Diumenge 20 d'Abril del 2014 - 18:09 0
usuari:
contrasenya:  

Educació

27 Trobada d`Ensenyament en Valencià de la Ribera a Antella


Una trobada espectacular

El passat mes tinguérem reunió la comissió organitzadora de la 27 Trobada a Antella, com estan tenint-ne des del mes d'octubre de l'any passat. A partir del mes de gener, hi ha reunió de la Trobada, com solem denominar-la, cada quinze dies, perquè cal anar calfant motors i començant a encabir les peces del puzle de l'organització. 


Edició rere edició, l'organització de la Trobada és cada volta més complexa, perquè cal que isca, si no perfecta, amb el màxim rigor d'excel·lència, per a nosaltres, la Coordinadora i les entitats socials que hi col·laboren, i, sobretot, per a la població amfitriona. Val a dir que les persones que representen el teixit social, cultural i esportiu d'Antella s'han bolcat en la Trobada i és una actitud a agrair, vist com està el pati, el nostre País.

 

 


Ahir, mitja hora abans de la reunió, vam fer una volta per la zona en què s'havia d'instal·lar els tallers, les paradetes, l'entaulat, el punt d'informació i de venda de samarretes... i ens vam adonar, almenys jo que era foraster, de l'espectacularitat que posseirà la Trobada d'Antella, recolzada sobre l'assut, en un jardí fresc i ombrívol i amb la mirada en el riu que, a l'horitzó, va vertebrant la comarca de la Ribera fins arribar a Cullera. Serà espectacular.


Amb l'excusa d'Antella, que quasi es bressola sobre el Xúquer, la 27 Trobada reivindicarà la salut del nostre riu amb tallers i activitats al voltant d'este tema. L'organització ecologista Xúquer Viu, en col·laboració amb la Coordinadora de la Ribera i les altres antitats involucrades en la Trobada, durà a terme una acció especial per reivindicar la supervivència del riu, amb prou cabal, reivindicar este patrimoni que està fent-se malbé per la indolència d'alguns, la ignorància d'uns altres i els interessos especulatius d'aquells que pretenen convertir el Xúquer en una mercaderia.


També convertirem la 27 Trobada d'Antella en un acte multitudinari contra les retallades en funció pública, especialment a ensenyament i sanitat, sota el crit NO RETALLEU EL VALENCIÀ, NO RETALLEU CAP SERVEI PÚBLIC, que figurarà en la pancarta d'encapçalament de la cervavila cívica, que totes les Trobades recorre els pobles amfitrions fins al peu mateix de l'entaulat, acompanyada per música de dolçaina i tabal i pels tallers, enarborant les seus pancartes.

 

 

A la reunió, se'n tractaren molts altres temes com el llibre digital que s'editarà sobre el Xúquer titulat PARAULES I PARATGES DEL PAÍS DEL XÚQUER, la Mostra de monòlegs, els Premis Sambori, El Guaita, el disc de Paco Muñoz, l'edició dels llibrets i els calendaris, la distribució de les mostres de samarretes i les butlletes de la rifa, el concert de compositors valencians, les piragües, els tallers artesanals d'Antella, els recordatoris commemoratius per als centres educatius, el vine-te'n a la Trobada en bici, la gastronomia, els convidats de la Trobada, l'any Joan Fuster, les exposicions, els voluntaris...


Com acabe de dir, la 27 Trobada serà espectacular.

 

 

Més informació de la 27 Trobada en: http://trobadantella.blogspot.com


2
comentaris
INSERTA EL TEU

Dades de publicació

Data : 08-03-2012
Editor: postmaster
Autor: n/a
Font: trobadantella.blogspot.com
Remitent: Ajuntament d`Antella

#1

!S!WCRTESTINPUT000005%3c%3e!E!

XetuQuinFredFa el Dilluns 19 de Març del 2012
firma: Xetuquinfredfa

#2

Algo repetitiu no ? jo no he pogut veure res no sé per a qué fas aixó ?

121212 el Dilluns 19 de Març del 2012El codi de verificació, es precís, per tal de diferenciar entre els usuaris de la web i els sistemes automatitzats d'inserció de comentaris (o spam), per a més informació sobre aquest tema us recomanem visitar el següent enllaç: http://ca.wikipedia.org/wiki/Captcha

Us assabentem que des del moment en que entreu a fer comentaris al web s'hi ha identificat l'IP de la vostra connexió a internet i aquesta quedarà registrada junt amb el vostre comentari.

Suggeriments importants per a comentar les noticies. Procureu no eixir-vos del tema de la notícia, llegiu els comentaris dels altres usuaris abans de publicar els vostres, sigueu clars amb el que voleu dir, els comentaris provocadors, fora de tema, il·legals o ofensius seran eliminats. Sigueu respectuosos amb els comentaris.

No alimenteu al troll.

Com qualsevol altra publicació, les opinions i manifestacions contingudes en les notícies, articles i comentaris publicats al web són responsabilitat dels seus autors. L'equip de redacció d'acicastello no comparteix necessàriament tot allò que es publica al web.