Dissabte 19 d'Abril del 2014 - 13:57 0
usuari:
contrasenya:  

Societat

XVª Jda. Escolar de Prevenció de les Drogodependències


Com cada any des de l’associació Punt d’Encontre- Un Bon Pas es prepara la Jornada de Prevenció de drogodependències. Aquest any és celebrarà el proper DIVENDRES 13 DE MAIG.

 

XVª Jornada Escolar de Prevenció de les Drogodependències

 

 

Activitats

 

 

Esperem la vostra presència en aquestes activitats, ja que la prevenció de les drogodependències és una cosa de tots/es i per a tots/es.


0
comentaris
INSERTA EL TEU

Dades de publicació

Data : 11-05-2011
Editor: postmaster
Autor: n/a
Font: El carrer
Remitent: n/aEl codi de verificació, es precís, per tal de diferenciar entre els usuaris de la web i els sistemes automatitzats d'inserció de comentaris (o spam), per a més informació sobre aquest tema us recomanem visitar el següent enllaç: http://ca.wikipedia.org/wiki/Captcha

Us assabentem que des del moment en que entreu a fer comentaris al web s'hi ha identificat l'IP de la vostra connexió a internet i aquesta quedarà registrada junt amb el vostre comentari.

Suggeriments importants per a comentar les noticies. Procureu no eixir-vos del tema de la notícia, llegiu els comentaris dels altres usuaris abans de publicar els vostres, sigueu clars amb el que voleu dir, els comentaris provocadors, fora de tema, il·legals o ofensius seran eliminats. Sigueu respectuosos amb els comentaris.

No alimenteu al troll.

Com qualsevol altra publicació, les opinions i manifestacions contingudes en les notícies, articles i comentaris publicats al web són responsabilitat dels seus autors. L'equip de redacció d'acicastello no comparteix necessàriament tot allò que es publica al web.