Dijous 17 d'Abril del 2014 - 05:49 0
usuari:
contrasenya:  

U.D. Castellonense

Castelló de la Ribera Amateur 2 - Atlètic Carcaixent 2


Partit de tu a tu el jugat el dissabte al poliesportiu E scuriet , tingent dos parts totalment diferents , siguent la primera part de clar domini del equip visitat, que es el que crea el gran perill a la porteria dels nostres, tot i això siguent l'equip local el que es posa per dalt al marcador, desprès de un fallo defensiu dels visitants , que aprofita David Sànchez per a fer el 1-0 al marcador.

 

Es posa de cara el partit per a l'equip local, peró els visitants eren els dominadors del partit, i també eren els que mes busca-en la porteria contraria tan que al final aplega el 1-1 desprès de una gran jugada personal del numero 10 de l'equip visitat, que fou el jugador mes determinant de l'equip visitant amb el seu joc.

 

Lla segona part mes avorrida , amb moltes precaucions i respecte per part dels dos equips, ningun dels dos volia perdre aquest partit, ja que el taula classificatòria la distancia es de 1 punt, si haguera estat la v ictorià visitant de 4 ,cossa que h aguera segut molt mala per als nostres, ja que aquest equip a perdut 3 partits dels 16 jugats, pues be com dia la segona part avorrida abusant els dos equips del joc directe, passes llargs que crearen poc de perill a la porta contraria, peró en una jugada d'aquestes aïllada amb un baló penjat al segon pal, Hawa adelanta de nou als nostres posat el 2-1 al marcador.

 

 

A falta de 9 minuts la v ictorià estava a l'alça'ns de l'equip local, però de nou aparegué el numero 10 de l'equip visitant, amb dues jugades personals crea'n molt de perill, amb una jugada d'aquestes I ñaki es beu obligat a fer una falta perillosa prop de l' àrea de penal, que desprès de xutar ben direcciona, peró fluisa, este jugador el nostre porter va parar prop del pal p eró deixant al baló a un contrari, per a que fera el 2-2 que seria el marcador final.

 

Partit del qual els espectadors esperàvem mes, per ami, els dos equips mes pontes d'aquesta lliga, que seran els que al final, lluitaran per quallar-la i tindre el premi't de pujar a primera regional, categoria que es mereix de sobra els nostres jugadors, els 21 tots, que dia a dia fan un gran esforç entrenat, acabat a les 11 de la nit i al dia següent a currar , per tot això espere que l'afició esteu amb ells i els animeu GRACIES i ànim amunt amateur.

 

Jorge Perucho


3
comentaris
INSERTA EL TEU

Dades de publicació

Data : 31-01-2011
Editor: postmaster
Autor: Jorge Perucho
Font: n/a
Remitent: Jorge Perucho

#1

Bona crònica del nostre amic Peruxet... La veritat que no se el que pensa la gent del poble i k va a veure al Castellonense i no a l'amateur, k es el k realment es juga l'ascens.. No estic dient k no vajen a veure al Castellonense, al contrari, ke vajen! Però també hi ha que animar a l'amateur! i no serà per cartells i anuncis via web! Ànim que aquest any pot ser ple d'alegries!

un trosset de cauxo del camp el Dilluns 31 de Gener del 2011

#2

Ànim xiquets no es desanimeu.
Per cert, una de les lligues més competitives dels últims anys en regional!

234.72 el Dimarts 1 de Febrer del 2011

#3

Estic dacord amb tu peruxo. Pense que son els dos millors equips de la lliga. L´alcudia a agafdat la davantera pero la sensasio que dona es que te molta sort. Esta clar que per a estar ai no es tot sort, pero esperem que al final cadascu estiga aon li correspon. Sols dir una cosa, crec que en la segona part el nostre equip va tokar be el balo i fou qui tenia el domini. Per lo demes, enhorabona.

89.184 el Dimarts 1 de Febrer del 2011El codi de verificació, es precís, per tal de diferenciar entre els usuaris de la web i els sistemes automatitzats d'inserció de comentaris (o spam), per a més informació sobre aquest tema us recomanem visitar el següent enllaç: http://ca.wikipedia.org/wiki/Captcha

Us assabentem que des del moment en que entreu a fer comentaris al web s'hi ha identificat l'IP de la vostra connexió a internet i aquesta quedarà registrada junt amb el vostre comentari.

Suggeriments importants per a comentar les noticies. Procureu no eixir-vos del tema de la notícia, llegiu els comentaris dels altres usuaris abans de publicar els vostres, sigueu clars amb el que voleu dir, els comentaris provocadors, fora de tema, il·legals o ofensius seran eliminats. Sigueu respectuosos amb els comentaris.

No alimenteu al troll.

Com qualsevol altra publicació, les opinions i manifestacions contingudes en les notícies, articles i comentaris publicats al web són responsabilitat dels seus autors. L'equip de redacció d'acicastello no comparteix necessàriament tot allò que es publica al web.