Dissabte 19 d'Abril del 2014 - 01:16 0
usuari:
contrasenya:  

Josep Aznar

Presentació del llibre-CD ''Poemes de l'ànima''


El proper divendres, 2 de març de 2012 Josep Aznar continua la seua gira de video presentació del seu llibre-cd “Poemes de l'ànima” , 100 poemes en valencià i un cd amb 14 recitacions, el lloc de la presentació serà en la Casa de la Cultura de Manuel a les 19:30 hores.


Josep us convida a tots assistir aquest acte, i ací us deixa la lletra i un vídeo clip d'un dels seus poemes inclosos en el llibre-cd.  

 

Viure amb l'alegria

 

L'alegria de viure, és sentir-se enamorat, és deixar córrer el plor, d'un amor il·lusionat.
L'alegria de viure, és mirar-se lentament, expressar coses boniques i dormir profundament.

L'alegria de viure no és estar trist si l'amor no ha arribat al teu camí.

L'alegria, només és del que persisteix en omplir de somnis el seu destí.
L'alegria de viure amb l'ésser estimat, és sembrar eixa existència com un Sol enamorat.

L'alegria de viure amb tendresa… que et fa el cor bategar tan fort!!

  

 


0
comentaris
INSERTA EL TEU

Dades de publicació

Data : 24-02-2012
Editor: postmaster
Autor: n/a
Font: n/a
Remitent: Josep AznarEl codi de verificació, es precís, per tal de diferenciar entre els usuaris de la web i els sistemes automatitzats d'inserció de comentaris (o spam), per a més informació sobre aquest tema us recomanem visitar el següent enllaç: http://ca.wikipedia.org/wiki/Captcha

Us assabentem que des del moment en que entreu a fer comentaris al web s'hi ha identificat l'IP de la vostra connexió a internet i aquesta quedarà registrada junt amb el vostre comentari.

Suggeriments importants per a comentar les noticies. Procureu no eixir-vos del tema de la notícia, llegiu els comentaris dels altres usuaris abans de publicar els vostres, sigueu clars amb el que voleu dir, els comentaris provocadors, fora de tema, il·legals o ofensius seran eliminats. Sigueu respectuosos amb els comentaris.

No alimenteu al troll.

Com qualsevol altra publicació, les opinions i manifestacions contingudes en les notícies, articles i comentaris publicats al web són responsabilitat dels seus autors. L'equip de redacció d'acicastello no comparteix necessàriament tot allò que es publica al web.