Dimecres 16 d'Abril del 2014 - 07:12 0
usuari:
contrasenya:  

Música

Clicle de música clàssica: El romanticisme i l'art espanyol


Els propers dies 31 de març i 1 d'abril es realitzaran dos concerts de molta qualitat en l'Auditori Rex de Castelló.

 

Els concerts estaran formats, principalment, per obres espanyoles (sarssuela i cançó espanyola amb la cantant), així com peces del Romanticisme i autors espanyols (cello i piano).

 

Dissabte, 31 de març a les 19:30 h.

Concert num. 1.

Marta Jiménez, soprano.

Héctor Francés, piano.

 

Diumenge, 1 d'abril, a les 19:30 h.

Concert num. 2.

Jan Zalud, cello (República Xeca).

Héctor Francés, piano.

 

Preu de cada concert: 3 € (5 € si es compra bono per tot el cicle).

Lloc: Auditori Rex.

 

Son tres músics professionals dins de l’àmbit nacional i internacional: Marta Jiménez, soprano riojana; Jan Zalud, violoncel·lista txec afincat a Espanya, i Héctor Francés, pianista valencià.

Malgrat que aquest grup és de nova creació, amb prou feines té dos anys, ja ha fet més de trenta recitals arreu d’Espanya amb crítiques realment favorables tant per la qualitat dels músics com per l’elecció dels programes. A més a més, individualment, Marta Jiménez té una trajectòria ascendent imparable, i és reconeguda entre prestigiosos cantants espanyols.

Així mateix, Jan Zalud i Héctor Francés acaben d’enregistrar per a una emissora de Praga la integral de Montsalvatge per a violoncel i Piano, amb motiu de l’aniversari dels cent anys del seu naixement en 2012.

 

 


0
comentaris
INSERTA EL TEU

Dades de publicació

Data : 23-03-2012
Editor: postmaster
Autor: n/a
Font: n/a
Remitent: Héctor Francés.El codi de verificació, es precís, per tal de diferenciar entre els usuaris de la web i els sistemes automatitzats d'inserció de comentaris (o spam), per a més informació sobre aquest tema us recomanem visitar el següent enllaç: http://ca.wikipedia.org/wiki/Captcha

Us assabentem que des del moment en que entreu a fer comentaris al web s'hi ha identificat l'IP de la vostra connexió a internet i aquesta quedarà registrada junt amb el vostre comentari.

Suggeriments importants per a comentar les noticies. Procureu no eixir-vos del tema de la notícia, llegiu els comentaris dels altres usuaris abans de publicar els vostres, sigueu clars amb el que voleu dir, els comentaris provocadors, fora de tema, il·legals o ofensius seran eliminats. Sigueu respectuosos amb els comentaris.

No alimenteu al troll.

Com qualsevol altra publicació, les opinions i manifestacions contingudes en les notícies, articles i comentaris publicats al web són responsabilitat dels seus autors. L'equip de redacció d'acicastello no comparteix necessàriament tot allò que es publica al web.