Dissabte 19 d'Abril del 2014 - 19:34 0
usuari:
contrasenya:  

Al-Vent

Insulta que quelcom queda


L'insult té el seu origen en el menyspreu o en l'odi. Te com objecte desqualificar l'altre, anular les seves asseveracions o explicacions, menyspreant la persona. Ataca l'individuo per la seva falta d'arguments contra les seves idees. El mal parlat, sols ser mal pensant. Però el mal parlat té, sobre tot entre certes ideologies, molt d'eco.

Donat que la impunitat de l'insult dona carta d'actualitat al mal parlat, sembla que este es mes sincer i atractiu a la gent. L'insult es una covardia front als arguments de l'altre. En lloc de refutar amb arguments, insulten i intenten degradar el valor de la persona davant altres: ” Pepe es un xicot baix, lleig i tartamudeja de tan en tant però de molt d'estudi i intel·ligència desenvolupada. Hermenegild, es alt guapo però curt d'enteniment agressiu vulgar i mancat d'intel·ligència comparable a Pepe. Hermenegild ataca les mancances de Pepe en la seva persona, perquè amb la personalitat, la intel·ligència i capacitat de Pepe no te res a fer “ . En esta societat Pepe te les de perdre. Cal nombrar també els de la “cua de palla”. Persona esta que de no res es sentirà atacada i amb el dret diví d'agredir, a no ser que l'altre siga més gran. Estan tant frustrats, senten tanta apresió front als altres, per la mancança de virtuts que noten a faltar en la seva persona que han d'intimidar  i crear situacions on la seva fòbia  estiga justificada.


Els polítics que volen viure de la política, coneixen esta mancança en certes ideologies i, intenten treure'n partit. Per a resultar mes simpàtics ampren l'insult fàcil i degraden el llenguatge afegint-li agressivitat a l'insult si es un contrari. Certs partits ideològics es basen en estes debilitats humanes per a fer parròquia. A l'Estat solen tenir èxit i vots .

Al-Vent


6
comentaris
INSERTA EL TEU

Dades de publicació

Data : 11-01-2011
Editor: n/a
Autor: Al-Vent
Font: n/a
Remitent: Al-Vent

#1

¿Nos vengamos de una vileza cometiendo otra?

1

No entenc el que vols dir. No hi cal venjança per estes accions. Però hi ha que mostrar-les a la llum de la consciencia social .

Al-vent el Diumenge 6 de Març del 2011
222.108 el Dimecres 2 de Febrer del 2011

#2

El TSJCV excluye a Camps de la causa de financiación ilegal y mantiene a Rambla.

http://www.20minutos.es/noticia/1084323/0/camps/financiacion/ilegal/#tab-comments
http://www.rtve.es/noticias/20110616/tsjcv-rechaza-recursos-contra-investigacion-supuesta-financiacion-irregular-del-pp/440603.shtml
http://www.diarioinformacion.com/alicante/2011/06/16/tsjcv-excluye-camps-causa-financiacion-ilegal-mantiene-rambla/1139197.html?utm_source=rss
http://www.noticias.com/e ... llegir mes

217.219 el Dijous 16 de Juny del 2011

#3

¿Y Ahora que?
Tanto que han dado por el saco con el gürtel y ahora resulta que lo único que queda es que aceptó tres trajes normaluchos y nada más.
Mientras tanto los otros andan con el tema de los eres de andalucía, con las propiedades que bono "se olvidó" de declarar y con los 300.000 millones de euros que políticos tan competentes como rubalcaba han destrozado de producto interior bruto.

217.219 el Dijous 16 de Juny del 2011

#4

y mantiene a Rambla, Vicepresident del govern de Camps i per cert els altres tambè un tall de dessonrrats.

205.110 el Dijous 16 de Juny del 2011

#5

Tan deshonrats con els de Andalucia, digues que si, son tots de la mateixa fusta.

70.128 el Dijous 16 de Juny del 2011El codi de verificació, es precís, per tal de diferenciar entre els usuaris de la web i els sistemes automatitzats d'inserció de comentaris (o spam), per a més informació sobre aquest tema us recomanem visitar el següent enllaç: http://ca.wikipedia.org/wiki/Captcha

Us assabentem que des del moment en que entreu a fer comentaris al web s'hi ha identificat l'IP de la vostra connexió a internet i aquesta quedarà registrada junt amb el vostre comentari.

Suggeriments importants per a comentar les noticies. Procureu no eixir-vos del tema de la notícia, llegiu els comentaris dels altres usuaris abans de publicar els vostres, sigueu clars amb el que voleu dir, els comentaris provocadors, fora de tema, il·legals o ofensius seran eliminats. Sigueu respectuosos amb els comentaris.

No alimenteu al troll.

Com qualsevol altra publicació, les opinions i manifestacions contingudes en les notícies, articles i comentaris publicats al web són responsabilitat dels seus autors. L'equip de redacció d'acicastello no comparteix necessàriament tot allò que es publica al web.