Divendres 18 d'Abril del 2014 - 18:39 0
usuari:
contrasenya:  

Castelló i Esquerres

El pringat discrepat


La que ens han enganxat amb la conya marinera aquella de la grip A, ha estat d'antologia. Es veia venir: organitzacions internacionals corruptes, governs corruptes i, subsegüent i conseqüentment, multinacionals (farmacèutiques, en aquest cas, que no és l'únic) que es folren.

 

Vivim a tots els nivells: municipal, autonòmic, estatal, europeu i mundial, en un estat de corrupció permanent tan enorme que és difícil fins i tot de quantificar.

 

Després es sorprenen que hi hagi escepticisme sobre el canvi climàtic, però és que vistos tots aquests antecedents ... Jo recordo quan, des de posicions occidentalistes i des del ecopacifisme, es parlava d'un hivern nuclear com a conseqüència apocalíptica més important i més destructiva d'un llançament generalitzat de artefactes nuclears en una regió, en un país o, finalment, en el món.

 

La ciència soviètica sempre va negar l'existència d'aquest hivern i, bé, quan va acabar la guerra freda, la ciència occidental va convenir en que l'assumpte aquest s'havia exagerat ... alguna cosa ... i que, bé, doncs igual la ciència soviètica, ja desapareguda com a tal soviètica, podria haver tingut raó. Total, ja us l'hem enganxat, ja us hem enganyat, ja us hem acollonit perquè us plegueu als nostres designis, ara no ens importa reconèixer que us l'hem clavat doblegada i que a fotre's toquen.

 

I així han anat sortint coses com la grip aviària, la malaltia de les vaques boges, la síndrome de l'oli de colça i tot això per no parlar d'altres cosetes que també fan olor de banya cremada com el tan silenciat assalt al Banc Central, el 23 -F (ara, gairebé trenta-cinc anys després, sembla que es van dient algunes coses divertides de tant en tant), la catàstrofe aeronàutica de la muntanya d'Oiz i alguns altres misteris nacionals. I això per no parlar de l'assumpte de la propietat intel.lectual i el seu immoral cànon, que en aquest ordre de coses ofereix sucosìssimes ... anava a dir anècdotes, però no: per desgràcia són moltíssim més que anècdotes.

 

Hem arribat a un punt en que hi ha coses en les que la versió oficial constitueix dogma de fe, i no poden discutir, si no vol el discrepant veure's exposat a un apartheid civil molt sever (no sempre civil: hi ha algun cas en què pot arribar a ser penal, però deixem-ho) a causa del qual pot perdre el seu prestigi, el seu treball i ves a saber què més coses.

 

La grip A era un conte xinès. I, sorprenentment, la població ho ha vist així perquè, ja farta d'epidèmies ha perdut la capacitat de pànic i ara espera a veure les orelles al llop en comptes de posar-se a córrer al primer crit de «que ve ..!». Com consequència, milions de dosis vacunals han anat de cap a les escombraries i s'han tirat, amb elles, milions i milions d'euros i de dòlars que tenien destinacions molt millors, sobretot amb el que està passant.

 

Els laboratoris, però, no han patit ni la menor contrarietat en borsa. Ells ja han fet el seu agost i els que, a sou d'ells, han conformat la voluntat de governs i organismes internacionals, gaudeixen també d'una generosa retribució.

 

Ara estem amb això del canvi climàtic. Indicis, contraindicis i, com no, brutícia. S'ha agafat a uns fent trampes amb les dades, a altres, mentint sobre la fusió dels gels, als de més enllà ... Però ni tan sols l'evidència que aquest tema s'està manipulant és suficient perquè un munt de ximples útils es parin a pensar i s'arruguin les celles, tan sols, com a l'espera de poder veure més clar.

 

Ens venen missions de pau que bombardegen poblacions civils, ens venen ajuda humanitària a un país en greu estat de desastre quan el que s'està fent és ocupar militarment, ens venen horrors aquí i allà, quan els horrors els prodiguen i els dispersen un grapat de multinacionals, empreses privades que tenen a sou a governs sencers. I a parlaments.

Els ciutadans, sobre el nostre burgès conformisme (mentre hi hagi menjador ...) estem realment poc i mal informats. La veritat se'ns oculta o se'ns distorsiona: mitjans de comunicació venuts al tinglao, censura solapada (o no tan solapada: aquí tenim la Llei Sinde , xucla't aquesta). Cada telediari és una concatenació de mentides, ximpleries, falàcies i estupideses que ens empassem sense més, sense cap mena de crítica.

 

El discrepant és un pringat, un il.luminat, un d'aquests de les rastes. I els que veuen clar, van a la grenya i no acaben de saber establir un protocol d'operativitat veritablement eficient.

 

Com sempre, els que sortim a trompades som els ciutadans.

 

Castelló i Esquerres


3
comentaris
INSERTA EL TEU

Dades de publicació

Data : 09-02-2011
Editor: postmaster
Autor: Castelló i Esquerres
Font: n/a
Remitent: Castelló i Esquerres

#1

Me han dicho que en todas casas poner micrófonos en las paredes. Los que parecen ser humanos, no lo són, y los principales dirigentes mundiales están sometidos a los alienígenas. Porco mundo. Y yó, mesías, sin poder transmitir mi mensaje.

Bip bip el Dimecres 9 de Febrer del 2011

#2

Caldria valorar els "ciutadans" que amb el seu vot , poc elaborat o gens sospesat fan possible estes coses. Este pensament va per València i el seu desgovern. El nostre mon ha desaparegut, ara impera el mon de la informació... parcial, con diuen els entesos. La gent no busca informació, per introduir-les en la seva reflexió . busca , desgraciadament els "Gran hermano". Que inventen ellos. NO, ja han passat eixos temps , ara ens toca pensar i elaborar les nostres accions socials amb el pes que en ... llegir mes

Al-vent el Dissabte 12 de Febrer del 2011

#3http://noalossueldosdelospoliticos.blogspot.com/

227.23 el Diumenge 13 de Febrer del 2011El codi de verificació, es precís, per tal de diferenciar entre els usuaris de la web i els sistemes automatitzats d'inserció de comentaris (o spam), per a més informació sobre aquest tema us recomanem visitar el següent enllaç: http://ca.wikipedia.org/wiki/Captcha

Us assabentem que des del moment en que entreu a fer comentaris al web s'hi ha identificat l'IP de la vostra connexió a internet i aquesta quedarà registrada junt amb el vostre comentari.

Suggeriments importants per a comentar les noticies. Procureu no eixir-vos del tema de la notícia, llegiu els comentaris dels altres usuaris abans de publicar els vostres, sigueu clars amb el que voleu dir, els comentaris provocadors, fora de tema, il·legals o ofensius seran eliminats. Sigueu respectuosos amb els comentaris.

No alimenteu al troll.

Com qualsevol altra publicació, les opinions i manifestacions contingudes en les notícies, articles i comentaris publicats al web són responsabilitat dels seus autors. L'equip de redacció d'acicastello no comparteix necessàriament tot allò que es publica al web.