Diumenge 20 d'Abril del 2014 - 10:15 0
usuari:
contrasenya:  

Plens Ajuntament

Ple Ordinaria per al dijous 15 de setembre


Democràcia és participar. La ciutadania s'ha d'implicar en els afers públics que ens afecten com a col·lectivitat. Una forma de participar és acudir personalment als plens de l'ajuntament.

 


 

Per això, des de GCiE-Compromís vos recomanem a tots/es els castelloners/es que acudiu al proper Ple Ordinari de l'ajuntament del pròxim dijous dia 15 de setembre a les 22 h.

 

Ordre del dia:

 

1.- Aprovació de l'esborrany de les actes de les sessions anteriors
    
(21 de julio1 i 29 d'agost).

 

2.- Donar compte dels acords adoptats per Resolució d'Alcaldia.

 

3.- Donar compte renuncia regidor Fernando Bó Cifre.

 

4.- Mocions.

 

5.- Torn obert de paraula, precs i preguntes.


 

 

 

GCiE-Compromís

Castelló de la Ribera

13 de setembre de 2011


 

Visita el nostre bloc en www.gentdecastello.org 

 


17
comentaris
INSERTA EL TEU

Dades de publicació

Data : 13-09-2011
Editor: postmaster
Autor: n/a
Font: n/a
Remitent: GCiE

#1

Des d'acicastello vull manifestar el meu reconeixement a Fernando, un gran xicot. El desitge que tot siga per a millor.

Salut i endavant amic.

Observador el Dimarts 13 de Setembre del 2011

#2

Aquesta corporació anirà al guinnes del récord de renúncies de regidors als 100 dies de configurar-se. Qui serà el/la pròxim/a? Endevineu-ho!

223.155 el Dimarts 13 de Setembre del 2011

#3

informeu-nos desde ací als que no anirem

AL LORO!! el Dimarts 13 de Setembre del 2011

#4

perque sen va?

182.155 el Dimecres 14 de Setembre del 2011

#5

Yo no lo sé porque se va, pero es una verdadera lastima que haya dimitido, porque ya llevaba mucho tiempo trabajando por el pueblo.
Al igual que fue una lastima que dimitiera Andreu ya que es una persona muy preparada y trabajadora.

Suerte a los dos y espero que no haya mas dimisiones!

ciudadana el Dijous 15 de Setembre del 2011

#6

He fet un esforç avui i he assistit al plenari i de veritat que he presenciat " in situ" la forma en la que els nostres governants saben com "marejar la perdiu" davant d'una noticia que a tots ens ha preocupat. Si no és cert el que avui ha publicat el Levante sobre el Severí Torres no sé a que esperara l'actual equip de govern a desmentir-ho i demandar a dita publicació...ara que en el plan que estan seran capaços de clavar-ho en un plenari de pressa i corrent per balafiar totes i cada ... llegir mes

Fosco Sinibaldi el Divendres 16 de Setembre del 2011

#7

Te que haver miragall?

Seria d'agrair que ens informareu desde ací del que es tracta als plenaris...

vegent-les passar el Divendres 16 de Setembre del 2011

#8

Estic d‘acord s‘haurien de radiar(els plens) es una proposta.Perqué així l‘informació seria més fluida.En lo que respecta al Severí encara té que vindre açò,algo tindrem q dir els pares dels canvis de l‘educació que hem triat per als nostres fills.De segur sabrem quan arribe el cas,defensar els interesos dels nostres fills,defensant un dret fonamental com es l‘escola pública(gratuïta)digna de qualitat en valencia i posar ímpetu en defensar la igualtat de condicions.Els pares per els nostres fill ... llegir mes

una mare ,una dona el Divendres 16 de Setembre del 2011

#9

Quan u se'n va, és:
-Perquè no li deixen tocar bola ( de lo prometido, nada).
-Perquè ha perdut i tampoc tocarà bola.
-Perquè, al cap i a la fi, açò de la política bananera d'un poble és un berenar de negres i sempre ho controlen els mateixos barons, més antics que la picor.
-Perquè està fart de treballar més que l'alcalde de torn -que damunt cobra- i mai li agraeixen res.
-Perquè vegent el pati diu: Aneu-se'n tots a Panamà.
-Perquè.. ... llegir mes

223.155 el Divendres 16 de Setembre del 2011

#10

O si!!!!!!!!!!!!!!

205.40 el Divendres 16 de Setembre del 2011

#11

Algú podria explicar o dir si es va tractar o donar explicacion sobre la noticia del Severi que exia pel mati en el diari

ECL el Divendres 16 de Setembre del 2011

#12

Es va dir que es va parlar amb el conseller i ell li va dir al senyor Álvarez que ell no havía dit aquestes paraules.Osease que textualment va dir a dia de huí estem igual.

una mare el Divendres 16 de Setembre del 2011

#13


En el ple d'anit dia 15-9-2011, a preguntes d'una mare sobre la notícia del diari Levante-EMV, des de l'alcaldia se li va contestar que el Conseller d'Educació li havia dit que ell no havia dit el que posava el diari, que la notícia no era certa. Que a dia de hui (i reitere això de “a dia de hui” que va repetir tantes vegades), la cessió del sòl municipal aprovada (afegisc, per unanimitat de tots els grups municipals) en l'anterior legislatura és a favor de la Co ... llegir mes

Moisès Vizcaino el Divendres 16 de Setembre del 2011

#14

La esPPecialitat de la casa,marejar bona cosa la perdiu...

un castelloner que passava... el Divendres 16 de Setembre del 2011

#15

Al 9: Tota, no. La que interesse, per si d'acàs...

223.155 el Divendres 16 de Setembre del 2011

#16

Qui és la Regidora de Cultura? Qui gestiona l'auditori? El miragall eixirà o no? Quan finalitzarà la circumval·lació? Quan començaran les obres del Severí i el Centre de Dia? Qui serà el/la pròxim/a regidor/a en anar-se'n a casa? Quan vorem una nau nova al polígon? Quin pla de xoc té la corporació per al món de l'atur?.....

223.155 el Dissabte 17 de Setembre del 2011

#17

La resposta al comentari d'abans: SILENCI, ( però anar fent la seua marxa). Ja vindrà tot.

16.155 el Diumenge 18 de Setembre del 2011El codi de verificació, es precís, per tal de diferenciar entre els usuaris de la web i els sistemes automatitzats d'inserció de comentaris (o spam), per a més informació sobre aquest tema us recomanem visitar el següent enllaç: http://ca.wikipedia.org/wiki/Captcha

Us assabentem que des del moment en que entreu a fer comentaris al web s'hi ha identificat l'IP de la vostra connexió a internet i aquesta quedarà registrada junt amb el vostre comentari.

Suggeriments importants per a comentar les noticies. Procureu no eixir-vos del tema de la notícia, llegiu els comentaris dels altres usuaris abans de publicar els vostres, sigueu clars amb el que voleu dir, els comentaris provocadors, fora de tema, il·legals o ofensius seran eliminats. Sigueu respectuosos amb els comentaris.

No alimenteu al troll.

Com qualsevol altra publicació, les opinions i manifestacions contingudes en les notícies, articles i comentaris publicats al web són responsabilitat dels seus autors. L'equip de redacció d'acicastello no comparteix necessàriament tot allò que es publica al web.