Dilluns 21 d'Abril del 2014 - 01:59 0
usuari:
contrasenya:  

PSVP-PSOE

Tertúlia amb Juan Soto - PSPV-PSOE


El divendres, 21 d'octubre de 2011 a les 20 hores al Saló d'actes de l'Obrera tertúlia amb el diputat socialista en les Corts Valencianes Juan Soto Ramírez, vine i pregunta per tot alló que t'interessa!

 

 

Juan Soto Ramírez 2007-2011Va nàixer en Souillac (França) en 1962 i és Graduat Social per la Universitat de València. Des de 1999 és regidor del Grup Municipal Socialista en l'Ajuntament de València, on s'ocupa de les àrees d'Educació i Cultura i dels districtes de Extramurs i Olivereta. És el regidor representant del grup en la Junta Municipal de Proveïments.

Anteriorment va ser tècnic del Cos de Gestió de la Seguretat Social i Cap de Secció de Personal de la Conselleria de Sanitat de la Generalitat Valenciana. També va ser tinent d'alcalde delegat d'Hisenda en l'Ajuntament de Xàtiva.

Milita en el PSPV-PSOE des de 1980 i ha sigut membre del Comitè Federal del PSOE i del Comitè Nacional del PSPV-PSOE. En l'actualitat és secretari executiu en la comissió executiva provincial de València.


0
comentaris
INSERTA EL TEU

Dades de publicació

Data : 21-10-2011
Editor: postmaster
Autor: n/a
Font: n/a
Remitent: PSPV-PSOEEl codi de verificació, es precís, per tal de diferenciar entre els usuaris de la web i els sistemes automatitzats d'inserció de comentaris (o spam), per a més informació sobre aquest tema us recomanem visitar el següent enllaç: http://ca.wikipedia.org/wiki/Captcha

Us assabentem que des del moment en que entreu a fer comentaris al web s'hi ha identificat l'IP de la vostra connexió a internet i aquesta quedarà registrada junt amb el vostre comentari.

Suggeriments importants per a comentar les noticies. Procureu no eixir-vos del tema de la notícia, llegiu els comentaris dels altres usuaris abans de publicar els vostres, sigueu clars amb el que voleu dir, els comentaris provocadors, fora de tema, il·legals o ofensius seran eliminats. Sigueu respectuosos amb els comentaris.

No alimenteu al troll.

Com qualsevol altra publicació, les opinions i manifestacions contingudes en les notícies, articles i comentaris publicats al web són responsabilitat dels seus autors. L'equip de redacció d'acicastello no comparteix necessàriament tot allò que es publica al web.