Dimecres 16 d'Abril del 2014 - 15:03 0
usuari:
contrasenya:  

Publicitat

Publicitat gratuïta en acicastello


La publicitat en acicastello

Les empreses que donen suport econòmic a l’existència de la pàgina acicastello no són sòcies d’acicastello, ni de l'associació Plataforma Cívica de Participació- PCiC, la qual està formada solament per persones físiques, ciutadanes i ciutadans a títol individual. Tampoc poden ser socis els partits polítics ni altres entitats, encara que aquests i qualsevol associació cívica, cultural, festera, esportiva, sindical... del poble poden aportar les seus opinions i informacions.

Els costos econòmics de la creació de la web, dominis i assessorament tècnic es financen de dues formes: de les aportacions de les empreses patrocinadores i dels cofundadors d’acicastello. Qualsevol empresa pot patrocinar d’aquest projecte, tot i ajudant al seu finançament, per tant, l’anunci de les empreses en la web és un acord entre l’Equip de Redacció i els patrocinadors. Aquests mai NO han posat cap condició per als continguts de la pàgina ni per a la participació, la qual només té el límit en la falta de respecte, l’insult, la calúmnia o la injúria.

 

 

Com publicar un anunci gratuït en acicastello.

 

  • Enviant el seu logotip o imatge en format JPG.
  • Enviant les dades de la seua empresa, l’adreça de la seua pàgina per a fer l’enllaç i la persona de contacte.
  • El seu anunci serà visible en unes 24 hores a partir de l’enviament de totes les dades.
  • L'anunci es mantindrà actiu en la nostra pàgina durant 30 dies.
  • El màxim d'anuncis publicats a la vegada és d’1 per empresa.
  • Vostè podrà accedir a aquesta promoció gratuïta una vegada a l’any. 

 

Si està conforme en aquestes condicions envie totes les dades i logotip/imatge a info@acicastello.org.

 

Oferta per als que mantinguem la seua publicitat més de 30 dies:

A partir de les 30 dies vostè pot optar a mantenir la seu publicitat en la pàgina fent-li un preu especial de 15 euros al mes, en paquets de tres, sis, nou i dotze mesos.

Per a més informació d’ofertes de publicitat en acicastello contacte amb info@acicastello.org.

Equip de Redacció


0
comentaris
INSERTA EL TEU

Dades de publicació

Data : 12-11-2008
Editor: postmaster
Autor: Equip de redacció
Font: n/a
Remitent: n/aEl codi de verificació, es precís, per tal de diferenciar entre els usuaris de la web i els sistemes automatitzats d'inserció de comentaris (o spam), per a més informació sobre aquest tema us recomanem visitar el següent enllaç: http://ca.wikipedia.org/wiki/Captcha

Us assabentem que des del moment en que entreu a fer comentaris al web s'hi ha identificat l'IP de la vostra connexió a internet i aquesta quedarà registrada junt amb el vostre comentari.

Suggeriments importants per a comentar les noticies. Procureu no eixir-vos del tema de la notícia, llegiu els comentaris dels altres usuaris abans de publicar els vostres, sigueu clars amb el que voleu dir, els comentaris provocadors, fora de tema, il·legals o ofensius seran eliminats. Sigueu respectuosos amb els comentaris.

No alimenteu al troll.

Com qualsevol altra publicació, les opinions i manifestacions contingudes en les notícies, articles i comentaris publicats al web són responsabilitat dels seus autors. L'equip de redacció d'acicastello no comparteix necessàriament tot allò que es publica al web.