Diumenge 20 d'Abril del 2014 - 20:22 0
usuari:
contrasenya:  

Medi Ambient

Convocatòria Agenda 21 3ª Reunió


Convocatòria Agenda 21

 

Data: 8 de Març de 2012  

Hora: 19:00 h.

Lloc: Sala Polivalent  L'Obrera            

      

Ordre del dia:  

 

Aprovació de l'acta anterior.  

Debat i decisió dels punts 1.1.1 fins al 1.1.9 dedicats a la Gestió del Cicle Integral de L'aigua.  

Depenent del temps utilitzat, debat i decisió dels punts 1.2.1 fins al 1.2.9 dedicats a la Gestió Sostenible dels Residus.  

Precs i Preguntes.

 

Ajuntament de Castelló

 

 

Documents relacionats

Assemblea Agenda 21.pdf 

Acta Reunió Constitució Foro.doc

Linea 1 - 1.2.9.doc

 


0
comentaris
INSERTA EL TEU

Dades de publicació

Data : 07-03-2012
Editor: postmaster
Autor: n/a
Font: Ajuntament de Castelló
Remitent: googleEl codi de verificació, es precís, per tal de diferenciar entre els usuaris de la web i els sistemes automatitzats d'inserció de comentaris (o spam), per a més informació sobre aquest tema us recomanem visitar el següent enllaç: http://ca.wikipedia.org/wiki/Captcha

Us assabentem que des del moment en que entreu a fer comentaris al web s'hi ha identificat l'IP de la vostra connexió a internet i aquesta quedarà registrada junt amb el vostre comentari.

Suggeriments importants per a comentar les noticies. Procureu no eixir-vos del tema de la notícia, llegiu els comentaris dels altres usuaris abans de publicar els vostres, sigueu clars amb el que voleu dir, els comentaris provocadors, fora de tema, il·legals o ofensius seran eliminats. Sigueu respectuosos amb els comentaris.

No alimenteu al troll.

Com qualsevol altra publicació, les opinions i manifestacions contingudes en les notícies, articles i comentaris publicats al web són responsabilitat dels seus autors. L'equip de redacció d'acicastello no comparteix necessàriament tot allò que es publica al web.