Divendres 18 d'Abril del 2014 - 12:47 0
usuari:
contrasenya:  

Respir

Taller de cura del curador


Respir a organitzat el Taller de cura del curador, el taller va dirigit a curadors de persones amb demència o en situació de dependència.

 

 

L'envelliment de la població s'associa a processos degeneratius i a més patologies, que sovint comporten pèrdua d'autonomia i dependència. De fet, la gent gran és el grup que més freqüenta i consumeix major nombre de recursos sanitaris. Segons els experts en la matèria, el millor indicador de salut en ancians és el seu estat funcional.

 

És fonamental tindre coneixement de la malaltia, sobre tot en fases moderades, i així proporcionar tècniques de maneig i capacitació funcional i en fases avançades oferir programes de descans familiar i suport al curador.

 

El taller és celebrarà el 8 i 9 de novembre de 2011 , de 11 a 12:30h . al Llar dels Nostres Majors i les inscripcions és podran fer en la biblioteca del Llar del Nostres Majors de 10 a 13 h . i de 16 a 18 h . La matricula es gratuïta .

 

Respi, acció social

 


0
comentaris
INSERTA EL TEU

Dades de publicació

Data : 04-11-2011
Editor: postmaster
Autor: n/a
Font: n/a
Remitent: RespirEl codi de verificació, es precís, per tal de diferenciar entre els usuaris de la web i els sistemes automatitzats d'inserció de comentaris (o spam), per a més informació sobre aquest tema us recomanem visitar el següent enllaç: http://ca.wikipedia.org/wiki/Captcha

Us assabentem que des del moment en que entreu a fer comentaris al web s'hi ha identificat l'IP de la vostra connexió a internet i aquesta quedarà registrada junt amb el vostre comentari.

Suggeriments importants per a comentar les noticies. Procureu no eixir-vos del tema de la notícia, llegiu els comentaris dels altres usuaris abans de publicar els vostres, sigueu clars amb el que voleu dir, els comentaris provocadors, fora de tema, il·legals o ofensius seran eliminats. Sigueu respectuosos amb els comentaris.

No alimenteu al troll.

Com qualsevol altra publicació, les opinions i manifestacions contingudes en les notícies, articles i comentaris publicats al web són responsabilitat dels seus autors. L'equip de redacció d'acicastello no comparteix necessàriament tot allò que es publica al web.