Divendres 18 d'Abril del 2014 - 20:31 0
usuari:
contrasenya:  

S.O.S. x un ésser

DAMA, en adopció Cocker preciosa de dos anys


Vos presente a Dama, es tracta d'una gosseta d'al voltant de dos anys de raça Cocker. Va aparèixer el dia 27/12/2010 passejant per un polígon industrial de València (Espanya). Està en perfecte estat, i  no te por a res. A part del més que probable abandó, també se li pot atribuir certa deixadesa al seu responsable atès que portava el pèl de les orelles amb una quantitat de nusos incomptable. Ni cal dir que no porta microxip. La tenim en acolliment i es veu molt espavilada i tranquil·la i obedient alhora. És una passada de gosseta.

 


És busca família d'adopció.

 

L'adopció es realitza  mitjançant qüestionari i contracte d'adopció amb implantació de microxip, esterilització i seguiment.

 

Interessats contactar per mitjà de:

Telèfon 610 39 68 09

Mail: jackiros@gmail.com

http://www.facebook.com/jackiros


Gàbies Buides

Respectar i protegir als animals dignifica la nostra condició d'éssers humans.

Un país, una civilització es pot jutjar per la manera en què tracta als seus animals. Mahatma Gandhi.

 


1
comentari
INSERTA EL TEU

Dades de publicació

Data : 01-01-2011
Editor: postmaster
Autor: n/a
Font: n/a
Remitent: Jocob Romero

#1

ADOPTADA !! Bé, nostra amiga Dama ha sigut adoptada per una magnífica familia. Estarà acompanyada per dos amiguets més, als que segur que recíprocament i sense condicions els farà feliços. Enhorabona.
Un bes Dama.

Jacob Romero i Sala el Dissabte 8 de Gener del 2011El codi de verificació, es precís, per tal de diferenciar entre els usuaris de la web i els sistemes automatitzats d'inserció de comentaris (o spam), per a més informació sobre aquest tema us recomanem visitar el següent enllaç: http://ca.wikipedia.org/wiki/Captcha

Us assabentem que des del moment en que entreu a fer comentaris al web s'hi ha identificat l'IP de la vostra connexió a internet i aquesta quedarà registrada junt amb el vostre comentari.

Suggeriments importants per a comentar les noticies. Procureu no eixir-vos del tema de la notícia, llegiu els comentaris dels altres usuaris abans de publicar els vostres, sigueu clars amb el que voleu dir, els comentaris provocadors, fora de tema, il·legals o ofensius seran eliminats. Sigueu respectuosos amb els comentaris.

No alimenteu al troll.

Com qualsevol altra publicació, les opinions i manifestacions contingudes en les notícies, articles i comentaris publicats al web són responsabilitat dels seus autors. L'equip de redacció d'acicastello no comparteix necessàriament tot allò que es publica al web.