que sanimen que algun dia aplegara lora i el primer eqip els donara loportunitat tan eis com el equip amater perque hi a una bona catera...no hi a que despreciar el gran treball que sesta fent per a que l'Ud estiga en el lloc on es mereix que es la preferent inclus els jugadors que nian ara ia vejeu que son de molta calitat i poden fer el somni de tot aficionat a l'ud que seria pujar a 3ª divisio encara que es prompte de moment em ... llegir mes

70.111 el Diumenge 12 de Setembre del 2010

#10

Ontinyent B 2 - 3 UD Castellonense

Amunt UD el Diumenge 12 de Setembre del 2010

#11

que ll'astima, ningú ha fet referència a lo de les velles glòries, on estan???

0.77 el Diumenge 12 de Setembre del 2010

#12

Montero cada vegada que juga, marca o dona un pase de gol... En senyera teniu 2 porters de la cantera que son de lo milloret i entenc que no vullguen fer-se grossos a la banqueta. La gent que ve de fora no sol sentir els colors, si la cosa va be, perfecte , quan els diners i les victoriies s'acaben, les estrelles s'estrellaran i els del poble estaran tant resentits que no voldran tornar... però la meua es una opinió com un altra. Estem matant les ganes i el fet de jugar per AFICIÓ i p ... llegir mes

IRINA el Dimecres 15 de Setembre del 2010

#13

Juan Alfredo como es que sabes tanto de la cantera si hace mas de veinte años que no vas por el campo de futbol.

anonimo veneciano el Dissabte 13 de Novembre del 2010

#14

siga com siga a castelló lo unic que sabem fer es criticar i no apollar i estar amb el equip el asunt es que estem en preferent y hi ha tambe un gran equip que se esta fent per baix i que dins de res podran estar defengent el blancinegre els nostres colors,es per aixo que vullc recordar que apart del l'ud en preferen esta tambe un equip que sense fer ruido dia a dia esta entrenat de allo mes be y fent cada dia millor futbol espere que la gent recorde aço i que vinga al camp a recolsar al am ... llegir mes

ultraamater el Dimecres 24 de Novembre del 2010El codi de verificació, es precís, per tal de diferenciar entre els usuaris de la web i els sistemes automatitzats d'inserció de comentaris (o spam), per a més informació sobre aquest tema us recomanem visitar el següent enllaç: http://ca.wikipedia.org/wiki/Captcha

Us assabentem que des del moment en que entreu a fer comentaris al web s'hi ha identificat l'IP de la vostra connexió a internet i aquesta quedarà registrada junt amb el vostre comentari.

Suggeriments importants per a comentar les noticies. Procureu no eixir-vos del tema de la notícia, llegiu els comentaris dels altres usuaris abans de publicar els vostres, sigueu clars amb el que voleu dir, els comentaris provocadors, fora de tema, il·legals o ofensius seran eliminats. Sigueu respectuosos amb els comentaris.

No alimenteu al troll.

Com qualsevol altra publicació, les opinions i manifestacions contingudes en les notícies, articles i comentaris publicats al web són responsabilitat dels seus autors. L'equip de redacció d'acicastello no comparteix necessàriament tot allò que es publica al web.