Dijous 24 d'Abril del 2014 - 14:33 0
usuari:
contrasenya:  

Informació web

Taller de Blocs a la Fira d'entitats


Dins de les activitats programades per a la Fira Santa Llúcia 2010, l'associació acicastello participarà en la fira d'entitats del proper diumenge 12 de desembre amb un Taller de Blocs al Saló d'actes de l'Obrera entre les 10:00 i les 14:00 hores.

 

Aquesta activitat pretén donar a conèixer a la societat castellonera diferents opcions de tindre un lloc en el mon d'internet, és per això que em creat un espai que denominen el teu bloc en acicastello i el proper diumenge presentarem, ací teniu amb detall tota la informació:

 

 

El teu bloc en acicastello

Vols el teu propi bloc gratuït a internet? 

Vols el teu espai gratuït en la publicació cívica acicastello? 

Participa!!!!!!

 

acicastello és una pàgina web, en la que es publiquen notícies, articles, esdeveniments i afers del nostre poble. També és una publicació cívica de participació en la que pots expressar la teua opinió així com enviar les teues notícies, articles o qualsevol cosa que creus interessant. 

 

Des d'acicastello pretenguem oferir un espai d’intercanvi, d’opinió, debat, reflexió i participació activa i directa a totes les persones, entitats i col·lectius del nostre poble. En cadascuna de les portades temàtiques, i des del nou model de web hem facilitat la incorporació ací de tot Castelló a aquest projecte comunicatiu d’àmbit local. Un espai per a la llibertat d’expressió, d’informació i d’opinió amb el respecte com a únic requeriment. 

 

 Que és un bloc

Un bloc es un lloc web destinat a la publicació i recopilació de textos,  articles, imatges, vídeos o qualsevol altre contingut que el seu autor o autors desitgen. L’administració d’aquest tipus de lloc web sol ser senzilla i autogestionada pel seu autor o autors.

Per a que un bloc

 • per a la comunicació,
 • per a la participació,
 • per a la creativitat,
 • per ampliar les parets de l’aula,
 • per donar als estudiants un ambient que s’aprèn,
 • per a la reflexió,
 • per a la conversa,
 • per a l’entusiasme,
 • per a la motivació,
 • per a compartir,
 • per donar-los les habilitats útils per al seu futur digital…

 

 Avantatges

Tenir presència en internet, a través de la xarxa donar a conèixer la teua associació, els objectius que teniu, les necessitats o fins i tot, trobar nous col·laboradors o socis. A més de disposar d'una recopilació on-line de tots els vostres esdeveniments.

 

 

Com puc fer un bloc

Amb aquesta finalitat, acicastello i els seus col·laboradors organitzaran cursets didàctics per al seu desenvolupament i gestió a l’abast de tots els col·lectius i persones interessades.

 

Puc col·laborar d’altra manera amb acicastello?

Sí, pots col·laborar de diferents formes, si teniu un bloc o pàgina web pugueu fer-ho enviant-nos els vostres logos i enllaços per a publicar-los en web. També podeu col·laborar enviant-nos les vostres notícies, fotos, articles, opinions, programacions, activitats, convocatòries, etc., i nosaltres les publiquem en la pàgina.Per últim, també pugeu col·laborar tenint una secció pròpia dins d'acicastello. Per mantenir-la tan sols hi ha que aportar com a minin per trimestre un article, una fotografia comentada o una entrevista a alguna persona del poble o vinculada a Castelló.

 

ací parlem del poble
ací caben tots/es els castelloners/res
ací pot participar qualsevol associació local

 

 Per a més informació
info@acicastello.org
658 847 163

 

Equip de redacció

castelló de la ribera - acicastello


2
comentaris
INSERTA EL TEU

Dades de publicació

Data : 08-12-2010
Editor: postmaster
Autor: Equip de redacció
Font: n/a
Remitent: n/a

#1

colló jo pensaba que els blocs se feen ahi en prearcon

1

Informat campió: http://ca.wikipedia.org/wiki/Bloc

itu el Dilluns 20 de Desembre del 2010
3.26 el Diumenge 19 de Desembre del 2010El codi de verificació, es precís, per tal de diferenciar entre els usuaris de la web i els sistemes automatitzats d'inserció de comentaris (o spam), per a més informació sobre aquest tema us recomanem visitar el següent enllaç: http://ca.wikipedia.org/wiki/Captcha

Us assabentem que des del moment en que entreu a fer comentaris al web s'hi ha identificat l'IP de la vostra connexió a internet i aquesta quedarà registrada junt amb el vostre comentari.

Suggeriments importants per a comentar les noticies. Procureu no eixir-vos del tema de la notícia, llegiu els comentaris dels altres usuaris abans de publicar els vostres, sigueu clars amb el que voleu dir, els comentaris provocadors, fora de tema, il·legals o ofensius seran eliminats. Sigueu respectuosos amb els comentaris.

No alimenteu al troll.

Com qualsevol altra publicació, les opinions i manifestacions contingudes en les notícies, articles i comentaris publicats al web són responsabilitat dels seus autors. L'equip de redacció d'acicastello no comparteix necessàriament tot allò que es publica al web.