Dijous 17 d'Abril del 2014 - 02:49 0
usuari:
contrasenya:  

OratgeCastelló

Oratge de juliol de 2011


Ja hem passat juliol. Un dels juliols menys calorosos dels últims anys, o això diuen. Pel que fa a Castelló, l’oratge ha sigut molt semblant als últims juliols.

 

 

La temperatura màxima mitjana del mes va ser 33,3ºC. Malgrat que les temperatures màximes oscil•laren entre els 26,5 (dia 27) i els 39ºC (dia 17), la major part dels dies estigueren entre els 30 i els 33ºC. De fet, 7 dels 31 dies del mes patirem màximes superiors als 35ºC. Pel que fa a les temperatures mínimes, la mitjana va ser de 20,4ºC. Els dies més freds foren el 4, 14 i 25, amb 17ºC de temperatura mínima. En tot el mes, les mínimes es mantingueren entre els 17 i 23ºC. I els 2 dies amb major oscil•lació tèrmica foren el dia 5 i el dia 25, amb 19,5ºC de diferència entre la temperatura màxima i la mínima. Per altra banda, en juliol tan sols s’arreplegaren 1,9l/m2 de precipitacions, la major part el dia 12 (1,1l/m2).

 

Una dita resumeix l’oratge de juliol: “Pel juliol, beure, suar i la fresca buscar”.

 

 

Agost sembla haver vingut amb força, ... amb força calor!!! Gaudiu del que resta d’estiu, de les vacances (si podeu) i de les festes!!!

 

Marta π

 

Dades:

Modest Serradell Sola

 

 piqueu damunt de la imatge per a veure les dades amb detall

 


0
comentaris
INSERTA EL TEU

Dades de publicació

Data : 13-08-2011
Editor: postmaster
Autor: Marta Ω
Font: Dades: Modesto Serradell
Remitent: n/aEl codi de verificació, es precís, per tal de diferenciar entre els usuaris de la web i els sistemes automatitzats d'inserció de comentaris (o spam), per a més informació sobre aquest tema us recomanem visitar el següent enllaç: http://ca.wikipedia.org/wiki/Captcha

Us assabentem que des del moment en que entreu a fer comentaris al web s'hi ha identificat l'IP de la vostra connexió a internet i aquesta quedarà registrada junt amb el vostre comentari.

Suggeriments importants per a comentar les noticies. Procureu no eixir-vos del tema de la notícia, llegiu els comentaris dels altres usuaris abans de publicar els vostres, sigueu clars amb el que voleu dir, els comentaris provocadors, fora de tema, il·legals o ofensius seran eliminats. Sigueu respectuosos amb els comentaris.

No alimenteu al troll.

Com qualsevol altra publicació, les opinions i manifestacions contingudes en les notícies, articles i comentaris publicats al web són responsabilitat dels seus autors. L'equip de redacció d'acicastello no comparteix necessàriament tot allò que es publica al web.