Dissabte 19 d'Abril del 2014 - 11:23 0
usuari:
contrasenya:  

Josep Mena

Presentació del llibre Fotografies de Castelló


El proper dissabte 11 de desembre de 2010, a les 19:00 hores en el Saló d'actes de l'Obrera, Josep Mena ens presenta un llibre de fotografies composat integrament d'imatges del nostre poble.

 

La presentació anirà acompanyada de la projecció d'un audiovisual del llibre i un mini concert de guitarra a càrrec de Brezo.

 

A Josep l'acompanyaran Enrique Pallàs (editor) i Alfred Gregori.

 

L'autor signarà llibres al finalitzar l'acte.

 

Josep Mena

 

Castelló de la Ribera - acicastello


1
comentari
INSERTA EL TEU

Dades de publicació

Data : 07-12-2010
Editor: postmaster
Autor: n/a
Font: n/a
Remitent: Josep Mena

#1

CASTELLÓ O VILLANUEVA DE CASTELLÓN?

89.101 CEMENTIRI el Dimecres 8 de Desembre del 2010El codi de verificació, es precís, per tal de diferenciar entre els usuaris de la web i els sistemes automatitzats d'inserció de comentaris (o spam), per a més informació sobre aquest tema us recomanem visitar el següent enllaç: http://ca.wikipedia.org/wiki/Captcha

Us assabentem que des del moment en que entreu a fer comentaris al web s'hi ha identificat l'IP de la vostra connexió a internet i aquesta quedarà registrada junt amb el vostre comentari.

Suggeriments importants per a comentar les noticies. Procureu no eixir-vos del tema de la notícia, llegiu els comentaris dels altres usuaris abans de publicar els vostres, sigueu clars amb el que voleu dir, els comentaris provocadors, fora de tema, il·legals o ofensius seran eliminats. Sigueu respectuosos amb els comentaris.

No alimenteu al troll.

Com qualsevol altra publicació, les opinions i manifestacions contingudes en les notícies, articles i comentaris publicats al web són responsabilitat dels seus autors. L'equip de redacció d'acicastello no comparteix necessàriament tot allò que es publica al web.