Divendres 18 d'Abril del 2014 - 15:27 0
usuari:
contrasenya:  

Bryan Richart

Manifest personal per a una manifestació


Aquesta vesprada eixiré a la manifestació del meu poble, i no eixiré per motius hipòcrites, propaganda de l'assemblea, fugir d'anar a classe, veure als contrincants ideològics mirar-nos, qualsevol tonteria que se ús puga passar pel cap.

 

Ho faig per dignitat, per cansament, per ràbia, per poder dir-me persona.

 

Cansament i ràbia per el fet que estic cansat de mirar des de fora, com gent a la que no li importem, com a molt una volta cada quatre anys, decideix per nosaltres, i ho fa llevant-nos els nostres drets, les coses que ens pertoquen. Perquè estic cansat del seu assetjament, de la seua hipocresia, de les seues amenaces (si no ens voteu no aconseguireu res), com si no tinguerem els mateixos drets que la resta, com si no pagarem els nostres impostos. Perquè estic cansat de que facen i desfacen amb els meus diners, de forma arbitraria, sense sentit, sense claredat, prioritzant abans els negocis d'uns que el futur del meu poble,  i exigint alabances cada volta que em tornen una xicoteta part del que els he deixat per a gestionar.

 

 

I dignitat, perquè soc persona, perquè ningú és més que jo, ni que tu, ni que ningú. Perquè els meus drets son iguals que els seus, i les necessitats cal prioritzar-les, perquè no és just que els nostres menuts, i majors estiguen desemparats, que per a anar a fer esport, o anar al menjador, tinguen que creuar una avinguda, perquè potser els caiga el sostre algun dia, perquè els nostres majors no siguen cuidats com mereixen, després d'anys de donar a aquesta societat la seua suor i esforç, per la seua dignitat.

 

Jo soc persona, i com soc persona no puc deixar que aquestes injustícies passen al meu voltant, no puc veure com de mal anem, no puc pensar únicament en mi, de forma hipòcrita, i individualista, i no pensar en les condicions de vida dels meus veïns i conciutadans. 

 

Per tot això i per més eixiré a la manifestació!!

 

Jo soc persona, lluite contra les injustícies.

 

Bryan Richart

Font de l'article: arreburropolseguera


10
comentaris
INSERTA EL TEU

Dades de publicació

Data : 25-03-2011
Editor: postmaster
Autor: Bryan Richart
Font: n/a
Remitent: Bryan Richart

#1

Ací tens quasi tota la raó, i és que com bé dius cal fer JA el Severí nou. no obstant això, note a faltar les crítiques a la falta de manteniment d'este col·legi per part de l'ajuntament. Clar, quan un s'esgarra les vestidures, se les esgarra per a tot, i no per a una part. I si les faltes són de mes de u, cal repartir-les com procedix. Així té un tota la credibilitat.

Valentiae el Divendres 25 de Març del 2011

#2

Una pregunta, he parlat d'algun partit? he parlat de la política, i això és pot traslladar a qualsevol organ.

Brey el Divendres 25 de Març del 2011

#3

Jo parle de les deficiències del Severí, de les necessitats dels majors, i de com l'espenta del poble, demostrant la seua dignitat, i força pot canviar la situació, si tu vols que critique a algú ja ho faràs tu, critica qui vulgues.

Però qui no plora no mama, i això farem aquesta vesprada, en grup cridarem, exigirem, i ballarem, tot el que faja falta per a aconseguir el que per justícia social, i per impostos és nostre

Brey el Divendres 25 de Març del 2011

#4

Donat el teu recorregut, la teua pertinença al col·lectiu de jóvens, i les teues posicions que has anat fixant al llarg del temps, no pareix necessari que digues a qui et referixes. Així mateix, persones són tots els sers humans, no unicament tu i tots i cada un d'ells tenen els mateixos drets i obligacions que tu. Certament queda bé, la reiteració del jo sóc persona.

Valentiae el Divendres 25 de Març del 2011

#5

Per a ser persona fa falta molt més que alçar-se, caminar, menjar i reproduir-se, en aquest context, perquè una persona és aquell que pensa, que opina, que reflexiona, que es posa en el lloc del del costat, i no es queda parat mirant com malfan les coses.

I per cert quan parle de les persones que tenen els mateix drets que jo, parle de tots, ja que ningú està per damunt de ningú.

Brey el Divendres 25 de Març del 2011

#6

Per a ser persona fa falta molt més que alçar-se, caminar, menjar i reproduir-se, en aquest context, perquè una persona és aquell que pensa, que opina, que reflexiona, que es posa en el lloc del del costat, i no es queda parat mirant com malfan les coses.

I per cert quan parle de les persones que tenen els mateix drets que jo, parle de tots, ja que ningú està per damunt de ningú.

Brey el Divendres 25 de Març del 2011

#7

Brey, no em comptes estes milongues, que no he caigut de cap arbre. Home per favor, que ja fa molts anys que vaig deixar de ser xiquet, i no oblides mai que el que més fa és el que menys ho publicita.

Valentiae el Divendres 25 de Març del 2011

#8

No entenc per què discutiu! Seré curtet?

26.206 el Divendres 25 de Març del 2011

#9

#8
En això ya som dos.

31.168 el Divendres 25 de Març del 2011

#10

No era per res important, per diferents precepcions de la paraula persona... jo agafe el sentit filosofic, i ell el biologic... però en el context del text poca importància té, tranquils.

Brey el Divendres 25 de Març del 2011El codi de verificació, es precís, per tal de diferenciar entre els usuaris de la web i els sistemes automatitzats d'inserció de comentaris (o spam), per a més informació sobre aquest tema us recomanem visitar el següent enllaç: http://ca.wikipedia.org/wiki/Captcha

Us assabentem que des del moment en que entreu a fer comentaris al web s'hi ha identificat l'IP de la vostra connexió a internet i aquesta quedarà registrada junt amb el vostre comentari.

Suggeriments importants per a comentar les noticies. Procureu no eixir-vos del tema de la notícia, llegiu els comentaris dels altres usuaris abans de publicar els vostres, sigueu clars amb el que voleu dir, els comentaris provocadors, fora de tema, il·legals o ofensius seran eliminats. Sigueu respectuosos amb els comentaris.

No alimenteu al troll.

Com qualsevol altra publicació, les opinions i manifestacions contingudes en les notícies, articles i comentaris publicats al web són responsabilitat dels seus autors. L'equip de redacció d'acicastello no comparteix necessàriament tot allò que es publica al web.