Divendres 18 d'Abril del 2014 - 12:47 0
usuari:
contrasenya:  

Editorials

L'Associació acicastello recolza la manifestació del 25M


L'associació acicastello és va reunir anit per refermar el suport a la manifestació que s'ha convocat per al proper divendres 25 de març per a reivindicar el nou centre educatiu Severí Torres i el centre de dia/residència.

En aquest sentit, acicastello vol expressar que donen un suport ampli, decidit i convençut a la manifestació, per defensar la dignitat d'un poble que demana i exigeix ser respectat al màxim.

 

 

 

En aquest context les demandes exposades per la Plataforma Cívica Castellonera - PCiC junt a les associacions RESPIR, AFICAS, Asociación de Jubilados y Pensionistas de Villanueva de Castellón, AMPA del CEIP Severí Torres, i Assemblea de Joves de Castelló de la Ribera creguem que son de justícia social, dignitat, necessàries i urgents.

 

 

Castelló de la Ribera, 17 de març de 2011

acicastello


3
comentaris
INSERTA EL TEU

Dades de publicació

Data : 17-03-2011
Editor: postmaster
Autor: acicastello
Font: n/a
Remitent: n/a

#1

També cal recordar el 26 de Març a València:
CONVOCATORIA MANIFESTACIÓ CONTRA LA CORRUPCIÓ
plaça Sant Agustí 18:00

PROU DE CORRUPCIÓ!!

Un castelloner que passava... el Dijous 17 de Març del 2011

#2

Podriem fer una vaga de fam y anar morint poc a poc, pero ni hi han prou nassos.

59.179 el Divendres 18 de Març del 2011

#3

Seria una solució, per sempre mes lenta que el "paredon", aixi en acabaríeu abans.

117.311 el Divendres 18 de Març del 2011El codi de verificació, es precís, per tal de diferenciar entre els usuaris de la web i els sistemes automatitzats d'inserció de comentaris (o spam), per a més informació sobre aquest tema us recomanem visitar el següent enllaç: http://ca.wikipedia.org/wiki/Captcha

Us assabentem que des del moment en que entreu a fer comentaris al web s'hi ha identificat l'IP de la vostra connexió a internet i aquesta quedarà registrada junt amb el vostre comentari.

Suggeriments importants per a comentar les noticies. Procureu no eixir-vos del tema de la notícia, llegiu els comentaris dels altres usuaris abans de publicar els vostres, sigueu clars amb el que voleu dir, els comentaris provocadors, fora de tema, il·legals o ofensius seran eliminats. Sigueu respectuosos amb els comentaris.

No alimenteu al troll.

Com qualsevol altra publicació, les opinions i manifestacions contingudes en les notícies, articles i comentaris publicats al web són responsabilitat dels seus autors. L'equip de redacció d'acicastello no comparteix necessàriament tot allò que es publica al web.