Diumenge 20 d'Abril del 2014 - 10:15 0
usuari:
contrasenya:  

U.D. Castellonense

Rafaelguaraf 2 - Castellonense amateur 2


Bon partit el vist a Rafaelguaraf entre el Rafaelguaraf i Castellonense amateur, prompte es posaria per dalt al marcador l'equip local amb una jugada que agarra gelat a Toni Badal el nostre porter i li passa el baló entre les mans, però el nostre equip comença be el partit i empata ràpidament nomes 3 minuts desprès gràcies a un gran gol de falta directa efectuada per Fran per terra i forta pegada al pal.

 

A partir d'ací el nostre equip es tranquil·litza i  comença a fer el seu futbol que es de tocar el baló per terra com se juga a futbol i fent unes bones parets cosa que malogradament no va tindre el seu fruit, Xerra i Julio Abad es feren els amos del mig cap i feren jugar molt be al nostre equip cosa que acusa el equip contrari a tot el segon temps, però en un jugada aïllada que agafa l'esquena al nostre defensor tragué un penal dubtós que fou protestat molt per el nostres, tot i això significa el 2-1.

 

 

El entrenador local fa uns canvis defensius llevant al seu davanter y traguent un central mes, cosa que demostra que no se fia del nostre equip i que sap que esta següent millor, així era tingent varies ocasions de gol com un xut de Xerra prop del pal i un altra de David Sanchez, aquest jugador seria clau per el empat, després de que Jose el nostre mister el posa a la seua possessió, provoca jugades molt perilloses i en una d'eixes tingue el porter que fer penal que juta Josep Guardiola (xapi) per a fer l'empat al minut 43, marcador que ja seria el definitiu del partit, partit en el qual els visita'ns foren superiors i ens van merèixer mes.

 

Tal com es va posar el partit bon empat que fa que continues a 1 punt de diferencia.

 

Jorge Perucho


13
comentaris
INSERTA EL TEU

Dades de publicació

Data : 17-01-2011
Editor: postmaster
Autor: Jorge Perucho
Font: n/a
Remitent: Jorge Perucho

#1

No era penalty! pero bueno perucho... ens deus un sopar! XD

249.4 el Dilluns 17 de Gener del 2011

#2

que mal comentes...

perruk!! el Dilluns 17 de Gener del 2011

#3

Bien Peruch bien!!

Amavisca el Dilluns 17 de Gener del 2011

#4

be perux be!! soparet!!!

15.18 el Dilluns 17 de Gener del 2011

#5

no pasa res si algu pensa que comente mal comenta tu y yo no comente,pero gracies ami se sap que apart de un equip en preferent hi ha un altre equip que esta jugat molt be a futbol

jorge perucho el Dilluns 17 de Gener del 2011

#6

si avera pitat peruxin Penalti i espulsio!!!!!!
com sempre en contra clar.....

230.87 el Dilluns 17 de Gener del 2011

#7

peruxo seguix aixina que eres el millor!! t'impliques molt més que moltes persones responsables de l'amateur, i sense cobrar!! fenomeno!

88.3 el Dilluns 17 de Gener del 2011

#8

Hem pareix molt bé tot el que estàs fent per l'Amateur Perucho!!
En quan als jugadors de l'Amateur, molt d'ànim i molta força, perquè pense que esteu en una de les lligues més disputades dels últims anys, on la diferència entre el primer i el quint classificat és de apenes un partit! Això si que és emoció i disputa!
ÀNIM XIQUETS !!!!!!

taronja el Dimarts 18 de Gener del 2011

#9

jo estic molt tranquil i se que este equip aquest any es donara una alegria,aunque tambe dic que ja estic disfrutat vegenlos jugar cada setmana i lluitat aunque el partit es presenta complicat

perucho el Dimarts 18 de Gener del 2011

#10

Bon dia a tots, no tindreu fotos de l'Amateur per a penjar-les en les cròniques de Jorge, si voleu col·laborar en fotos de l'equip envieu-les a info@acicastello.org.

Salut i gràcies a tots.

postmaster el Dimecres 19 de Gener del 2011
firma: JoanjoPuertos

#11

tranquil que ja eh penssat en aixo i el partit seguent fare fotos

32.227 el Dimecres 19 de Gener del 2011

#12

be el proxim partit es contra el benimodo espere que no baixeu la guardia i pergao este partit avore si despres de dir la gent que esteu be es relaxeu

82.232 el Divendres 21 de Gener del 2011

#13

L'amateur s'apunta una altra victoria al camp del Benimodo!!
Ànim equip, comença el compte enrere!

taronja el Diumenge 23 de Gener del 2011El codi de verificació, es precís, per tal de diferenciar entre els usuaris de la web i els sistemes automatitzats d'inserció de comentaris (o spam), per a més informació sobre aquest tema us recomanem visitar el següent enllaç: http://ca.wikipedia.org/wiki/Captcha

Us assabentem que des del moment en que entreu a fer comentaris al web s'hi ha identificat l'IP de la vostra connexió a internet i aquesta quedarà registrada junt amb el vostre comentari.

Suggeriments importants per a comentar les noticies. Procureu no eixir-vos del tema de la notícia, llegiu els comentaris dels altres usuaris abans de publicar els vostres, sigueu clars amb el que voleu dir, els comentaris provocadors, fora de tema, il·legals o ofensius seran eliminats. Sigueu respectuosos amb els comentaris.

No alimenteu al troll.

Com qualsevol altra publicació, les opinions i manifestacions contingudes en les notícies, articles i comentaris publicats al web són responsabilitat dels seus autors. L'equip de redacció d'acicastello no comparteix necessàriament tot allò que es publica al web.