Dijous 24 d'Abril del 2014 - 23:16 0
usuari:
contrasenya:  

Societat

Dóna sang, cada gota compta


Dóna Sang
el millor regal la teua donació

 

Els veïns i visitants de Castelló que ho desitgen poden acudir el dijous 10 de maig a l'I.E.S. Vicent Gandia, al salo d'actes, per a donar part de la seua sang. L'horari en què es podrà exercir esta acció solidària serà entre les 9:30 del mati i les 13:30 de la vesprada.

 

 

Presentació dóna sang cada gota compta
pique damunt

 

 

 Centre de Transfusió de la Comunitat Valenciana


Alacant: 965 658 112 begin_of_the_skype_highlighting            965 658 112      end_of_the_skype_highlighting * Castelló: 964 374 800 begin_of_the_skype_highlighting            964 374 800      end_of_the_skype_highlighting * València: 963 868 100

 

 

 
 
Piqueu damunt dels cartells per a fer-los més grans

 


0
comentaris
INSERTA EL TEU

Dades de publicació

Data : 02-05-2012
Editor: postmaster
Autor: n/a
Font: Servicio de Hemodonación
Remitent: Mª Carmen Nieto RodríguezEl codi de verificació, es precís, per tal de diferenciar entre els usuaris de la web i els sistemes automatitzats d'inserció de comentaris (o spam), per a més informació sobre aquest tema us recomanem visitar el següent enllaç: http://ca.wikipedia.org/wiki/Captcha

Us assabentem que des del moment en que entreu a fer comentaris al web s'hi ha identificat l'IP de la vostra connexió a internet i aquesta quedarà registrada junt amb el vostre comentari.

Suggeriments importants per a comentar les noticies. Procureu no eixir-vos del tema de la notícia, llegiu els comentaris dels altres usuaris abans de publicar els vostres, sigueu clars amb el que voleu dir, els comentaris provocadors, fora de tema, il·legals o ofensius seran eliminats. Sigueu respectuosos amb els comentaris.

No alimenteu al troll.

Com qualsevol altra publicació, les opinions i manifestacions contingudes en les notícies, articles i comentaris publicats al web són responsabilitat dels seus autors. L'equip de redacció d'acicastello no comparteix necessàriament tot allò que es publica al web.