Diumenge 20 d'Abril del 2014 - 13:39 0
usuari:
contrasenya:  

Educació

Manifestació dissabte 18 de juny.


Per un ensenyament públic de qualitat. No als retallades, sí al valencià.

 

La Plataforma en defensa de l'ensenyament convoca una manifestació contra les "retallades" en educació

 

La Plataforma en defensa de l'ensenyament públic ha convocat a tota la comunitat educativa a una manifestació dissabte que ve dia 18 de juny per a "expressar el rebuig a les mesures de desmantellament de l'escola pública".


"Davant la continuació de les retallades aplicades als centres d'ensenyament públic en nombre de grups, plantilles i recursos; davant la no retirada de la proposta de cessió de sòl escolar públic a entitats privades; davant l'agressió que suposa la destrucció de les línies en valencià en l'ensenyament i davant totes les protestes que la comunitat educativa ha estat manifestant aquest curs contra la política educativa de l'encara conseller d'Educació, Alejandro Font de Mora" la Plataforma ha decidit convocar aquesta protesta, explica el col·lectiu en un comunicat.

 La manifestació --amb el lema 'Per un ensenyament públic de qualitat. No als retallades, sí al valencià' -- eixirà des de la plaça de Sant Agustín a les 18.00 hores i se suma a la sèrie de mobilitzacions convocades des de la plataforma sindical contra les retallades en l'ensenyament públic.

 


 

 

Si esteu interessats en acudir a la manifestació 'Per un ensenyament públic de qualitat. No als retallades, sí al valencià' poseu-se en contacte amb Eva al telèfon 617591528 o al correu evagrimaltos@hotmail.com al llarg del dia per a concretar el mitja de transport ( autobus, tren, cotxe)

 

AMPA Severí Torres < ampaseveri@gmail.com >

 

 

 

 

 


 


5
comentaris
INSERTA EL TEU

Dades de publicació

Data : 14-06-2011
Editor: postmaster
Autor: n/a
Font: n/a
Remitent: Eva Grimaltos

#1

veig les fotos i pareis que esteu contens, no vullc vorevos plorar pero el semblant podria ser mes serios o no?

detes el Dimecres 15 de Juny del 2011

#2

Tindre el semblant mes serios no es sinonim de ser mes serio. Uno pot ser molt alegre i ser serio en les cuestions series.

626226 el Dimecres 15 de Juny del 2011

#3

Amics i amigues. Després de l'èxit de les concentracions de dijous i dissabte cal que continuem exigint la retirada del decret de la Conselleria d'Educació que elimina les línies en valencià. Ens consta que en el marc intern del PP s'ha creat debat sobre la conveniència o no del decret en els termes actuals, tot i que continua ferma la decisió d'aprovar-lo el més ràpid possible, possiblement el 29 de juliol. Hem aconseguit generar debat, i no tenim cap dubte que la retirada ... llegir mes

Escola Valenciana el Dimecres 15 de Juny del 2011

#4

Davant el desmantelament per part de la nostra Conselleria, del sistema educatiu públic valencià, proposem concienciar a la societat, anat dilluns de dol als centres. Ja són molts els centres i pobles que estan seguint aquesta iniciativa, la premsa ja s'ha fet resó de l'event i dilluns estarem a la ràdio. Si teniu fotos, passau-les per correu. GRÀCIES A TOTS PEL VOSTRE SUPORT.

NO ALS RETALLS, NO A LA CESSIÓ DE SÒL

Gabriel Mas el Divendres 17 de Juny del 2011

#5

El preu de la llibertat.
Al bell mig de l'era,
a la vora del lilar,
un cop de vent de grop
crida a la rebel·lia
les fulles seques
que jo havia amansit.
La pluja cau amb força
i ara, elles, lliures
però xopes i sense el tronc
que les alçava orgulloses,
es podriran en qualsevol racó
mentre jo -aixoplugat-
visualitzo, un cop més,
el preu de la llibertat. aeg

0.5 el Dimarts 21 de Juny del 2011El codi de verificació, es precís, per tal de diferenciar entre els usuaris de la web i els sistemes automatitzats d'inserció de comentaris (o spam), per a més informació sobre aquest tema us recomanem visitar el següent enllaç: http://ca.wikipedia.org/wiki/Captcha

Us assabentem que des del moment en que entreu a fer comentaris al web s'hi ha identificat l'IP de la vostra connexió a internet i aquesta quedarà registrada junt amb el vostre comentari.

Suggeriments importants per a comentar les noticies. Procureu no eixir-vos del tema de la notícia, llegiu els comentaris dels altres usuaris abans de publicar els vostres, sigueu clars amb el que voleu dir, els comentaris provocadors, fora de tema, il·legals o ofensius seran eliminats. Sigueu respectuosos amb els comentaris.

No alimenteu al troll.

Com qualsevol altra publicació, les opinions i manifestacions contingudes en les notícies, articles i comentaris publicats al web són responsabilitat dels seus autors. L'equip de redacció d'acicastello no comparteix necessàriament tot allò que es publica al web.