Dissabte 19 d'Abril del 2014 - 03:49 0
usuari:
contrasenya:  

EUPV

Míting d`Esquerra Unida de Castelló


El pròxim divendres 20 de maig, a les 20h de la vesprada, en el teatre Ideal del poble hi haurà el míting d'Esquerra Unida, un acte presentat i moderat per Andreu Pons, membre de la llista d'Esquerra Unida, i amb la participació de Bryan Richart, Otti Ferrando, Senti Caldés, Ramon Borja, també membres de la candidatura, i Juan Varela, candidat a l'alcaldia per Esquerra Unida.

 

 

Vos esperem a tots!!


3
comentaris
INSERTA EL TEU

Dades de publicació

Data : 18-05-2011
Editor: postmaster
Autor: n/a
Font: n/a
Remitent: EUcastelloribera

#1

Que fan el mítin a Catalonia??jajaja.
no seu agarreu a mal collons que és conya.

ui?? el Dimecres 18 de Maig del 2011

#2

Esta gent estarà a l'altura de les circumstàncies.
Ànim

252.207 el Divendres 20 de Maig del 2011

#3

Mota sort el dumenge . Ámunt Esquerra Unida !

un simpatizant el Divendres 20 de Maig del 2011El codi de verificació, es precís, per tal de diferenciar entre els usuaris de la web i els sistemes automatitzats d'inserció de comentaris (o spam), per a més informació sobre aquest tema us recomanem visitar el següent enllaç: http://ca.wikipedia.org/wiki/Captcha

Us assabentem que des del moment en que entreu a fer comentaris al web s'hi ha identificat l'IP de la vostra connexió a internet i aquesta quedarà registrada junt amb el vostre comentari.

Suggeriments importants per a comentar les noticies. Procureu no eixir-vos del tema de la notícia, llegiu els comentaris dels altres usuaris abans de publicar els vostres, sigueu clars amb el que voleu dir, els comentaris provocadors, fora de tema, il·legals o ofensius seran eliminats. Sigueu respectuosos amb els comentaris.

No alimenteu al troll.

Com qualsevol altra publicació, les opinions i manifestacions contingudes en les notícies, articles i comentaris publicats al web són responsabilitat dels seus autors. L'equip de redacció d'acicastello no comparteix necessàriament tot allò que es publica al web.