Diumenge 20 d'Abril del 2014 - 03:52 0
usuari:
contrasenya:  

Articles

Per dignitat: fer poble, fer país


10 anys han passat des de la I Trobada cívico cultural dels Castelló dels països catalans , que es va celebrar en octubre de l'any 2000 en Castelló de la Ribera, per reivindicar el topònim “Castelló de la Ribera” contra l'aplanament del govern Zaplana.

 

 

L'Assamblea Cívica oberta a tot el poble, convocada per les associacions AJCR i la PCiC en juny i setembre de 2010, ha decidit celebrar els 10 anys de les Trobades dels Castelló , i ha decidit recuperar el sopar unitari dels guardons Síndic Pere Calp, com una de les activitats de la celebració junt a l'exposició fotogràfica, la pujada al Castellet i l'acte de rellevància cultural.

 

Qualsevol ciutadà/na ha pogut participar lliurement i col·laborar en el treball d'organització i preparació de les diferents activitats. A cap d'ell/es se'ls ha preguntat si són militants o no de cap força política, o si són o no són socis de qualsevol associació. Cadascú s'ha implicat lliurement el que ha volgut. La celebració és de tots/es els castelloners/es.

 

El projecte de les Trobades dels Castelló i la figura històrica del Síndic Pere Calp, no són patrimoni exclussiu de cap entitat ni de cap força política, sinó que formen part de la nostra història local, i part del projecte d'agermanament amb la resta de municipis que s'anomenen “Castelló” i que comparteixen amb nosaltres la llengua i el territori que ens uneix com a País. Simplement.

 

Salutacions,

 

Moisès Vizcaino

Castelló de la Ribera, 21 d'octubre de 2010.


0
comentaris
INSERTA EL TEU

Dades de publicació

Data : 21-10-2010
Editor: postmaster
Autor: n/a
Font: n/a
Remitent: Moisès VizcainoEl codi de verificació, es precís, per tal de diferenciar entre els usuaris de la web i els sistemes automatitzats d'inserció de comentaris (o spam), per a més informació sobre aquest tema us recomanem visitar el següent enllaç: http://ca.wikipedia.org/wiki/Captcha

Us assabentem que des del moment en que entreu a fer comentaris al web s'hi ha identificat l'IP de la vostra connexió a internet i aquesta quedarà registrada junt amb el vostre comentari.

Suggeriments importants per a comentar les noticies. Procureu no eixir-vos del tema de la notícia, llegiu els comentaris dels altres usuaris abans de publicar els vostres, sigueu clars amb el que voleu dir, els comentaris provocadors, fora de tema, il·legals o ofensius seran eliminats. Sigueu respectuosos amb els comentaris.

No alimenteu al troll.

Com qualsevol altra publicació, les opinions i manifestacions contingudes en les notícies, articles i comentaris publicats al web són responsabilitat dels seus autors. L'equip de redacció d'acicastello no comparteix necessàriament tot allò que es publica al web.